Mamici de ianuarie-februarie 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Aahhhh... se pare ca sunt chiar adevarate scorurile Tragic, ce sa mai zic?

, Deea 27+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Nicoleta m-am lamurit cum e cu antibioticul....si eu am luat augmentin 5 zile in sapt. 12, pentru o infectie urinara si stiu ca si amoxicilina este pemisa in sarcina...cum si acum mi-a iesit o infectie in secretie sunt sigura ca ma asteapta iar antibiotic, dar no probleme...Janina acum ce sa zic, mai intreaba-l tu azi despre spital, eu despre scoruri am aflat si de la alte fete...nici nu mai stiu, dar zic sa asteptam ca va naste cu el o mamica de la noi.-dec. si o sa cer amanunte...Dana sper sa-i raspunzi Alinei ca si pe mine ma interesaza...Alina acum ma uit la poze...eu vreau sa fac unele noi simbata la 30+...Teolida uite iti dau imediat un link cu poate te lamuresti!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta29+ 2 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Teolinda, Janina si alte fete care nasteti la Elias cititi aici!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59822

Cafeluta graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Alina, o sa incerc sa-ti raspund la toate intrebarile, dar voi face referire in primul rand la ceea ce mi s-a intamplat mie la nasterea Oanei:

daca te lasa sa alegi tu daca sa-ti faca anestezie totala sau locala
- in principiu, este alegerea ta. Spun "in principiu" pentru ca depinde foarte mult de spitalul unde are loc nasterea. De exemplu in maternitatea Buzau nu se practica decat anestezia generala, asa ca eu nu am aceasta varianta. Dar tu trebuie sa spui in momentul internarii ce tip de anestezie doresti.

daca furtunele alea pe gat si pe nas si sonda urinara ti le pune cand esti adormita- cu certitudine, furtunele de pe gat ti le pun dupa ce esti anesteziata. Tu nu vei avea habar. Dar procedura montarii sondei urinare depinde tot de spital. In cazul maternitatii Buzau sonda mi-a fost pusa dupa ce am primit anestezic si eu nu am simtit absolut nimic.

in functie de ce anume este taietura orizontala sau verticala- eu stiu ca acum se practica in majoritatea cazurilor taietura orizontala (e mai estetica si refacerea este mai rapida). Eu am o asemenea taietura. Taietura verticala am auzit sa se fi facut atunci cand fie medicii se grabeau, fie pacienta era mult prea ingusta in solduri. Stiu ca tie ti se pare ca ai aceasta problema, dar parerea mea este ca nu trebuie sa-ti fie teama ca acesta ar putea fi motivul pentru care ai fi taiata vertical.
Am o prietena care a fost taiata vertical, dar sa stii ca ea realmente este foarte-foarte mica in solduri (o persoana de vreo 40 kg si o inaltime de 1,50 m).
Sa-ti dau si un alt exemplu: in noaptea de dupa nasterea Oanei, a venit la spital o tigancusa, foarte micutza de statura si subtitrica, care nu avea nici un medic care sa-i fi urmarit sarcina si care venise dupa ce i se rupsese apa. Medicii de garda au decis ca nu putea sa nasca normal, asa ca au bagat-o la cezariana. Fiindca era atat de slaba, fiindca nu era pacienta nici unuia dintre cei 2 medici de garda, fiindca era noapte si probabil medicii se grabeau (o taietura orizontala e mai migaloasa), au taiat-o pe verticala.

cat de mari sunt durerile cand te trezesti
- eu n-am avut parte de dureri mari, crede-ma. Ti se administreaza multe calmante, asa ca tot ceea ce simti sunt niste dureri ca la ciclu si o greutate pe locul operatiei (se pun niste saci de nisip sau niste pungi de gheata ca sa ajute la retragerea uterului)

dupa cat timp poti sa tii bebelinul in brate
- bebele il vei tine in brate imediat dupa nastere. O problema o constituie ridicarea lui, dar daca cineva il aseaza langa tine il poti tine fara probleme in brate imediat.
Eu pe Oana am ridicat-o in brate si am mers cu ea din a treia zi dupa operatie, adica din momentul in care am fost mutata de la reanimare cu ea in salon.
Dar sa nu exagerezi !

Daniela (26+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

DANA, merci din suflet de raspunsuri . Parca sa zic ca m-ai mai linistit putin. Mai am doua intrebari: cat ai stat in spital si dupa cat timp ai voie sa faci sex? Merci mult de tot!
31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Alina, hai fii curajoasa , o sa treaca si o sa uiti foarte repede, te asigur.

cat ai stat in spital
- am nascut marti si am fost externata sambata - deci in total 4 nopti in maternitate (2 in reanimare, 2 cu Oana in salon)

dupa cat timp ai voie sa faci sex
- treaba cu "voia" n-o cunosc. Eu am facut-o cu fooooaaaaaarte mare grija (poziti, etc.) dupa 2 saptamani [UPS]. Dar in mod normal trebuia sa mai astept inca vreo 2 saptamani.

Daniela (26+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Mi se pare exagerat 300 Euro loa dr. Cata. Am prietene la Bucuresti care au nascut si cu cezariana si nu au platit atat! Stiu ca fetele au fost precaute si s-au pregatit cu o gramada de bani dar n-au cheltuit mai mult de 10 mil. Eu stiu ca la cezariana a dat 200 euro plus 50 euro la anestezit. Si la nasterea naturala cu epidurala a dat 150 euro plus 50 euro la anestezit plus ca si-a cumparat singura trusa pentru epidurala. Si la asistente si alte cele dai prea mult doar daca te iau de fraiera, ca dealtfel nici nu fac mare lucru pentru tine chiar daca le umplii buzunarele.
bafta Alina si Janina la eco astazi!

daniela 26+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Fetelor am luat rezultatul la secretie...am un nenorocit de streptococcus agalactiae (grup B) pe care T mi-a zis sa-l tratez cu eritromicina 2 pastile la 6 ore timp de 5 zile...uff naspa ce am citit de streptococul asta...cind am vazut ca poate da meningita si pneumonie la nou nascuti mi s-a ridicat parul in cap...de azi trec pe pastile!

Cafeluta graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Dana, multumim pentru informatii, chiar sunt foarte utile.
Cata acum citesc linkul pe care l-ai dat, foarte bun. Oricum trebuie sa avem incredere in T, stiu ca este super! Nu te stresa cu streptococu'. Pare nasol dar nu cred ca o afecteaza pe Bia. In general pe net citim numai cazuri extreme.
March, merci, abia astept sa o vad pe bebelina! Mai am 4 ore!

J 26+

Mergi la inceput

Janina sa-mi zici ce-ti spune T...bafta..abia astept sa ajung si eu la el peste 1 sapt....

Cafeluta graviduta

Mergi la inceput