Mamici de ianuarie-februarie 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 12
utocatalina spune:
Ralu acum am vazut si eu camera...super misto...uau...ma bucur ca ti-a iesit asa faina...pupici!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
29+ 2 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
utocatalina spune:
Nicoleta zi-mi si mie ce doctor ti-a zis sa faci serclaj? Si eu am avut o problema asemanatoare la 23+ si T mi-a zis serclaj sau repaos la pat...am ales a2-a varianta pentru ca s-a putut...sigur ca daca se impunea faceam si eu serclaj...Si eu am colul scurt si moale...Pupici!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
29+ 2 zile ![]()
toanca spune:
neata fetelor.
Vad ca ati neobosite in weekend ca ati scris ceva, nu gluma.
Va spuneam eu ca bebele meu nu s-a intros; acum inclin sa cred ca e intors pentru ca simt loviturile chiar sub buric.......si da nu se incurca; mai mult decat atat, ma duc si mult mai des la pipi; cred ca ma apasa pe vezica
;
Sa aveti o saptamana cat mai linistita.....
Toanca
si
Matei Alexandru 30+
poze
teolinda spune:
'Neata burtici si bine v-am regasit!
In sfarsit ne-am urnit si noi, cu greu, si ne-am reintors la apartament, am incuiat casuta draga, ne-am luat la revedere de la gradina cu flori de toamna, de la catelul care a ramas sa pazeasca acolo si am revenit in barlogul de iarna.
De-acum vom fi zilnic impreuna..si mai ales voi rasfoi si eu capitolele anterioare sa nu ma apuc sa pun intrebari despre lucruri care s-au mai discutat.
Va felicit pe toate pentru hainutele, lucrusoarele, obiectele, mobilele, amenajarile pe care le-ati facut pentru puiuti( super frumoase care mai de care) si ma bucur sa va gasesc pe toate bine si cu bebelusi ascultatori si cumintei asteptandu-si termenul.
Am tras cu ochiul prin albumele voastre si chiar am regasit unele lucrusoare pe care le-am luat si eu pentru bebe al meu ( la Giova de exemplu). Si eu mi-am luat mobilier si salteluta de la Barza ( chiar vineri)...ca si tine BEE. Cadita am luat si eu..ca si a ta Ralu..doar ca a mea este bleu.
Eu mai am de cumparat cosmetice..si accesorii de baie si igiena pt. bebe.
Pentru bagajul de spital mi-am cumparat 2 camasi de noapte ( nu sunt cine stie ce, nici n-am dat prea mult pe ele ci m-a interesat sa ma pot descheia si sa alaptez ca oricum eu nu port asa ceva acasa..dar pt spital..cateva zile nu merita un prea mare deranj) si o pijama(sa fie...), papuci, sutiene de alaptat de la Jolidon(2 buc - 380.000 lei/buc). Trebuie sa imi iau parasutele=chiloti si tampoane ultra extra night..cele mai mari posibile. Am si vata si pansamente sterile pe care mie prietenele care au nascut mi-au spus ca e mai bine sa le aplic peste tampon... ca este necesar.
In seara aceasta ma duc la control...abia astept sa vedem cat de mare a mai crescut grasunul meu.
Va pupic pe toate si aveti grija de voi!
Teolinda
31sapt. si 6 zile
utocatalina spune:
Teo bafta la control...sa vi cu vesti bune!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
29+ 2 zile ![]()
tanti spune:
Buna dimineata fetelor
Am si eu o intrebare cand ramanem in concediu prenatal, ce trebuie depus la serviciu?o cerere sau trebuie concediu medical?
V pup
26+
Giova spune:
Neatza!!!
Azi noapte am dormit super bine, m-am trezit la 8, ca niciodata si nu am mers la WC. Dar de dim. ma durea burta, cat de plina imi era vezica.
Si noi suntem in 30/31 sapt., dar nu avem greturi. Doamne ajuta sa fie tot asa. Am aflat ca Marco al meu ma loveste in splina, in stanga, mai jos de san.
Ieri au venit nasi lui Marcolino, am mutat patutul in dormitor la noi, doamne ce-mi place cu desenele alea!!!
Abia astept sa vina si dulapul si comoda sa vad cum arata totul asa colorat.
Abia astept ca in iulie sa- ne mutam la ap. nostru si pe Marco in camera lui. De acum ma gandesc cum o amenajez, cum zugravesc si tapetet peretii, etc.
Acum v-am mai citit o data si am notat la fiecare ce si cum sa raspund sa nu uit.
Ioana ma bucur ca sunteti ok. Mai bine nasti in Bistrita, ca in plina iarna, cu zapada, doamne fereste!!!
Spor la curatenie!!!
Ana_M ai luat lenjerii ieftine, ma bucur!!!Eu deocamdata am renuntat la cea din Italia,i-am trimis banii la sora-mea dar am zis sa mai astepte. Cearceafuri imi face mama din finet, ca e pufos si moale, iar aparatoare patut si sac de dormit -la fel, primesc de la prietena mea din Franta.Asa ca pt. primele luni am pe urma vad daca iau si ce iau.Am gasit destul de simpatice si nu prea incarcate si colorate si la noi la 2 mil. asa ca.... ma mai gandesc.
Nicoleta ne bucuram ca atat tu cat si bebelina sunteti bine si ca mai dati un semn de viata. Lasa nu fi necajita cu serclajul, te odihnesti si nu mai e mult si vine printesa. Si se uita totul rapid.
March cum sa nu se poarte patuturile din lemn??? Inca sunt cele mai scumpe!!!E misto ca lemnul se poate si vopsi, daca nu-ti place culoarea lui natur, dar oricum sunt frumoase. La al meu numai lateralele sunt din lemn vopsit.
Cata ma bucur ca te-ai simtit bine si ai papat mult la ziua mamei tale. Cred ca mie imi e micit sau inghesuit sus stomacul, ca ma satur foarte repede, si pe urma trebuie sa stau intinsa ca de nu ma doare putin. Noroc ca trece repede.
Monica, cred ca abia astepti sa lasi putin contabilitatea si sa te odihnesti!!! 3 sapt. trec rapid.
Maria ma bucur ca te-ai simitit bine si n-ai obosit cu nunta si taierea motului, ambele in aceeasi zi. Spor la cumparaturi!!!
Alina ce mai faci bun de papa? Azi trebuie sa gatesc ceva si nu stiu ce.
Denisa te asteptam sa ne povestesti cum a fost si cu multe poze!!!!
Maraki azi cum te simti? te mai pisca gatul?
Fug sa sun cumnata ca e ziua ei si revin.
Pupici la toate si un inceput de sapt. asa cum va doriti.
poze 1,poze 2
gio
si bb Marco 30+
Bee spune:
BUna fetele.
Ce zii frumoasa e afara. Trebuie neaparat sa-mi plimb bebelusha, ca altfel o sa ne facem foarte mari amandoua! Ma uitam si eu in listele cu greutatzi si mi-am dat seama ca dupa 20 de saptamani si eu si fiica-mea am crescut vertiginos. DAr chiar totzi bebeii sunt foarte mari pentru varstele lor de sarcina! O fi de la E-uri?
. Giova sau Dana, s-o trecetzi si pe fetitza mea la 30 de saptamani cu 1800g. Ca eu in panica mea din perioada respectiva am facut 2 eco la interval de o saptamana (primul doctor imi spusese ca am prea mult lichid), asa ca fetitza a luat 300 g sapt respectiva. Bine, eu sunt constienta ca se poate sa fie si o oarecare eroare, plus ca determinarile difera de la ecograf la ecograf, dar si de la dr la dr.
Catalina, stai cama cu candidoza, fiindca e frecventa si in sarcina! Stiu mai multe fete care au facut-o! Inclusiv eu,
. Acum sunt pe ceva tratament cu ovule. Nu-mi place! Dar tb.
.
Nicole, grija cu puiutza ta! Sa te odihnesti si sa scrii mai mult.
Teolinda, bine te-ai intors in apartament, desi imi inchipui ca la casutza era minunat chiar si in perioada asta! SI pe mine ma bate asa un dor de casa de la tzara, incat in weekend cred ca ma risc la un drum cu toate hartoapele si santzurile de care nu am cum sa scap. Bafta la control! SA ne dai vesti bune. Esti in prenatal?
Rali, te simti mai bien in prenatal decat in concediul medical? Mie una, mi-e un dor de munca de o iau razna! Asha as mai munci si eu! Dar in conditiile in care lucrez........CRed ca-l produc si pe bb2 inainte sa ma intorc!![]()
Bee 32 +
si Fetitza
teolinda spune:
Draga Bee acum sunt in prenatal...saptamana aceasta ma duc sa mi-l iau si sa il trimit la serviciu ( de la 1 nov. sunt in prenatal practic).
Micul meu viteaz avea la 28 sapt. si 2 zile (ultima echo) 1700gr. Astazi abia astept sa vad cum mai sta el acolo ca seara da niste reprezentatii grozave. Si noi(eu si sotul) ne tot intrebam cu ce da.Sunt curioasa sa-l vad cum este asezat.
Golanelului meu ii place f. tare sa-l rasfata, sa-l mangai , sa-i vorbesc si el se misca atat de frumos incat m-as pupa singura pe burtica...dar din pacate .... Are tati grija sa pupe si pt. mine.![]()
Teolinda
31sapt si 6 zile + bebe Stefan
dana_ene spune:
Mama mia, dar ati scris, nu gluma !
Si eu am avut un weekend plin, am fost cu Oana la Pizzerie, in parc, la prieteni, la bunici, tare frumos a fost
.
Maria, ma bucur ca ai avut parte de distractie. Ai vazut ce fain e ?
Si poze cand mai pui in albume ?
Catalina, sa stii ca la nasterea Oanei n-am avut la mine nici mameloane, nici scoici, nici alte minuni.
Pompa de san mi-a adus-o Cosmin abia atunci cand am fost mutata cu Oana in salon, cand m-am internat nu am pus-o in bagaj. Iar eu am stat 2 nopti la reanimare, deci n-am avut nevoie de pompa pentru alaptat decat a treia zi.
In privintza tampoanelor, pot sa-ti spun ca nu am avut nici de-astea. Am avut muuuuuulte pachete de vata. Multe tare ! Asa am de gand sa cumpar si acum, nu iau tampoane, pentru ca se folosesc intr-un ritm fantastic.
Nicoleta, ma bucur ca sunteti bine fetelor
.
Monica, am trecut greutatea printzesei tale pe site.
Giova, superba burtica de 30 de saptamani. Am adaugat poza si pe site.
Patutul e minunat. Absolut minunat !
Raluca, m-a lasat intr-o stare de admiratie camera Anastasiei. Foaaaaaaarte frumoasa !
Toanca, contractiile dupa nastere sunt datorate retragerii uterului. Dupa cezariana se administreaza multe calmante, asa ca durerile sunt suportabile.
Ursoaica, eu am avut noroc cu sonda urinara. Mi-a fost pusa pe masa de operatie, dupa ce bagau deja anestezic in mine, asa ca n-am simtit nimic.
Iar atunci cand mi-a fost scoasa eram tot cu perfuziile de calmate in mana si n-am simtit nici o durere.
Am inteles ca asta-i practica in maternitatea noastra, deci sunt baftoasa din punctul asta de vedere.
Deea, lasa ca nu esti singura cu cezariana, important este sa fie bine si pentru tine si pentru cea mica.
Giova, Anda, Deea, Ana, Bee, Teolinda... sa poarte puisorii vostri tot ce le-ati cumparat sanatosi si sa va bucurati de ei
!
Daniela
(26+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006