Miresele anului 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Va pup si eu. Va doresc un sfarsit de saptamana super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Bun venit printre noi iullisa
Vreau si eu acasa....(la krelia)
A plecat si a.cicel
...helooooooooo mai e cineva pe aici...nu am ramas chiar singura ...nu???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by iulissa

Buna fetelor!

Eu sunt noua in forum, desi recunosc ca v-am urmarit conversatiile cu muuult ininte de a fi si eu aspiranta la fericitul statut de "Nevestica"!
Ma inscriu si eu in baza de data cu miresici pentru anul 2006, mai ezact 13 mai 2006, Aroma Viilor Bucium, Iasi.
Cununia civila e acushica..mai putin de o luna, pe 3 decembrie 2005.

Sunt atat de fericitaaaaaaaaaaaaaaaa....!!!

Semnez cu Iulia Nechifor, viitoare D-na Cojocaru :">

Bine ai venit Iulia!

Jesia...mai sunt si eu pe aici, n-ai ramas chiar singura!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

Am tot vrut sa intru sa scriu azi de cateva ori si de fiecare data aparea ceva aci la serviciu....super zi ce-am avut, groaznica!!! Acu inainte sa plec, chit ca fac ore suplimentare si tot scriu, na, sac

Am vazut un buchet de mireasa din cale pe net si era super frumos. Superstitii sunt multe si eu n-am chef sa tin cont de ele la nunta mea, ca ajung sa n-o mai fac iar buchetul din flori de colt cred ca e o idee super...n-am mai auzit, probabil pt ca sunt rare...nu stiu....si pretul e f bun, fata de preturile din Bucuresti, normal.

M-a dat pe spate poza Oanei cu photoshopu'....bravo fetita...cred ca ma apuc si io cand oi avea timp, ca niciodata nu-i prea tarziu sa mai inveti ceva

Acu plec in weekend sa ma dreg
Pupici!

Don't worry, be happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Cri asa e niciodata nu e prea tarziu...sa inveti!

Va urez un week-end placut!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

Fetelor, v-am pupat! Ne auzim pe luni. Cred ca va gasesc pe la Miresele .. 27 , la cat de prolifice sunteti

Sa aveti un weekend super!

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Bine v-am regasit fetelor!Am intrat doar sa va salut, eu citesc in continuare ce scrieti voi (cat apuc, ce-i drept), insa nu reusesc sa tin pasul.Dianette, mi-a placut foarte tare buchetelul tau de mireasa, modelul l-ai luat cumva de pe net? Ca ceva asemanator am gasit si eu si planuiam sa imi dau comanda pentru nunta mea, chiar cu cale portocalii. Nu cred nici eu in superstitiile legate de flori, de fapt sunt putine superstitii pe cre le iau in considerare.Am dat astazi intr-o revista de un numar de telefon al unei firme care vinde rochite Pronovias in Romania, si o sa sun luni sa vad si eu ce preturi au...Imi plac foarte tare modelele respective, aproape la fel de mult ca cele Demetrios. Si ma tem ca la pret se aseamana...Va pup, weekend placut!Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

intr-adevar e un magazinel albastru care are o roche de mireasa in vitrina,cam obosita zic eu

cristina greceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

si..continuarea..
in interior am vazut niste costume cam batranesti,cred ca fac haine pe comanda ,trec cam zilnic pe acolo (stau in zona) dar sincera sa fiu nu am avut niciodata curiozitatea sa intru
vreau sa fiu si eu trecut pe lista cu mirese pe 23 septembrie , in Bucuresti fac nunta la Romanian Catering de pe Occidentului
stiti ceva de local ?
eu am mai mers acolo la o nunta si un botez si mi-a placut dar pe forum nu am vazut nimic scris de el....
oricum am dat si avans asa ca ....cred ca am facut o alegere buna

cristina greceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Veste proaspata, fierbinte chiar: AM REZERVAT RESTAURANTUL!!!!!!!!
Nu credeam sa mai apuc ziua in care sa va dau veste asta, dar uitati ca am reusit!!! Deci de-acum, pot sa visez fara nici o problema ca sunt la nunta si nu exista pahare pentru miri (va ziceam eu zilele astea de asa ceva!)
Deci, cand aproape ca imi luam gandul sa mai prind 2006 ca mireasa, treburile s-au rezolvat destul de binisor, zic eu.
Prin urmare, de-acum sa va tineti ca urmeaza tot felul de discutii, certuri etc. Trebuie sa ma inarmez cu multa rabdare si nervi de otel, ca sa mai prind si nunta intreaga la minte si nu cu creiererasul pe dealuri!

A... si 3 iunie s-a transformat in 17 iunie, dar tot pe acolo! Bine ca e unde vreau eu si oarecum aproximativ in perioada dorita de mine! Sper sa se faca nunti zilele alea! Sa nu ma trezesc cu alte suprize! Deci, Kreliuta draga, luni sau cand ai tu timp, fa si la mine modificarea datei, please!
Week-end placut tuturor!
Noapte buna!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput