Miresele anului 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Am fost ieri la floraria de care va vobeam Mi-au spus ca un buchet de mireasa du 25 de fire de flori de colt + 3 fire pentru iubi ma costa 800.000. Eu nu cred ca e scump. Voi ce spuneti? Buchetul e rotund. Si florile nu sunt prinse in suportul acela, tip microfon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Krelia, acum, ca ai pus problema, am stat eu si am analizat, si....cam asa reiese: deci, dupa 15 noiembrie ne spun daca au primit sau nu noile rochite. In caz ca le-au primit, e OK, mergem si le vedem, in noiembrie, pentru ca decembrie e luna de concedii la ei. Daca nu au venit inca, atunci totul se amana pentru ianuarie... Oricum, speranta moare ultima, nu?
Ce chef as avea si eu de romantisme si alte alea in week-end, mai ales ca plecam si avem si de sarbatorit. Numai ca....nu se poate, daca ma intelegeti voi.... O sa recuperam de luni in colo. Acum ne rezumam la alintaturi si pupici, si somnic unul in bratele celuilalt. Ca, pana la urma, si asta e unul dintre scopuri: sa ne odihnim, si, mai ales, sa fim impreuna.

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Neata fetelor...abia astept sa intram in week-end
Sa va povestesc...aseara am fost la nenea ala cu poze+filmat si ne-a aratat un DVD de la o nunta....super ce sa zic parca era o poveste nu
o nunta super efecte si fundal si tot ce vrei a fost minunat...m-a impresionat si pe mine si pe puiu ...dar mi se pare cam piperat (cred) pai: 2DVD + 2DVD copii (cica asa e pachetul si in plus sa nu le uzam pe cele originale ) + 1 caseta video + 100 poze =350euro
Puiu e foarte incantat si zice ca peste ani ramai doar cu amintirile astea si bla bla bla...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Initial creeata de monicik

Buna fetelor!
Ma numesc Monica si sunt din Galati.
O miresica de 6 mai 2006.
Va pupic!

Monica, dupa cum iti spuneam si in subiectul deschis de tine ...noi aici suntem de un car de ani asa ca....

Bine ai venit la miresici! Te trec pe listutza, sa te uti pe prima pagina!

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by a.cicel

Am fost ieri la floraria de care va vobeam Mi-au spus ca un buchet de mireasa du 25 de fire de flori de colt + 3 fire pentru iubi ma costa 800.000. Eu nu cred ca e scump. Voi ce spuneti? Buchetul e rotund. Si florile nu sunt prinse in suportul acela, tip microfon.

Hm, eu nu cred ca e scump deloc...avand in vedere ca vorbim de 25 fire, nu?? Si totusi, iar floarea de colt nu cred ca se gaseste la orice...colt - iar aici, un buchet din flori "obisnuite" poate ajunge si pe la 2 milioane ...

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

a.cicel si eu cred ca e un pret bun...vorba Kreliei mai ales ca vrei din floare de colt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Dianette...merci si mai astept orice sfat sau ajutor, ca am nevoie

Cu ramele inca am o problema....ca nu stiu pe unde sa caut pe internet!

...dar uite ieri seara, din toata intelepciunea mea a iesit 3xOana!

a cicel....nu e scump deloc! e chiar ieftin...iar florile de colt sunt superbe!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by jesia

a.cicel si eu cred ca e un pret bun...vorba Kreliei mai ales ca vrei din floare de colt

Mi s-a pus pata miercuri seara, cand am vazut cosul cu flori de colt pe care l-a primit Veta Biris. Era superb.
Si acolo o sa-mi fac toate aranjamentele florale. Imi face o reducere frumusica, din cate spunea patrunul. Mai ales ca luna februarie a cam scumpa pt flor: Ziua indragostitilor, apoi vine 1 Martie (iar eu am nunta pe 25 februarie). Norocul meu e iubi care il cunoaste pe patron.

Mergi la inceput

Oana, ai stofa !!!
Tparul iti mai trebuie si gata albumul!!

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
A.cicel nici mie nu mi se pare mult buchetul.
Eu am dat 800.000 lei pe asta de cununie si erau 11 trandafiri.
Cel de mireasa cred ca ma va costa peste 2 mil.
Krelia e super lista. Sper ca acum o ai salvata in comp.
Ma duc sa fac si eu o ciorbita si mai vb. pe urma.

poze
gio si bb Marco 30+

Mergi la inceput