Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (63)
Raspunsuri - Pagina 10
Siminaf spune:
Meems, stii ce ma face sa stau in cumpana? Chiar neurochirurgul la care am lucrat cin abia sosisem aici, facea transplante de celule susa de la feti la bolnavii de Parkinson si - culmea - mai si reuseau! Avea rata de reusite destul de mica (sub 25%), tocmai pt. ca celulele nu se prelevau de la rude, ci de la cine dona si avea compatibiliate. Dar compatibilitate ca intre rudele de gr. 1-2 nu gasesti!
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
corap spune:
tania, salteluta am comandat-o de la unii din bucuresti care cica le importa dein italia. a durat cam 3 sapt. jumate sa mi-o aduca, a costat 2,5 mili,e cu arcuri (nu tocmai alegerea mea, as fi preferat din spuma poliuretanica, dar n-am gasit nicaieri sa faca pe comanda), ortopedica si antialergica. e groasa 15 cm.
pe mine una saltelele de iarba nu ma incanta. in afara de faptul ca sunt ventilate, fac tot felul de galme si cocoloase - mie una mi se par o prostie. (dar e parerea mea personala - nu tre sa tina nimeni cont de ea).
C & bbandrei, insomniaci din nou
Auziti, stie cineva cand apare harry potter 6(cartea) in romana?
corap spune:
a... lavi02, nu-ti mai face atatea probleme cu programarea, ca poti sa te duci si mai tarziu. de obicei se intarzie. eu am intrat miercuri la 8 s'un sfert, in loc de 7.
si indiferent de progrmare, "intrarea" se face in ordinea sosirii. am vazut eu pe foaie la mamaie cum unele programate f tarziu au intrat muuuuuult mai devreme. eu zic sa nu-ti faci probleme si sa te duci cand poti sa-ti aranjezi si tu "ploile".
C & bbandrei 38 + 
cristinamh spune:
am si eu o rugaminte...
pe adresa comunca sosesc mailuri cu anunturi si poze. cine intra si le vede prima data ca sunt necitite, sa le dea un forward la toata agenda. nu de alta, dar eu nu prea intru pe adresa decat la agenda, si de multe ori raman in urma cu "stirile" daca nu comenteaza nimeni pe-aici ca e ceva acolo...
pls...
azi dimineata era de ex un mail cu o noua poza a smarandei, cu familia...
am retrimis-o la toata lumea. cred ca sunt destule printre noi care nu prea au timp uneori nici sa verifice forumul, nici mailul comun... dar mailul propriu il verifica.
ce ziceti??
Cristina
36+ si
Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
anda77 spune:
'neata!
ina, ce ziceai ca azi pot sa dorm mai mult? m-am sculat la 8! si nu ma culcasm devreme...s-a dus programul meu de voie in week-end pe urmatorii x ani...acum n-am somn, dupa ce vine bebe o sa am dar n-am sa mai pot...
corap, bunaaa saltelutaaaa...mie imi cam pare rau ca m-am zgarcit si-am luat durflex cu 700.000, nu e din iarba dar tot nu e tare deloc...asta e, macar sa tina un an sa nu fi dat banii de pomana si dupa aia iau una mai "medicinala"
mama di tutti, ce ne poti spune de neonatolog? ce tii minte ca a "prestat" pt. bebelusha? a fost in sala la momentul expulziei sau a aparut ulterior?
reamintesc ca am lansat aseara subiectul "ce trebuie sa faca neonatologul", asa, cat de cat, sa ne facem o idee...
http://community.webshots.com/user/anda1977
anda77 spune:
da, cristina, o sa mai intram si noi pe mailul comun si forward-am tuturor. n-am mai intrat ca asa e omu'...daca am vazut ca te ocupi tu de baza de date...ne-am bazat doar pe tine...suntem lenese, dar vom schimba asta![]()
cristinamh spune:
anda, io am zis pt ca intram, mailul era citit, dar nu era trimis tuturor.
ti-al trimis un articol pe mail... sper sa te mai lamureasca cat de cat!!
Cristina
36+ si
Andrei-Razvan(2.08.2003)
anda77 spune:
cristina, saru'mana, dar nu vad sa citesc articolul nici marindu-l....![]()
. e rezolutia slabaaaa. ce ma oftic ca titlurile le vad si inteleg ca e complet articolul...![]()
cristinamh spune:
anda, ti-am trimis si prima versiune a pozei...
eu le vad cu ACDSee, si ZOOM, si se citeste f bine.
la fel de bine se vede si cu windows picture... io am XP...
Cristina
36+ si
Andrei-Razvan(2.08.2003)
xandra28 spune:
neata fetele!
lavi, de ce zici ca la epidurala sau cezariana sigur ti se pune sonda? de ce nu se poate fara?
xandra
pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png