Miresele anului 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 8
ooana spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
Originally posted by dianette
HMMMMMMM, cu calele chiar m-ati suparat ( )
Pai di se, bre, ca doar eu-s pro cale si tati florili din luuuuuuuuumeeeeeeeee ?... eu doar ziceam ca nu as duce cala la morti nici... picata cu ceara !...
Raza de soare
[Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Cala este o floarea imperiala eu asa stiu! Nu conteaza daca o duci la mort sau o pui in buchetul de mireasa, cala ramane simbol al unor case regale si denota bogatia!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Rexanne spune:
Salutare fetele!
N-am mai apucat sa scriu ca am avut de munca o gramada......da asta nu inseamna ca nu mi-am tinut pagina de DC deschisa tot timpu'... Da' vine uichendu!! Uraaaaaa!!!
Plici plici, si eu survolez zona destul de des, ca pe acolo locuiesc...iar prin zona esita un magazin care are niste rochitele de miresica destul de frumoase, si se numeste Mistral...Acu nu pot sa fiu sigura ca e ala de l-ai vazut tu, da' eu pe ala il stiu. De preturi nu stiu nimic, ca nu am intrat.
Andita, tu te-ai logodit anul asta pe 13 august??? Ca zii coincidenta sau nu, si al meu ma ceru de nevasta tot pe 13 august, anul asta...
Cat despre flori, fa-ti buchetul care iti place, ca o singura data esti miresica, si trebuie sa fie totul asa cum iti doresti, si oricum , orice lucru poate fi interpretat altfel, depinde doar de loc si de cultura (cum a spus si una din fete, si garoafele se spune ca sunt flori de dus la inmormantare - prostii)!!!
Va pup
zozela spune:
Aaaaaaaaahhhhhhhhh..
IUBESC...caleleeee!!!!!!!!!!!
http://community.webshots.com/user/zozela
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Rexanne
Salutare fetele!
magazin care are niste rochitele de miresica destul de frumoase, si se numeste Mistral...Acu nu pot sa fiu sigura ca e ala de l-ai vazut tu, da' eu pe ala il stiu. De preturi nu stiu nimic, ca nu am intrat.
13, 18 milioane... acu' nu stiu de care zici tu, eu stiu preturile de la Mistralul de...mai sus de Stefan cel Mare... ca zau nu stiu ce zona-i acolo... si ma mai dau si mare ca-s bucuresteanca...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
plici plici spune:
quote:
Salutare fetele!
Plici plici, si eu survolez zona destul de des, ca pe acolo locuiesc...iar prin zona esita un magazin care are niste rochitele de miresica destul de frumoase, si se numeste Mistral...Acu nu pot sa fiu sigura ca e ala de l-ai vazut tu, da' eu pe ala il stiu. De preturi nu stiu nimic, ca nu am intrat.
nu, nu cred e ala, asta era mic, cu o intrare f albastra si pe partea cealalta de mistral, nu stiu daca in dreptul lui sau mai sus sau mai jos, undeva intre alba iulia si muncii!....ma rog, am zis si eu :)
krelia spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
... da' stiti ceva de Calipso ? ( se recunoaste cineva ? )... da' cu biserica ?... da' rochita cu multe fuste ? " Auzi la ea, ca se stie cine e... cica nu se pricepe, nu vrea batai de cap... si acum nu-i mai tace gurita !... Da, si eu te iubesc !...
Iubita mea
Eh, da' vezi ca pan' la urma am reusit?? ..oricum, rokitza cu multe fuste tot imi iau!
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
iulissa spune:
Buna fetelor!
Eu sunt noua in forum, desi recunosc ca v-am urmarit conversatiile cu muuult ininte de a fi si eu aspiranta la fericitul statut de "Nevestica"!
Ma inscriu si eu in baza de data cu miresici pentru anul 2006, mai ezact 13 mai 2006, Aroma Viilor Bucium, Iasi.
Cununia civila e acushica..mai putin de o luna, pe 3 decembrie 2005.
Sunt atat de fericitaaaaaaaaaaaaaaaa....!!!
Semnez cu Iulia Nechifor, viitoare D-na Cojocaru :">
krelia spune:
quote:
Originally posted by plici pliciquote:
Salutare fetele!
nu, nu cred e ala, asta era mic, cu o intrare f albastra si pe partea cealalta de mistral, nu stiu daca in dreptul lui sau mai sus sau mai jos, undeva intre alba iulia si muncii!....ma rog, am zis si eu :)
Plici, cnd ti-am spus ca tre' sa ne videm..nu m-ai crezut! ..pai io stau mai acana un pik de magazinul ala...putin inspre muncii...oricum, din ce tragam eu cu okishorii...e ceva pentru miresici XXL ..... nici decum pentru un batz ca tine!
26 august 2006
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by iulissa
Buna fetelor!
Eu sunt noua in forum, desi recunosc ca v-am urmarit conversatiile cu muuult ininte de a fi si eu aspiranta la fericitul statut de "Nevestica"!
Ma inscriu si eu in baza de data cu miresici pentru anul 2006, mai ezact 13 mai 2006, Aroma Viilor Bucium, Iasi.
Bine ai venit in Klanul nostru.
Ia uite o alta viitoare mireasa hotarata. Iar noi ne inmultim pe zi ce trece.
krelia spune:
quote:
Originally posted by iulissa
Buna fetelor!
Felicitari si multe pupaturi!!
Te scriu luni pe listutza, la prima ora ca acum ma graaaabeeeeeesc sa plec acasik!!!
Bine ai venit printre noi, Iulia!!! (nu te supi, pliz!)
Fetele, wikend super sa aveti si ne auzim pe luni! Pupaturi!
26 august 2006