Miresele anului 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza fetelor
La multi Ani si tot ce va doriti, celor care isi serbeaza onomastica astazi (si nasului meu, Mihai).

Bun venit noilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Buna, fetelor, bun venit, noutate !...
ooana, iar apelez la tine !... am zis ieri ca vreau conced, intrebat cat, facut ca trenu'... cand am zis ca vreau atat cat am... intrebat dir. economic, zis ca da, am dreptu', dupa 11 luni... e clar, aici se lucreaza cu codul vechi... si ca tre' sa calculeze, sa vada, ca e sezon, ca ea nu poate sa dea conced, asa, pe tot, ca tre' sa stea cineva in locul me... zau ??? si crede ca-mi pasa ??? pai de ce nu mi-a dat in extrasezon, i august, cand am vrut ?
am recitit ce mi-ai scris... dar... vreau sa stiu... de cand a intrat in vigoare noul cod al muncii si care-i legea respectiva ?
si am calculat... din 10 zile libere, eu am cerut doar 7, restul le-a uitat dir economic si mi-a bagat 7 de CO, cand am cerut liber pt examene... deci, am 7 zile lib de la inceputul anului pana in iulie, apoi, in sept 7 CO...
cred ca va iesi urat azi, ca ieri nu mi s-a dat nici un raspuns... si dc zic ceva ce nu-mi convine, direct la sefu mare ma duc !... dar, ajuta-ma, sa stiu pe ce ma bazez cand intru la el...
Multumesc mult !!!

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pepenash
nunta se va desfasura la Yda Club, pe malul Lacului Floreasca, dar in salon. Biserici prin Floreasca stiti? ...cu cor, neaparat, eventual si cu bancute!

Ai grija cu Yda... atat iti spun...
E o bisericuta chiar pe Cal Floreasca, langa pod, cor nu stiu dc are, dar bancute sigur nu... e ff aproape de restaurant...

Raza de soare

Mergi la inceput

La multi ani sfintilor de astazi !...

Raza de soare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralu_trancu

Trebuie sa plec din aceasta firma pana nu innebunesc de tot.

Si eu... doar stii... sper doar sa pot rezista pana dupa nunta si apoi sa-i trimit la origini pe toti... ca dc nu era faza cu banca, de mult plecam...
Nu spun sa nu bagi in seama, ca dc e ca la mine, nu e posibi... dar imi pare rau...
In ce domeniu ? ca poate, poate... una din noi...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

Neatza fetili!
La multi ani sarbatoritelor!!!
Pt SunSmile: nu eu am spus ca sunt nebuna, ci altii imi spun asta iar eu am venit la voi tocmai pt ca m-am convins ca voi nu sunteti si nici nu ma considerati nebuna, asa ca nu
Pt Krelia: esti o scumpa si ... preferata mea , no offence fetili celelalti , toate-mi sunteti dragi, dar Krelia a reusit sa intre bine la sufletzelul meu ....are ea asa... un stil....zbanghi
Si....tot pt Krelia: nunta mea e pe 10 iunie 2006 la rest. Calipso , salon rustic, iar religioasa la Sf.Elefterie
Asa ca mai ai un aliat Kreliutzo in "lupta" cu "virmisorul" de acolo. Si daca tot am nunta inaintea ta, promit solemn sa pap eu viermisorul ala .
Hai ca va las acushica sa mai si muncesc ca se cam invarte sheful meu pe aici si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana T spune:

Buna dimineata tuturor.
Am o mare rugaminte la fetele din Bucuresti... poate cineva sa-mi explice cum se ajunge la Europa si la Sam Expo? Eu sunt din Oradea, ajung in Bucuresti dinspre Pitesti....si de acolo?????
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

quote:
Originally posted by Oana T

Buna dimineata tuturor.
Am o mare rugaminte la fetele din Bucuresti... poate cineva sa-mi explice cum se ajunge la Europa si la Sam Expo? Eu sunt din Oradea, ajung in Bucuresti dinspre Pitesti....si de acolo?????
Multumesc.

Dupa ce intri in Bucuresti intrebi cum ajungi la Bucur Obor (o sa trebuiasca sa cam traversezi orasul pt asta), apoi de acolo intri pe Soseaua Colentina si meeeergi inainte pana vezi un Petrom pe dreapta. Fix de la Petrom incepe un pod, dar tu trebuie sa intri pe sub el in dreapta. Oricum, daca ajungi la Petrom deja vezi unde incepe Europa si daca nu, poti sa intrebi lumea. Oamenii sunt f draguti aici si o sa te indrume. Important e sa ajungi la Bucur Obor. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by Rallu

Uite ca am aparut si eu...vorba Dyadiei, nu am timp nici sa respir.

E si ziua mea maineeeee !!!!!

Sper sa-mi ia cine stiu eu ceva frumos.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta

Rallu, asteptam ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana T spune:

Divine girl, iti multumesc mult!
Stiu sa ajung in Obor. Acolo este si Sam Expo?

Mergi la inceput