Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (63)
Raspunsuri - Pagina 11
canuta-om-sucit spune:
Azi e ziua sotului meu, maine a tatalui:)Speram sa nasca azi sa ii fac un cadou frumos, insa Alex nu da nici un semn ca vrea la mami si la tati.
Mie mi-a spus medicul ca daca nu ma apuca nasterea pana pe 28 nov, sa ma prezint de urgenta la el, ori mi-o provoaca ori ma taie, eu sper sa nu se intample asta, dar....
Am o rugaminte vreau si eu sa primesc prin mail povestea nasterilor voastre si pozicile cu bebicii vostrii. cum facem?! Adresa mea de mail cui o trimit?
aura
gabitaco spune:

Felicitari mimi, fee, lavi, sa aveti laptic din belsug si sa va bucurati de bebeii vostri sanatosi, mancaciosi si norocosi.

si multi 

cristinamh spune:
canuta, ti-am trimis un PM cu indicatii
Cristina
36+ si
Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
corap spune:
mamaaaaa, ce liniste!!! tocmai acum cand am si eu calculator la dispozitie...
cred ca ma duc prin cora sa iau niste pemparasi, da' imi fac intai o lista, ca dup-aia iar cumpar o gramada de prostii pe care dau o gramada si mai mare de bani!
saptamana viitoare sunt singura, gabi e in spania, se intoarce sambata la ora 0:00. asa ca
sa nu nasc pana atunci. ca poate-mi face bb figura, si acu i-o veni chefu' de aer. cand NU SE POATE!!!
oare o fi mai avantajos la cora sau la metro???
c & bbandrei
nu naste nimeni azi? eu am feelingu' ca o sa nasc pe 13. ma intreb daca o fi asa...
pischi2003 spune:
Felicitari si ultimelor mamici!!

Eu azi am fost sa-mi fac ultimul set de analize, sunt curioasa daca mi-au ramas la fel sau - poate - stau mai bine.
Eu sunt o somnoroasa!!!!! Nu prea am probleme cu insomniile. Ma trezesc, e drept, de mai multe ori pe noapte sa merg la baie, dar adorm repejor. 
Un weekend super si abia astept sa vad cine a mai nascut azi.
Mihaela 36+
Ina869 spune:
Felicitari
proaspetelor mamici si bebelusi sanatosi si voinici! 
Anda, cunosc, si eu la fiecare sf. se saptamina nu pot sa dorm mai mult de 7 si in general,daca dorm mai mult de ora 8 am dureri mari de cap, asa ca trebuie sa ma trezesc oricum.
De citeva zile imi amorteste mana dreapta rau de tot; o fi de la febra musculara (dau frunzele zilnic cu furca, vreo ora-doua) de la carat sau ...nu mai stiu. Senzatia este destul de nasoala, aseara nu puteam nici macar sa tin furculita in mana. Stiu ca si Lorda se plingea ca-i amortesc degetele. Parca nu aveam destule ciudatenii la activ ( mirosurile, rontait de gheata).Si tot de vreo citeva zile ma mai paste si o durere de cap, o simt dimineata cind ma trezesc dar am incercat sa o ignor. Aia de la ce o mai fi? 
Pupici tuturor fetelor,
Ina si bebelusha 36 (fix!!!!!)

ancaloredana spune:
Hmmm....e obligatorie sonda la epidurala sau cezariana? ina02
Altfel fetele cum se mai simt? Si mie imi amorteste mana dreapta cand dorm si ma dor toate cele dar mai un picut...
A ajuns mami meu din Ro azi dimi si sant super fericita ca va fii lang mine.In rest ..am inceput numaratoarea inversa
38+6
cristinamh spune:
ma, nu sunt experta in sonde... da' am impresia ca se pun din doua motive. unul, ca esti amortita la bazin si nu-ti poti controla muschii sa faci... si doi...pt ca la fel, esti amortita si nu te poti duce la buda...
da' nu vad acum ce aveti cu sonda... dupa operatie e chiar comoda, si nu doare decat un pic cand o scoate.
daca nu stati o zi cu ea sa riscati o infectie urinara, ci doar vreo 6 ore, nu cred sa fie probleme. cel putin io nu am avut niciodata nimic de la ele.
Cristina
36+ si
Andrei-Razvan(2.08.2003)
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by cristinamh
ma, nu sunt experta in sonde... da' am impresia ca se pun din doua motive. unul, ca esti amortita la bazin si nu-ti poti controla muschii sa faci... si doi...pt ca la fel, esti amortita si nu te poti duce la buda...
da' nu vad acum ce aveti cu sonda... dupa operatie e chiar comoda, si nu doare decat un pic cand o scoate.
daca nu stati o zi cu ea sa riscati o infectie urinara, ci doar vreo 6 ore, nu cred sa fie probleme. cel putin io nu am avut niciodata nimic de la ele.
Cristina36+ si
Andrei-Razvan(2.08.2003)
Subscriu. Aceeasi explicatie mi-a fost data si mie.
Felicia
35