Miresele anului 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 4
Giova spune:
A.cicel la cat mai multe stelute!!! Felicitari!!!
Andita ma bucur ca ai ramas placut impresionata de cei de acolo. as fi vrut si eu sa probez o rochie de la Demetrios, dar e departe si mai e si bebele. off, off!!!!
Poate la targ, ca l-am convins pe Clau sa venim, si pe bebe il lasam acasa cu mama, probabil.
poze
gio si bb Marco 30 fix
SunSmile spune:
Neatza gagici
In sfarsit....e vineri!!!! O zi frumoasa si linistita tuturor!
Nunta noastra
Honey
Andita spune:
'Neata! Sunt happy, sunt happy! Maine plecam la munte, numai eu si iubitel, ca aniversam si noi nici mai mult nici mai putin de... 8 ani de cand suntem impreuna. Cu aceasta minunata ocazie, ne oferim un week-end lenes la Sinaia, asa, ca babacii....
Luni mi-am luat concediu, ca de fapt si de drept atunci e aniversarea... si vreau sa-i "coc" vreo surpriza, ceva, sa-si aminteasca dupa...
Doamne, ce-au mai trecut anii....parca ieri ne aruncam zambete prin curtea liceului, si acum... Sunt 8 ani in care nu a trecut nici macar o zi de la Dumnezeu in care sa nu ne vedem sau, cel putin, sa ne auzim la telefon. Mie mi se pare o performanta remarcabila.
Va pup, azi poate pot si eu sa comunic mai mult, ca tot omu'.
Nunta noastra
Poze
a.cicel spune:
Neatza fetelor
E vineri si abia stept sa merg acasa. Trebuie sa recuperez in week-endul asta ce am pierdut saptamana trecuta cat a fost iubi plecat de acasa ...si apoi mai vedem... Partea proasta e ca sambata am si deschiderea anului universitar, asa ca ... Dar asta e.
ooana spune:
acicel...felicitari pentru steluta!
krelia...nu pot sa cred ca nu a aparut listuta! Totusi...ma gandeam ca apare ea intr-un tarziu!
pentru ca ai facut o noua listuta...imi dau seama ca degetelele tale au avut de suferit!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Andita
Cel mai mult mi-a placut cum mi-a vorbit la telefon, ma simteam ca un om important....M-a intrabat cand am nunta, parca era o prietena interesata direct. Super au fost.
Pai la cati bani cer...macar atat sa faca...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
krelia spune:
Neazza, dragelor!!
Imi pare bine ca va place listutza - am mai infrumusetzat-o un pik - ca doar, o schimbare din cand in cand e binevenita, nu?
Andita, sa-nteleg ca, daca ne facem programarea dupa 15 noiembrie, ne ducem pe probat prin ianuarie...??
a.cicel, felicitari pentru stelutza!
madutza, nu strica sa faci o vizita la biserica , unele dintre noi deja si-a rezervat data, asa ca...da o fuga
Ce bine ca azi e vineri!!! Iupiii.......sau......ca trece asa repede timpul....???
Ba nu...iupiiii
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by jesia
Am si eu o intrebare ...poate stupida: am vazut la cununia de la starea civila fete cu buchet ca si la nunta si fete fara...cum e de fapt
E cum vrei... eu una, vreau si la... si la... probabil unele se gandesc sa nu dea bani in plus pt 20 de min, ca oricum bratele se umplu cu flori... habar n-am de ce unele vor si altele nu... dar uite, la civila, nasa nu are, doar mireasa... la biserica, in schimb, au amandoua... asa ca...
Raza de soare
dianette spune:
quote:
Originally posted by ooanaquote:
Originally posted by dianettequote:
Originally posted by ooana
Dianette...spune-mi si mie cat au fost invitatiile tale...mi-au placut foarte tare!
Si inca ceva...am vazut pozele facute de tine in photoshop...ramele de unde le-ai luat? Eu acum incerc sa descopar programul asta![/font=Comic Sans MS][/navy]
Oana & Marius
Wedding Day
ooana, invitatiile mele au costat ~30.000 bucata (incluzand si scrisul aici) si le-am luat de pe cheiul Dambovitei (ca acolo erau cele mai ieftine)
Unele dintre ramele pozelor vazute de tine sunt facute manual, din capul meu sau am urmarit niste tutoriale, dar am si actions in Photoshop (gasite pe net de mine sau luate de pe la altii) care fac asta automat. Vezi ca sunt si cateva actiuni care vin default (care fac vignetta, sepia si inca niste ceva-uri, nu mai tin minte). Daca nu ai paleta afisata, vezi in Windows - (Show) Actions. Succes!
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
...in seara asta incerc sa fac si eu...sa vad daca imi iese!
...si inca o intrebare...literele alea imbarligate? Lumineza-ma si pe mine pleaseeee!
Oana & Marius
Wedding Day
Literele alea imbarligate se fac cu multa migala, eu am compus cu ele initialele noastre si le-am pus pe cardul de masa.
Iti dau linkul de la un tutorial din care ne-am inspirat www.myjanee.com/tuts/link/linktut.htm" target="_blank">aici ! Succes!
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
Raza de soare spune:
Andita, la multi ani, sa fiti fericiti !...
acicel, baga mare !... si noi avem de recuperat, ca aseara m-a luat somnul uitandu-ma pe-o revista culinara... bietul pui facea misto de mine azi, ca nu stie ce-i gatesc diseara...
Raza de soare