Miresele anului 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 19
ooana spune:
"La Multi Ani" celor care azi sarbatoresc cu praji si suculet...ca alcoholul mai pe seara!
Ralu...imi pare rau ca esti in situatia asta..te inteleg intr-un fel! Seful meu parca a innebunit de vreo 2 saptamani, urla, tipa, te jigneste...asa ca stiu cum e sa lucrezi undeva unde ti-e groaza sa mergi...cand ma trezesc ma gandesc cu groaza "Doamne azi oare ce-o sa se mai intample!?!"
Iti tin pumnii...cu siguranta vei gasi ceva si daca te pot ajuta cu ceva, placerea va fi a mea!!
Dianette...merci de ajutor si mai vorbim pe tema asta!
Krelia...poza e super, de fapt nu stiu de ce-ti mai expic ca doar stii!
Gio, nu te-am barfit...doar am sesizat ca lipsesti si ma gandeam ca esti cu Marcolino la joaca!
Divine girl...si tu tot Calipso ...ca si Krelia! Misto, cunosc bine restaurantul!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
plici plici spune:
Neata fetelor,
pt voi de la mine de ziua mea, si la multi ani tutoror celorlalte mihaele si gabriele !!!!
pupicii
SunSmile spune:
Neata gagici,
Am intrat sa va urez <La multi ani>, sa traiti cu numele si sa fiti fericite! Aceleasi urari si pt aniversatii vostri!
Va pupic si va doresc o zi plina de soare, cadouri si voie buna!
Nunta noastra
Honey
Divine girl spune:
quote:
Originally posted by Oana T
Divine girl, iti multumesc mult!
Stiu sa ajung in Obor. Acolo este si Sam Expo?
Da. Sam Expo e tot in complexul Europa, Niro tot acolo, Dragonul Rosu tot asa .... sunt multe acolo, dar atentie! trebuie sa mergi de la Obor catre iesirea spre Urziceni, Buzau....Tu retine ca reper Petromul de la baza podului. E simplu, mai ales daca stii sa ajungi la Obor. Pupi, si sa ne spui si noua ce vezi interesant pe acolo poate ne dai si noua idei
dianette spune:
Si inca ceva, vezi ca in Europa si toate cele de pe acolo trebuie sa ajungi relativ de dimineata, ca in unele de pe la 13-14 se inchid standurile !
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
emilyjeuly spune:
'neata fetili!!!!
La multi ani! la toate Mihaelele si Gabrielele, sa fiti fericite si iubite!
la toate.
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
Oana T spune:
Multumesc de raspunsuri...
DespreCopii.com nu tolereaza reclama pe forum si in egala masura, nu accepta folosirea mesageriei private in scopul trimiterii de spam. Tocmai pentru a pastra obiectivitatea discutiilor, mesajele ce au acest scop vor fi sterse fara preaviz iar utilizatorii care nu respecta aceasta regula vor fi sanctionati si ulterior, eliminati din randul comunitatii desprecopii.com. (Extras din www.desprecopii.com/forum/rules.asp#rulesid19" target="_blank">Regulamentul forumului).
A se citi si www.desprecopii.com/info.asp?id=502" target="_blank">precizarile administratiei DC cu privire la publicitatea pe site-ul www.desprecopii.com!
jesia spune:
Dragele mele " La multi ani" pt toate (toti)Mihaili si Gavrilii (si toate derivatele din ele) numai bine si tot ce va doriti
Rexanne spune:
In primul rand, pentru toate Mihaielele si Gabrielele (sau pentru Mihaii si Gabrielii vostri dragi)Da fiti sanatoase si iubite de cine vreti voi!!!!!
Pentru Raza - iubitica mea, Codul Muncii reglementeaza raporturile de munca, si se mai numeste si legea nr. 53/2003. Legea asta mirobolanta a fost modificata in vara acestui an, prin Ordonanta de Urgenta nr. 65/2005, dar modificarea nu a vizat concediile.
Deci, nr. de zile minim de concediu prevazut in lege este de 20, in contractul colectiv la nivel national 21. Tu ia-l pe ala din lege (asta daca nu scrie altfel in contractul tau de munca, oricum mai putin de 20 de zile nu poate fi).
Atentie,vechiul cod, ala din anii '70, spunea ca trebuie sa fi muncit nu stiu cate luni pana sa ai dreptul la concediu. Asta nu mai este valabil!!!! Concediu se acorda proportional cu timpul lucrat (de ex. daca te-ai angajat cu contract pe perioada nederminata in luna iulie, iti poti lua concediu de la firma respectiva doar 10 zile lucratoare...)
Sper sa fi fost destul de explicita si sa nu te fi incurcat mai rau...
A! Am uitat...Erau obligati sa-ti dea concediu pentru studii, chit ca era neplatit...
VA pup