Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (63)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Azi e ziua sotului meu, maine a tatalui:)Speram sa nasca azi sa ii fac un cadou frumos, insa Alex nu da nici un semn ca vrea la mami si la tati.
Mie mi-a spus medicul ca daca nu ma apuca nasterea pana pe 28 nov, sa ma prezint de urgenta la el, ori mi-o provoaca ori ma taie, eu sper sa nu se intample asta, dar....
Am o rugaminte vreau si eu sa primesc prin mail povestea nasterilor voastre si pozicile cu bebicii vostrii. cum facem?! Adresa mea de mail cui o trimit?

aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Felicitari mimi, fee, lavi, sa aveti laptic din belsug si sa va bucurati de bebeii vostri sanatosi, mancaciosi si norocosi.
si multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Bic ce frumoasa este Smarandutza ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

canuta, ti-am trimis un PM cu indicatii

Cristina 36+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

mamaaaaa, ce liniste!!! tocmai acum cand am si eu calculator la dispozitie...
cred ca ma duc prin cora sa iau niste pemparasi, da' imi fac intai o lista, ca dup-aia iar cumpar o gramada de prostii pe care dau o gramada si mai mare de bani!
saptamana viitoare sunt singura, gabi e in spania, se intoarce sambata la ora 0:00. asa ca sa nu nasc pana atunci. ca poate-mi face bb figura, si acu i-o veni chefu' de aer. cand NU SE POATE!!!
oare o fi mai avantajos la cora sau la metro???

c & bbandrei

nu naste nimeni azi? eu am feelingu' ca o sa nasc pe 13. ma intreb daca o fi asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Felicitari si ultimelor mamici!!

Eu azi am fost sa-mi fac ultimul set de analize, sunt curioasa daca mi-au ramas la fel sau - poate - stau mai bine.

Eu sunt o somnoroasa!!!!! Nu prea am probleme cu insomniile. Ma trezesc, e drept, de mai multe ori pe noapte sa merg la baie, dar adorm repejor.

Un weekend super si abia astept sa vad cine a mai nascut azi.

Mihaela 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Felicitari proaspetelor mamici si bebelusi sanatosi si voinici!
Anda, cunosc, si eu la fiecare sf. se saptamina nu pot sa dorm mai mult de 7 si in general,daca dorm mai mult de ora 8 am dureri mari de cap, asa ca trebuie sa ma trezesc oricum.
De citeva zile imi amorteste mana dreapta rau de tot; o fi de la febra musculara (dau frunzele zilnic cu furca, vreo ora-doua) de la carat sau ...nu mai stiu. Senzatia este destul de nasoala, aseara nu puteam nici macar sa tin furculita in mana. Stiu ca si Lorda se plingea ca-i amortesc degetele. Parca nu aveam destule ciudatenii la activ ( mirosurile, rontait de gheata).Si tot de vreo citeva zile ma mai paste si o durere de cap, o simt dimineata cind ma trezesc dar am incercat sa o ignor. Aia de la ce o mai fi?

Pupici tuturor fetelor,

Ina si bebelusha 36 (fix!!!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaloredana spune:

Hmmm....e obligatorie sonda la epidurala sau cezariana? ina02
Altfel fetele cum se mai simt? Si mie imi amorteste mana dreapta cand dorm si ma dor toate cele dar mai un picut...
A ajuns mami meu din Ro azi dimi si sant super fericita ca va fii lang mine.In rest ..am inceput numaratoarea inversa
38+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ma, nu sunt experta in sonde... da' am impresia ca se pun din doua motive. unul, ca esti amortita la bazin si nu-ti poti controla muschii sa faci... si doi...pt ca la fel, esti amortita si nu te poti duce la buda...
da' nu vad acum ce aveti cu sonda... dupa operatie e chiar comoda, si nu doare decat un pic cand o scoate.
daca nu stati o zi cu ea sa riscati o infectie urinara, ci doar vreo 6 ore, nu cred sa fie probleme. cel putin io nu am avut niciodata nimic de la ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by cristinamh

ma, nu sunt experta in sonde... da' am impresia ca se pun din doua motive. unul, ca esti amortita la bazin si nu-ti poti controla muschii sa faci... si doi...pt ca la fel, esti amortita si nu te poti duce la buda...
da' nu vad acum ce aveti cu sonda... dupa operatie e chiar comoda, si nu doare decat un pic cand o scoate.
daca nu stati o zi cu ea sa riscati o infectie urinara, ci doar vreo 6 ore, nu cred sa fie probleme. cel putin io nu am avut niciodata nimic de la ele.

Subscriu. Aceeasi explicatie mi-a fost data si mie.

Felicia 35

Mergi la inceput