Miresele anului 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 7
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Fetelor, maine dis da morning mergem sa luam vinul si taria... am fost sapt trecuta prin Selgros, am studiat preturile... si pt ca Selgros si Metro se aprovizioneaza din Piata de Gros ( PGB )... acolo mergem... e aproape de noi, scutim niste banuti...
Raza draga, lamureste-ma si pe mine unde este Piata de Gros, ca zau dc am auzit de asa ceva, si la buzunarul meu conteaza orice banut economisit.
Abia astept sa ne spui ce ai luat de pe acolo.
Iti doresc si tie ce imi doresc si mie: Weekend placut si lispsit de prezenta soacrei
briza_marii
SunSmile spune:
BUNA Andita,
Vroiam sa-ti spun ca ai facut o alegere minunata si ca nu trebuie sa te gandesti la ce spune lumea. Uite...eu iubesc florile, dar calele sunt ceva special. Asadar la nunta am avut buchetul din cale, nasha la fel iar lumanarile au fost si ele decorate cu cale. Toti au fost incantati iar eu am suspinat adanc dupa el...dar a trebuit sa-l dau.
Sa nu conteze parerea nimanui...florile sunt toate foarte frumoase....n-au cum sa poarte ghinion sau chestii de genul asta.
Te pup
Nunta noastra
Honey
Andita spune:
Vai, ce bine ca vorbesc cu niste oameni normali. O prietena, proaspat miresica si ea, era sa ma bata, cand a auzit. Si multi altii.....toti imi ziceau "e floare de-nmormantare, n-ai vazut in videoclipul November Rain???". Ba da, am vazut, si???? Care-i problema??? Eu oricum nu am prea multe superstitii, mi-e ceva teama de ziua de 13, dar, dat fiind ca ne-am logodit pe 13 august, si toate au mers OK, mi-a mai trecut si de asta.
Mersi de incurajari!
Nunta noastra
Poze
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by briza_mariiquote:
Originally posted by Raza de soare
Fetelor, maine dis da morning mergem sa luam vinul si taria... am fost sapt trecuta prin Selgros, am studiat preturile... si pt ca Selgros si Metro se aprovizioneaza din Piata de Gros ( PGB )... acolo mergem... e aproape de noi, scutim niste banuti...
Raza draga, lamureste-ma si pe mine unde este Piata de Gros, ca zau dc am auzit de asa ceva, si la buzunarul meu conteaza orice banut economisit.
Abia astept sa ne spui ce ai luat de pe acolo.
Iti doresc si tie ce imi doresc si mie: Weekend placut si lispsit de prezenta soacrei
briza_marii
Pai... am fost o singura data... sa vedem, e in Berceni, pe langa Metro se face stanga si te duuuuuuuuuuuuci.... inainte... cam iesi din oras... si vezi o ditamai hala plina de frcute, legume si beuturici...
Intrebi, dc mergi prin zona de PGB sau Piata de... repet, de acolo se aprovizioneaza marile centre si le revand cu 10-15 mii in plus...
Daca nu mergi pana luni, afli de la mine ce si cum...
Multam asemenea !
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
dianette spune:
quote:
Originally posted by ooana
[navy][font=Comic Sans MS]Dianette...merci si mai astept orice sfat sau ajutor, ca am nevoie
Cu ramele inca am o problema....ca nu stiu pe unde sa caut pe internet!
...dar uite ieri seara, din toata intelepciunea mea a iesit 3xOana!
E chiar dragutz ce ti-a iesit. Trebuie mai multa rabdare la decupat, dar asta e, nu se poate altfel.
Eu din tutoriale am invatat multe lucruri si tot cu google-ul le-am gasit.
Photoshop puteti sa il aveti legal free dar doar pentru o luna (trial) - il gasiti pe site-ul lor, la adobe...
Oare exista subiect de photoshop aici? Ca daca nu, deschid eu unul, ca si-asa nu am nici unul :D (sper sa ma descurc)
Unde ar fi cel mai bine sa-l "plasez"?
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by plici plici
tot citind ce scrieti, m-am binedispus vazand cate suntem care "iubi" in sus, "puiu" in jos, avem o preocupare majora cu ale noastre jumatati,
Vrei sa te binedispui si mai tare ?
Citeste Miresele 2006 de la primul capitol incoa' !... Sa mori de ras, nu alta, cu Krelia si Giova si temerile lor !... In prima faza... " am stabilit doar ca e august... da' parca n-as vrea batai de cap... parca as mai amana..., apoi... " Aoleu, n-am restaurant... da' stiti ceva de Calipso ? ( se recunoaste cineva ? )... da' cu biserica ?... da' rochita cu multe fuste ? " Auzi la ea, ca se stie cine e... cica nu se pricepe, nu vrea batai de cap... si acum nu-i mai tace gurita !... Da, si eu te iubesc !...
Raza de soare
dianette spune:
HMMMMMMM, cu calele chiar m-ati suparat ( )
Nu numai ca eu am avut buchet de mireasa de cale, dar voi n-ati vazut ce floare superba e cala? Chiar e pentru evenimente importante. Eu n-am vazut pe nimeni sa duca la morti cale (nu zic ca n-ar exista, dar cala e o floare dintre cele mai scumpe ...)
Decoratoarea mea avea o groaza de reviste pe care m-am uitat, cica sa-mi fac si eu o idee despre ce vreau, si erau o multime de buchete acolo cu cale de toate culorile. SUPER !
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
Andita spune:
Doamne fereste, Dianette, eu n-am vrut sa te supar in nici un caz. Cala e floarea mea preferata, si ziceam numai cum ma "supara" altii pe mine. Da' tot nu ma razgandesc, mai ales ca acum am si suporteri...
Nunta noastra
Poze
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by dianette
HMMMMMMM, cu calele chiar m-ati suparat ( )
Pai di se, bre, ca doar eu-s pro cale si tati florili din luuuuuuuuumeeeeeeeee ?... eu doar ziceam ca nu as duce cala la morti nici... picata cu ceara !...
Raza de soare
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Andita
Si multi altii.....toti imi ziceau "e floare de-nmormantare, n-ai vazut in videoclipul November Rain???".
Parerea mea despre Novembaru' lor... si trag si apa !... si sa mai zici ca sunt normala... da' ce, eu tin cu miresicile !!!...
Raza de soare