Miresele anului 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 6
krelia spune:
quote:
Originally posted by Giova
Cel de mireasa cred ca ma va costa peste 2 mil.
Krelia e super lista. Sper ca acum o ai salvata in comp.
Ma duc sa fac si eu o ciorbita si mai vb. pe urma.
2 milioane? Dar din ce ti-l faci, soro?? Si din cate flori??
Hm...te pomenesti ca si al meu o s-ajunga pe la vreo 2 milioane...
Mda, am salvat lista in comp....nu mai vreau surprize surprize
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by kreliaquote:
Originally posted by Giova
Cel de mireasa cred ca ma va costa peste 2 mil.
Krelia e super lista. Sper ca acum o ai salvata in comp.
Ma duc sa fac si eu o ciorbita si mai vb. pe urma.
2 milioane? Dar din ce ti-l faci, soro?? Si din cate flori??
Hm...te pomenesti ca si al meu o s-ajunga pe la vreo 2 milioane...
Mda, am salvat lista in comp....nu mai vreau surprize surprize
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
eu am fost in septembrie la Tg. Mures si am intreabat la o florarie cat costa un buchet de mireasa curgator, cu 7 trandafiri albi. Raspunsul: 1.200.000 Am ramas
coradyne spune:
Ooana, m-am uitat si eu la realizarea ta din Photoshop si e chiar dragut. Daca mai dai un pic cu guma prin gardul ala -ca sa ti se vada tot piciorul- e de-a dreptul real.
Si, fiindca vad ca nu sunt singura care "studiaza" Photoshopul, va dau un link: http://www.good-tutorials.com/ ,unde gasiti mii de tutoriale despre tot ce misca in acest domeniu. (Enjoy!) Cat despre rame, da si tu un search (Google-ul sa traiasca!) "free photoshop frames" sau "download photoshop frames" sau asa ceva si nu se poate sa nu gasesti.
krelia spune:
ah, pai inseamna ca io-s picata din luma, fratilor!!!
Ca io vreau buchet din 5 crini...eventual si cu vreo 4 nuferi ...sau nu...ah..si mai vreau si unul de rezerva, din vreo 3 crini..pe care sa-l arunc (ca p'al meu vreau sa-l psatrez)...deci ar fi cam 8 crini......mai mult ca sigur o sa ma ajunga si pe mine 2 milioane...sau ma mult???
apropos de photoshopu' asta...un kit de instalare...ceva...orice......
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
Andita spune:
Daca va spun ceva, promiteti sa nu dati cu pietre in mine???
Eu in buchetul mireasa vreau s am ...CALA!!!!! E floarea mea preferata, si, din pacate, nu am primit niciodata. Iubi s-a straduit sa-mi faca o surpriza in primavara asta, dar nu a mai gasit. Si de atunci nici nu am mai vazut cala pe la florarii.... Dar pentru nunta, fac eu cum fac, comanda in afara, daca trebuie, si tot o sa am cala. Mi se pare o prostie ca se spune ca ar fi floare d emort. Bun, si stanjenelul e, si ati vazut ce in voga e acum pe la florarii. Si, sa fim solemni, cine duce la noi, in romania, cale la mort??? Eu una, n-am vazut asa ceva.
Nunta noastra
Poze
Raza de soare spune:
Abia am reusit sa citesc si eu cap 23... de 24 cred ca nici nu m-apuc... dureaza mult... asa... am papat niste zacusca si pt ca e liber prin preajma... go pe DC !
Fetelor, maine dis da morning mergem sa luam vinul si taria... am fost sapt trecuta prin Selgros, am studiat preturile... si pt ca Selgros si Metro se aprovizioneaza din Piata de Gros ( PGB )... acolo mergem... e aproape de noi, scutim niste banuti...
Va zic luni ce-am luat...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
coradyne spune:
Draga Krelia, kitul il gasesti pe dc++, sau prin vecini, ca daca vrei sa-l cumperi, cred ca renunti la rochia de mireasa . Dar e o minune la casa omului (nu ca i-as face reclama)... Daca toata lumea ar invata sa-si stearga cosurile de pe fata si sa isi faca tenul de portelan in photoshop (ceea ce nu e prea complicat), si-ar da seama ce "furatorie" fac astia de pe la centrele foto de cartier cand zic "prelucrare digitala".
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Andita
Daca va spun ceva, promiteti sa nu dati cu pietre in mine???
Eu in buchetul mireasa vreau s am ...CALA!!!!! E floarea mea preferata, si, din pacate, nu am primit niciodata. Iubi s-a straduit sa-mi faca o surpriza in primavara asta, dar nu a mai gasit. Si de atunci nici nu am mai vazut cala pe la florarii.... Dar pentru nunta, fac eu cum fac, comanda in afara, daca trebuie, si tot o sa am cala. Mi se pare o prostie ca se spune ca ar fi floare d emort. Bun, si stanjenelul e, si ati vazut ce in voga e acum pe la florarii. Si, sa fim solemni, cine duce la noi, in romania, cale la mort??? Eu una, n-am vazut asa ceva.
Am mai spus asta, parca la Buchet... deh, varsta... Cum sa fie cala floare de mort ? Si mai ales, in Romania, tara oamenilor cu... bani ??? Zau daca n-as risca, D-ne fereste, sa duc o coroana de cale cuiva !... Dar un buchet... eeeee... alta viata... Pai gandeste-te numai la hotii de flori... duce omu' coroana, vine hotu', sparleste florile... si le revinde... Aoleo, sa nu intelegi ca le vinde mireselor !...
Daca o mireasa mai... fara banuti vrea buchet din garoafe, ce se intampla ? Incep babele la tara ca-s flori de mort ? Pai la tara, te duci la mort cu ce ai prin gradinita... un trandafir, o crizantema, o tufanica, o lalea... si la oras, fetele isi fac ditamai buchetele din florile astea... Cum ar fi daca ai vrea buchet din trandafiri, dar te-ai gandi ca la inmormatarile alora cu bani, coroanele sau jerbele se fac exact din trandafiri sau mai stiu eu ce minunatie de floare ?
E o prostie sa te gandesti la asa ceva !!!
Fa-ti, draga mea, buchetul din ce flori vrei tu si lasa gura lumii !... Uite, eu vreau buchet din trandafiri... si crezi ca ma gandesc ca la capataiul nu-stiu-cui troneaza ditamai coroana ? Pe romaneste fie spus... scuzati expresia !...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
plici plici spune:
de dimineata ma tot chinui sa citesc tot ce screti, ca aveti o vitezaaaaaaaa....da am reusit.....
oricum, mi-am dat seama de o chestie, tot citind ce scrieti, ca m-am binedispus vazand cate suntem care "iubi" in sus, "puiu" in jos, avem o preocupare majora cu ale noastre jumatati, si e frumos sa vezi cata lume e indragostita si iubeste cu adevarat....(melancolia de vineri).
Sa o tot tinem asa....
in alta ordine de idei, azi, pierzandu-ma prin bucuresti, intre alba iulia si muncii (directia de mers), am vazut cu coada ochiului pe stanga un magazin cu intrare albastra in a carui vitrina era o rochie de mireasa....da n-am prins numele....stiti de el? (stiu, indicatiile rutiere sunt vagi, dar dezonrientarea soferului din mine e maxima).
Pupici la toate!!!!