Mamici de ianuarie-februarie 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Neatza burticutze!

Cum va mai simtiti? Eu una putin cam obosita...toata noaptea m-a durat rau de tot mijlocul, indiferent de partea pe care stateam. Iar arsurile au revenit...n-am avut parte decat de 2-3 saptamani de pauza..
Voi v-ati gandit cam cati banuti sa dati doctorului la nastere?

Crisu30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Nicoleta eu nu am facut pina la urma serclaj...am stat in pat 10 zile...si se pare ca s-a mai intarit nitel colul, chiar daca este scurt...am luat si iau No-Spa, Gynypral...de la gynypral am palpitatii serioase si incerc sa-l iau mai rar si cite jumate de pastiluta...pregnyl tu faci de la IR marite, la mine nu a fost cazul...dar nu stiu de ce ti-a dat sa iei Amoxiciclina? Aveai vreo infectie urinara, ceva? Si eu iau Biomarin si Magne B6 cite 4/zi, dar varianta romineasca ca este mai ieftina!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta29+ 2 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Crisu eu ma gindeam in jur de 300 Euro la doctor, daca nasc prin cezariana, dar cum nu accepta bani va trebui sa ma gindesc la un kadou de banii astia! Sper ca totul sa nu ma coste mai mult de 600 Euro cu totul, dar cum mama a dat 24 mil. pe operatia de colecist, nu stiu ce sa zic!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta29+ 2 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Crisu aici se da maxim 200 euro la o nastere normala. se plateste epidurala- cine vrea, 50 euro.La anestezist 50 euro, neonatolog- 1 milion, moasa 500.000 lei. Si pe urma asistentele si portarul, care te storc de bani, mai ales daca vad ca ai o camasa de noapte mai deosebita, ai primit flori scumpe sau hainutele lui bebe sunt mai scumpe. asa ca trebuie sa avem grija cu astea.

poze 1,poze 2
gio si bb Marco 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Cata,mi-a dat sa iau amoxiciclina cik preventiv...trei zile.sa nu fac vreo infectie...Analizele..au iesit ok..Vsh-ul cam mare...si alaminotransferaza aia...in rest...Am tot citit ca nu afecteaza bebelina totusi,ca ar fi printre putinele antibiotice permise...in sarcina..nici nu mai stiu..dar am incredere in T...
Nicole si Daria ei
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Teolinda , stai linistita. N-ai gresit cu nimic.

Si eu am inceput sa ma interesez de cati bani se dau medicilor.
Eu la nasterea Oanei (septembrie 2003) i-am dat un plic doctorului meu (3 milioane), un altul celui care a fost "mana a doua" (1 milion) si un al treilea plic anestezistului (1 milion).
Si acum voi pregati tot 3 plicuri, dar inca nu stiu cu ce sume.
Oricum, in Buzau nu se dau atat de multi bani ca in Bucuresti.

Daniela (26+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Neatza burtici!
Felicitari celor care au facut cumparaturi, cred ca o sa raman singura care nu a cumparat nimic!
Catalina cum adica T nu ia bani? Pai ce ne facem? Eu chiar vreau sa vorbesc astazi cu el sa-l intreb despre costuri, rezerva, etc.
Adica azi ma duc la echo... abia astept sa vad daca bebelina a facut un kg, asa cum sper eu! De o luna nu am mai vazut-o! Cata, de acum o sa ma cheme mai des? Ca am intrat in trimestrul 3?
Dana ma bucur ca Oana a inceput sa o astepte cu drag pe Sansana, eram sigura ca totul o sa fie ok!
Nici eu nu mai pot sa mananc decat foarte putin si de regim de parca as avea ulcer. Altfel risc arsuri si alte fenomene...

J 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

WWWOOOOWWW
Giova, Calalina, dar voi unde nasteti dragelor? Nu in Romania? Nu sunt cam ametitoare scorurile alea? Eu ma pregatesc cu 5 mil maxim ... cu totul (cezariana, anestezist, asistente) si cu cine vorbesc pe aici spun ca e mult. Sunt fete care au nascut curand si au dat 500 000 sau 1 mil la dr. Mi se pare putin, dar totusi.. pana la 300 Euro ...

, Deea 27+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

NEATA GRAVIDUTE!
GIOVA, de papa nu fac azi nimic, desi ar trebui. Mananc supa ca mai am vreo doua portii si diseara vreau sa fac mamaliga cu branza, cu oua si smantana. Poate maine sa gatesc.
CATA, si pe mine ma dor soldurile mereu, dar vad ca de dilatat nu ma dilat. Si eu am papat aseara mult, am iesit cu Gabi si niste prieteni la restaurant, si am mancat si ciorba si felul doi si desert.
DANA, avand in vedere ca mi-a intrat morcovul bine de tot cu cezarina, vreau si eu sa te rog sa-mi raspunzi la niste intrebari: in primul rand, daca te lasa sa alegi tu daca sa-ti faca anestezie totala sau locala, daca furtunele alea pe gat si pe nas si sonda urinara ti le pune cand esti adormita, in functie de ce anume este taietura orizontala sau verticala, cat de mari sunt durerile cand te trezesti si dupa cat timp poti sa tii bebelinul in brate. Sper ca nu ti-am pus prea multe intrebari.
MARAKI, aseara nu mi-a fost greata si am papat mult. Nu-mi este chiar in fiecare zi, dar deja simt ca nu mai incape atata mancare ca inainte. Durerea de care zici tu sub san o am si eu, dar in partea stanga. Eu zic ca e o coasta acolo si ma loveste mereu Ayan cu piciorusele.
Abia astept sa mergem la echo diseara, cred ca pe la ora 20 cand vine si Gabi de la servici.
Eu totusi mai sper sa nasc natural, ca am descoperit o tipa mai slaba decat mine care a nascut natural. Oricum, cred ca doar atunci pe loc va decide dr. din cate am inteles.
Am pus poze cu burtica facute aseara. Le gasiti la Burtica de la 6 la 9 luni.
31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Si eu ma gandeam sa intreb de costuri la nastere si zile aferente prin spital. Si eu nasc la Elias ca si tine Cata...si chiar vroiam sa te intreb daca stii ceva ca tu esti mereu f. bine informata.

Am o prietena care a nascut in primavara la Municipal, cu cezariana si scorurile mergeau pe la 300 Eur dar ei au dat 350Eur la medic si 70 eur la anestezist.

Cata...vad ca ai spus pretul corect!

Eu ma gandeam sa o intreb pe asistenta azi cum merg treburile sa stiu si eu cum sa-l organizez pe sot cu banii.

Cata tu ce stii ca ne trebuie la spital pt. bebe? Il tin in hainute duse de noi? Pe langa Pampersi de care am auzit pe toata lumea ca trebuie sa-i aduci...mai aducem ceva si pt baita? De rezerva te-ai interesat? Cum sunt si cat sunt cele cu plata..sau nu are sens sa ne inghesuim la ele?

Pupici!

Teolinda 31sapt si 6 zile

Mergi la inceput