Miresele anului 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Divine girl

Salutare fetele! Sunt si eu o de 2006 si v-am descoperit de atat de mult timp incat cred ca va cunosc atat de bine incat putem vorbi despre orice fara teama de a fi ramas in urma cu ceva. Am citit absolut tot ce ati discutat voi aici ....

Pai si abia acu' te-arati la fatzaaaa??? Spioanca mica ce esti!
Hai bine-ai venit!!!
O data fixata ceva...un restaurant, o biserica.....ca sa scriem pe listutza, nu?

Gio, relax, n-ai fsot barfita, ci doar adusa in discutie putin
a.cicel, cam da..super
Rallu, atunci iti zic maine...nu de azi , deci, te maia daug si ep tine in lista mare de urari pentru maine....iubi, tata, unkiu', fratelo, cumnatu'...

Ah, si ca sa nu uit...ca tot vorbeam de photoshop...un verdict, ceva?
http://community.webshots.com/photo/354288438/499154965NvtKVJ#

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Bine ai venit Divine Girl!!In materie de nebunie in privinta nuntii ai nimerit exact unde trebuia!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Divine girl
Mai aveam putin si incepeam cu "Da halatu'? Cat e halatu', cat e halatu'??????!!!!

Apropos de cat e halatu' si de rokiile Pronovais (si/sau Deme'...ca de alea nu scapam )...vien si raspunsul...scum, dom'le scump, scump!!

Fetili, hai ca v-am pupat pe obrajori...ne auzim maine la alte povestiri ...hm.....sper sa nu ma-mbat maine, ca avem cativa sarbatoriti pe la servicel....
(PS..de imbatat nu ma-mbat, asta-i clar...da' asaaaaa astept niste praaaajiiiii..... )
Pup

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Dragele mele,

Am si eu o mare mare problema in acest moment si apelez si la voi ca nu se stie cine ma poate ajuta.

Trebuie sa plec din aceasta firma pana nu innebunesc de tot. De aceea acum trebuie sa caut ceva de munca ca sa nu plec asa. Daca stiti ceva, intrebati eventual si in stanga si in dreapta, poate cine stie.

Daca stiti ceva puteti sa imi scrieti si mie ? eventual pe trenurelu @yahoo.com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna seara fetili,
ce faceti voi? Vad ca stati bine cu pregatirile....si nu mai spuneti ca sunteti nebune...pt ca nu sunteti!E normal sa va agitati din timp. Si in plus o nunta are atatea <chitzibushuri> de care tre' sa tii cont....
Ralu in ce domeniu lucrezi? Ca sa stiu...in caz ca aud ceva! Multumesc!
Va pup

Nunta noastra
Honey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta5 spune:

quote:
Originally posted by ralu_trancu

Dragele mele,

Am si eu o mare mare problema in acest moment si apelez si la voi ca nu se stie cine ma poate ajuta.

Trebuie sa plec din aceasta firma pana nu innebunesc de tot. De aceea acum trebuie sa caut ceva de munca ca sa nu plec asa. Daca stiti ceva, intrebati eventual si in stanga si in dreapta, poate cine stie.

Daca stiti ceva puteti sa imi scrieti si mie ? eventual pe trenurelu @yahoo.com.

Salut !
Eu tocmai mi-am citit mail-ul si am vazut ca e targ de job-uri on line pe bestjob. Aplica si tu ptc sunt toate marile companii plus o gramada de firme de recrutare; poate ai bafta.
Succes !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

ralu, imi pare rau sa aud asta, dar nu dispera, cauta pe e-jobs, pe best jobs, sigur gasesti ceva!

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

Pentru cine vrea sa discute si despre Photoshop, tocmai am deschis un subiect nou la arte http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61311
Pupici si spor!
Cred ca e timpul sa plec si eu akasica... Pe maine!

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Dupa a pauza extrem de lunga... cat o zi de post, revin si eu. Si am si ceva noutati: nunta se va desfasura la Yda Club, pe malul Lacului Floreasca, dar in salon. Cel mai probabil, ziua evenimentului va fi 15 iulie, dar abia dupa 20 noiembrie incaseaza avansul reprezentantii restaurantului, asa ca, pana atunci, este o rezervare provizorie. Oricum, krelia, ma poti scoate de pe lista indeciselor. Intre timp, vom incerca sa ne punem de acord asupra unei biserici, pentru a o putea rezerva imediat dupa ce achitam avansul la restaurant. Biserici prin Floreasca stiti? ...cu cor, neaparat, eventual si cu bancute!

In alta ordine de idei, in urma cu cateva pagini cineva intreba de restaurantul hotelului Caro; eu nu stiu detalii legate de salonul mic, dar le am pe cele privitoare la salonul mare si, in afara de chirie, nu cred sa difere. Deci: meniul pentru anul viitor a fost fixat la 1,8 mil. , el incluzand piscotul si sampania de la primire, 50 ml martini/vodka, 4 feluri, apa minerala, vin, cafea, tort. Nu mai retin daca erau incluse si bauturile racoritoare. Chiria pentru salonul mare este 2500-3000 euro, pentru salonul mic nu stiu daca se percepe asa ceva si nici la ce suma s-ar ridica, iar avansul este 30% din valoarea contractului (adica 30% din chirie + 30% din meniurile contractate). Daca vrei, iti pot trimite pe PM numarul de mobil al doamnei Anca Nedici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Ralu, in privinta locului de munca si eu iti recomand tot site-urile specializate: www.ejobs.ro , www.myjob.ro sau www.bestjobs.ro . Sunt multe firme serioase care au anunturi si este imposibil sa nu gasesti ceva pe gustul tau si conform pregatirii. Succes!

Mergi la inceput