Viata in Germania (27)
Raspunsuri - Pagina 5
copiloi spune:
Ideea cu Mc Donalds e foarte buna. Noaptea cu pricina, cand voi fi pe drumuri, va fi 20/21 noiembrie.
Andreia, uite aici anuntul cu Hauptbahnhof-ul.
http://www.bahn.de/-S:PtVOR9:dDVRN9NNcC@3Y9NNNbpM/p/view/planen/reiseplanung/fahrplanaenderungen/fahrplanaenderung_frankfurt.shtml
Inca nu am intrebat la informatii despre noile schimbari (biletul l-am luat acum 2 saptamani), dar am citit ca regionalele spre Mannheim vor pleca din Darmstadt. Deci eu din Frankfurt Sud va trebui sa ajung in Darmstadt
Multumesc fetele de idei si de informatii!
Alina
DidiAlex spune:
Zuzunaki,
Incerc sa strang banuti pt teste si poate niste dulciuri bune de pom si Mos Craciun. Am 2 cunostinte care pleaca pe 16 in Ro. Deci, pe 15 ar fi termenu'.
Daca nu ii poti trimite pana atunci ci putin mai tarziu nu cred ca ar fi o problema, ma anunti si pun suma de la mine sau trimit cu urmatorul drum.
Am sa impart banutii dupa ce vb mai intai cu Ana, pt ca ea stie cel mai bine de ce are nevoie mai mult.
Sold momentan 28.59 euro si 10 lire
EDIT: este vorba de 16 decembrie 2005
Mii de multumiri
Alexandra
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank"> Un baietel de un anisor, diabetic, insulinodependent. Oare putem sa ii alinam durerea?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank">Bazar pt Alex, un baietel diabetic, insulinodependent.
"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza" Gabriel Garcia Marquez
Saso spune:
acum sintem la faza de impachetat si ..efectiv..am cutiile de carton acasa...si ma uit la ele cum sa le aranjez!
eu stiu sa-mi fac bagajele daca am tot ceea ce doresc sa duc cu mine la un loc..si ma apuc sa fac coltul..de baie..de papuci...etc! acum cu locuinta e altfel! fug dintr-un loc in altul..si ma apuca batul!
am adunat cartile din biblioteca..le-am bagat in cartoane..si ..cind am pus mina pe ele...era sa lesin..trebe sa vina macaraua..ca un om nu le poate ridica si cara!
ce sa fac cu sticlele ..ca am o obsesie de adunat sticle de diverse forme si culori! sa le bag intre haine..sau nu???
cine a mai trecut prin impachetatul repatrierii..va rog sa-mi dati un sfat!
ramin recunoscatoare si..promit sa dau stafeta mai departe!
si cine a mai trecut printr-o mutare dintr-o locuinta in alta..ma gindesc ca are mai multa experientza decit mine!
va multam din suflet!
Nathalie si Sofi
http://www.nathalie-marie.de/ http://community.webshots.com/user/sophias250973
“The duty of the architect is to give life a more sensitive structure.” Alvar Aalto
helbi spune:
quote:
Originally posted by copiloi
Ideea cu Mc Donalds e foarte buna. Noaptea cu pricina, cand voi fi pe drumuri, va fi 20/21 noiembrie.
Andreia, uite aici anuntul cu Hauptbahnhof-ul.
http://www.bahn.de/-S:PtVOR9:dDVRN9NNcC@3Y9NNNbpM/p/view/planen/reiseplanung/fahrplanaenderungen/fahrplanaenderung_frankfurt.shtml
Inca nu am intrebat la informatii despre noile schimbari (biletul l-am luat acum 2 saptamani), dar am citit ca regionalele spre Mannheim vor pleca din Darmstadt. Deci eu din Frankfurt Sud va trebui sa ajung in Darmstadt
Multumesc fetele de idei si de informatii!
Alina
Alina, de la Frankfurt Süd la Darmstadt circula un S-Bahn, dar mai sunt si Regionale.
Tu numai asa tarziu poti sa ajungi??? Daca vrei, poti sa ramii la mine in noatea aia. Pb e ca eu nu pot sa vin la Frankfurt Süd, pt ca nu o pot lasa pe Bianca singura in casa. Dar stau relativ aproape de aceasta gara........Daca ai putea ajunge ceva mai devreme, as veni sa te iau de acolo......
copiloi spune:
Andreia, multumesc frumos de oferta , dar cred ca am sa vreau sa ajung cat mai repede acasa, caci lunea dimineata am cursuri ...Eu am luat deja bilet pe ruta asta si la orele astea si banuiesc ca nu ma lasa Deutsche Bahn im Stich. Mie putin frica ca voi fi singura noaptea, prin gari necunoscute, dar cred ca voi sta in Mc Donalds.....din cate stiu, e deschis pana la 3 noaptea.
Si daca tot sunt la capitolul neclaritati , cine poate sa-mi spuna ce e ala Werkstudent, adica cu ce se deosebeste job-ul, de un alt job, ocupat, in general, de un student sau de o practica facuta ca student.
Alina
helbi spune:
quote:
Originally posted by copiloi
Andreia, multumesc frumos de oferta , dar cred ca am sa vreau sa ajung cat mai repede acasa, caci lunea dimineata am cursuri ...Eu am luat deja bilet pe ruta asta si la orele astea si banuiesc ca nu ma lasa Deutsche Bahn im Stich. Mie putin frica ca voi fi singura noaptea, prin gari necunoscute, dar cred ca voi sta in Mc Donalds.....din cate stiu, e deschis pana la 3 noaptea.
Alina
Alina, cred ca intr-una din zilele astea am drum pe la Frankfurt Süd si ma uit la programul de la Mc. Pt ca in alta parte, in gara asta nu ai unde sa stai.
osolita spune:
Werkstudent
1 (meist im Hauptstudium befindlicher) Student, der neben seinem Studium in einem Unternehmen arbeitet, um praktische Erfahrungen zu sammeln (und Geld zu verdienen)
2 [veraltend, allg.] Student, der sich durch Lohnarbeit neben seinem Studium Geld verdient
tinatache spune:
copiloi, uite ce zice Wikipedia:
http://de.wikipedia.org/wiki/Werkstudent
Nu se deosebeste prea tare de o practica. Practica mai e si obligatorie si de regula e full time, dar nu intotdeauna. Ca Werkstudent esti ca orice muritor de rand care cauta un (al doilea) job pe langa scoala, dar te deosebesti de restul prin faptul ca duci adev. de student si ai facilitati fiscale.
A, da: ca practicant poti sa faci si munca patriotica, adica sa nu primesti nici un banut, ca werkstudent, nu.
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
DidiAlex spune:
Salutare, Salutare
tocmai am primit pliculetul cu banuti de la Porumbitza,pt Alex, bb diabetic.
Multumim mult de tot
sold = 38.51 euro + 10 lire + 15 dolari canadieni
Alexandra
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank"> Un baietel de un anisor, diabetic, insulinodependent. Oare putem sa ii alinam durerea?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank">Bazar pt Alex, un baietel diabetic, insulinodependent.
"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza" Gabriel Garcia Marquez
ana_miti spune:
Dragele mele prietene,
Am primit pachetelul cu testele cumparate din banii pe care voi i-ati starns pentru Alex.
Va multumesc din suflet....
As fi multumit fiecaruia in parte, insa mi-e teama sa nu omit pe cineva si atunci va spun TUTUROR dragi prieteni MULTUMESC!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex, un baietel diabetic de 1 an
ana-maria si Alexandru Andrei(7 oct.2004)http://www.cat.pscomp.ro/yap/