Viata in Germania (27)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Osolita, sotul meu si-a facut un detartraj acum o luna de zile....l-a costat 75EUR....cred ca in jurul sumei asteia se invarte.Probabil ca daca-i facea si periaj profesional(ceea ce era indicat) ii lua mai mult.

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

fetele la rofu kinderland o sa fie reduceri mari la jukarii incepind cu 21 nov (momentan au reduceri la decoratiunile de Craciun) www.rofu.de va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osolita spune:

Multumesc pentru raspunsuri, am fost putin sceptica in ceea ce priveste pretul curatirii dintilor pentru ca ieri m-au apucat durerile de dinti si m-am dus la o clinica unde e deschis in fiecare zi pana la ora 24 si am fost obligata sa completez un formular in care ma angajez ca daca am o programare si nu anunt din timp ca nu pot sa merg, platesc pentru fiecare ora depasita 200 euro. Voi ati mai auzit asa ceva?
Acum nu e vorba ca nu ma duc cand am programare, insa stau si ma gandesc ca daca dau telefon acolo si aia nu face modificarile, ce ma fac? Cred ca pana la urma pot sa scap aratand Einzelverbindungsnachweisul de la Telekom, dar totusi, mi se pare exagerat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Va mai amintiti ca ma plingeam in urma cu o luna ca mi s-a defectat masina de spalat vase,marca Privileg de la Quelle?

In fine,am facut termin la Kundendienst si dupa 2 sapt,intr-o simbata,vin 2 indivizi,cica mecanici,sa repare.Scot masina,o deschid,nu vad nika,o monteaza la loc,se uita putin la sursa de apa si in circa 3 minute vine si diagnosticul:robinetul defect la sursa de apa,nu-i treaba lor,masina e perfecta.Rechnungul tiparit repejor:58 euro.

Peste vreo 2 zile,demonteaza sotul meu masinaria,si vede ca defapt problema e la furtunul prin care ajunge apa la masina.Inverseaza furtunul defect cu cel de la masina de spalat rufe,acum vine apa in masina dar nu intra in ea deci si alta defectiune.Suna a doua zi la reclamatii sa ne trimita un mecanic iscusit sa repare cu adevarat,masina e defecta,refuzam sa platim prima factura ca doar indivizii aia nu au facut nimic!

Am mai asteptat 2 saptamini si azi dimineata apare un alt mecanic.Din primele 5 minute si-a dat seama care sunt problemele,a adus piese noi,a reparat pret de vreo 3 ore.Tipul(timisoream emigrat de 21 de ani )a fost ffff cumsecade.A sunat la seful lui si i-a spus cita dreptate avem sa fim nemultumiti:cei 2 care au mai fost nu au facut nimic,nu au gasit defectiunea dar factura ne-au dat,fac firma de ris,e a 2 reclamatie pe ziua de azi din pricina indivizilor,etc.Pe linga ca ne-au anulat prima factura de 58 euro,ne-au facut si o reducere de 100euro la suma finala pt patania asta.Am platit 250 euro.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Chiar ma gindeam ieri la tine Alina si vroiam sa te intreb cum ati rezolvat cu masina......Bine ca e ok acum. Cind ma uit la factura ta, imi aduc aminte de garnitura de la masina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Bravo Alina, hm ce tie si cu nemtii astia.
Eu nu-mi pot imagina cum de sunt mai neseriosi decat romanii.
Haideti sa va spun ce am patit noi.Am platit tel+net acum o luna si nici pana in ziua de azi nu ne-au dat drumu la nici una din facilitati.Cica la ei nu au ajuns banii.Trimite sotul chitanta pe fax la nr pe care ii dau ei,dar nimic.Prima data ii zic" aaa, da figurati ca ati platit" dar de dat drumu tot nu ne-au dat.Suna iarasi , dar acum zic ca nu, nu figuram ca am platitcum e posibil asa ceva?De la inceput am avut probleme cu ei.Cand am semnat ctr. ne-au zis ca intr-o luna vin sa instaleze tot.Eee, asta sa credem noi, au venit dupa 3 luni.Ba mergea netu, ba nu mergea.
Ce putem face?Unde ii putem reclama, nu e posibil asa ceva.Adica eu dau banii dar beneficiez de ce?de absolut nimic, de asta beneficiez.
Eu una as rezilia ctr cu ei,dar sfatuiti-ma ce sa fac, unde sa suna, ce se poate face?Stiti vb ai " si... si cu banii luat" asa si noi.

Fetele v-am mai intrebat la un mom dat, stiu ca una dintre voi spune ca are cabinet de cosmetica, sau m-am tacanit eu?Voiam sa aflu ceva detalii, mai ales in materie de manechiura, ce se mai cere prin DE, sunt cautate modelele pe unghii, unghii false sau ?????

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Alina bine ca ati rezolvat problema cu masina. Eu imi cer scuze ca nu am mai scris ce era cu a noastra, practic detaliile tehnice erau imposibil pt mine sa le reproduc, adik se scoate "chestia" aia din fatza si se controleaza "chestia" cealalta Oricum problema nu a fost asemanatoare.Tumpi eu din ce am observat sunt foarte cautate unghiile false, ingrijirea lor.www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Stie cineva daca este vreo limita la dedus Werbekosten de la impozit? Adica daca poti deduce doar pana la o limita maxima si care e aceea?

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

quote:
Originally posted by tinatache

Stie cineva daca este vreo limita la dedus Werbekosten de la impozit? Adica daca poti deduce doar pana la o limita maxima si care e aceea?

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Deci daca esti Arbeitnehmer daca nu depasesti 920 € suma asta ar fi ptr ori care Werbungskosten indiferent daca le are sau nu, ci fiecare primeste suma asta din oficiu si se trage din Brutto-Lohn. Daca ai mai mult de 920 € trebuie sa ai chitante. Daca vrei amanunte, scrie pm si incerc sa iti raspund. Sper ca la asta ce am scris, te-ai referit. Sint si alte feluri de Werbungskosten.

Himmelsduft

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Saso spune:

peca

noi mai intai.. ne uitam prin magazin asa vedem ce ne trebuie si putem si pipai ce ne trebui.. apoi cautam pe net ..pretul
se intimpla ca la saturn sau mediamarkt sa aiba citeodata 10 euro diferenta..si atunci primesti..pretul mai bun daca discuti cu vinzatorul..
se intimpla ca dai de magazinele de care povesteai si tu cu un pret mai bun..decit prin oras.. atunci comandam de la ei ..dar altfel.. nu merita timpul si asteptarea..si sa fie si acelasi pret.
asta cam e psihologia cumparatorului.

mai cunosc si altii care cumpara doar de la e-bay ca sa-si adune bewertungen..
sariti sint destui

Nathalie si Sofi
www.nathalie-marie.de/" target="_blank">NATHALIE
si iar NATHALIE
“The duty of the architect is to give life a more sensitive structure.” Alvar Aalto

Mergi la inceput