Viata in Germania (27)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by Liana30

"ruptur des vorderen kreuzbandes ,bone bruise im lat .tibiaplateau ohne fraktumachweis geringe mukoide degeneration im medialen meniskushinterhorn ..geringer gelenksergus. lat subluxierte patella bei intaktem retinaculum. "

olteanca

Liana

Incerc eu o traducere, dar sa stii nu bag mana in foc pentru ea....nu sunt medic.....dar macar sa-ti faci o idee cam despre ce este vorba......

ruptura ligamnetului incrucisat din fata, suprafata tibiei fara fractura, o degenerare (sau chiar umflatura) "mukoida" (mucilaginoasa)in "cornul" din spate al meniscului, o fracturare minora a articulatiilor, in timp ce "retinaculum" este intact.

Numai bine!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

multumesc mult copiloi

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

quote:
Originally posted by mamica dulce

super osolita,multumesc!
acum mai am o intrebare.Mama o sa vina aici cu invitatie facuta de mine,in germania.Cand o sa se duca in italia..e posibil sa aiba probleme din cauza asta?In sensul daca pleaca cu avionul -la control pasapoarte,insa nu stiu cu autocarul daca se fac controale.Chiar n-am mers si nici nu cunosc pe cineva care sa fi fost in situatia asta.
Cel mai bine ar fi sa o duc eu dar nu prea vad cum ar fi posibil in perioada aia.Sau sa-i gasesc aici ceva de lucru,dar pana acum n-am reusit.

poze de la mare-super!:)
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=1b51&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/my_photos
Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c

nu o sa fi epb,eu am fost Munchen-Catania(Sicilia) si nu m-a controlat nimeni,iar ref la pret nu te mira,mai ales daca este companie cu low cost,eu am dat in vara 15E + taxe Catania-Munchen.

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

As avea o intrebare pentru fetele din Frankfurt.....saptamana viitoare voi merge la Berlin, iar la intoarcere sunt nevoita sa stau vreo 2 ceasuri in gara la Frankfurt, de la 12 noaptea, pana pe la 2 fara ceva, pana am tren spre Mannheim......Nu stiu ce sa fac, daca sa-l rog pe sot sa vina sa ma astepte in Frankfurt....Cat e de periculos sa stau noaptea, cand banuiesc ca gara e cam goala, singura pe-acolo? Va intreb, pentru ca mie ziua mi-era frica prin zona garii din Frankfurt: numai drogatzi si Obdachlosen erau pe acolo .....In Mannheim, nu mi-ar fi frica sa stau noaptea prin gara.....

Also....

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Neatza!
Revin cu unele precizari in legatura cu banutii stransi pe Alex, BB diabetic la 1 anisor.
Am mai primit 10 euro in cont de la o mamica anomina. Iti multumim mult
Banuti pe care vroiam sa ii folosesc vineri cand am cumparat si trimis testele.
Aici e mesajul pe care l-am postat la Umanitare

quote:
Originally posted by DidiAlex

Azi, am cumparat testele, 4 cutii. atatea aveau in stoc la farmacia unde erau cele mai ieftine.(variaza pretul de la 39 la 31.95) initial mi-au spus ca o cutie e 31.95 dar la toate cele patru am primit o deducere si in total a fost 121.41 euro.
le-am pus laposta in plic special si am cerut bineinteles factura.Sper sa ajunga.
Incearca sa vb la posta cu personalul pt ca am mai trimis de 2 ori diverse lucruri si nu au ajuns.
plicu e inchis bine atat de mine cat si de tipa de la posta dar....

Oricum 4 cutii au incaput perfect in plic.
Cum restul cheltuielilor cu posta si plicurile le suport io, mi-au mai ramas din TOTAL de 150 euro (de la fetele din germania) + 10 lire sterlina de la Motanik = 28.59 euro + 10 lire

daca mai doreste cineva sa trimita banuti pt Alex va rog sa imi scrieti pe mail/pm si va trimit datele necesare.
De Craciun o sa ii mai trimit niste teste sau dulciuri in functie de suma stransa.

inca o data multumiri!

Alexandra

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank"> Un baietel de un anisor, diabetic, insulinodependent. Oare putem sa ii alinam durerea?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank">Bazar pt Alex, un baietel diabetic, insulinodependent.

"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza" Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:
Originally posted by copiloi

As avea o intrebare pentru fetele din Frankfurt.....saptamana viitoare voi merge la Berlin, iar la intoarcere sunt nevoita sa stau vreo 2 ceasuri in gara la Frankfurt, de la 12 noaptea, pana pe la 2 fara ceva, pana am tren spre Mannheim......Nu stiu ce sa fac, daca sa-l rog pe sot sa vina sa ma astepte in Frankfurt....Cat e de periculos sa stau noaptea, cand banuiesc ca gara e cam goala, singura pe-acolo? Va intreb, pentru ca mie ziua mi-era frica prin zona garii din Frankfurt: numai drogatzi si Obdachlosen erau pe acolo .....In Mannheim, nu mi-ar fi frica sa stau noaptea prin gara.....

Also....

Alina

Alina, eu stau in Frankfurt, dar noaptea in gara nu am fost. Nu stiu cit de periculos ar putea sa fie. Stiu ca sunt un Mc Donalds si vreo 2-3 fast-food-uri, dar nu le stiu programul. Mai era un fel de sala de asteptare la etaj, dar iar nu stiu daca mai e functionala.

Nu prea stiu ce sa te sfatuiesc, dar cred ca in incinta garii nu vor fi pb. Defileaza mereu politia, dar daca iesi din gara.........atunci ai putea avea pb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

didialex,
da-mi si mie te rog pe pm adresa unde sa trimit ceva banuti.
Si sa-mi spui cam pana in ce data vrei sa trimiti,ca sa stiu cum ma incadrez.

Pt Tia e cineva care vrea sa ajute?
tinatache,
deja am inceput sa primesc de la 2 fete.Poate mai intri pe subiect.Eu am vb si cu Daniela si in afara de alimentele speciale pt Tia i-ar fi de folos niste lenjerie de corp pt copilasi.In functie de ce suma voi strange o sa vad ce si cum cumpar.(voi pastra toate facturile si cine le vrea le pot scana si trimite)
Pupici

Nicole,mami de pici cu lipici

People see God every day, they just don't recognize him.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by helbi

quote:
Originally posted by copiloi

Also....

Alina

Alina, eu stau in Frankfurt, dar noaptea in gara nu am fost. Nu stiu cit de periculos ar putea sa fie. Stiu ca sunt un Mc Donalds si vreo 2-3 fast-food-uri, dar nu le stiu programul. Mai era un fel de sala de asteptare la etaj, dar iar nu stiu daca mai e functionala.

Nu prea stiu ce sa te sfatuiesc, dar cred ca in incinta garii nu vor fi pb. Defileaza mereu politia, dar daca iesi din gara.........atunci ai putea avea pb.

Andreia

Andreia, merci de raspuns.....tocmai am citit in FAZ ca pana pe 10 dec. trenurile nu mai opresc in Hauptbahnhof, ci in Frankfurt Sud. 'Oi vedea ce face!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Alina [copiloi], eu ti-as zice sa stai intr-un McDonalds daca este ca acolo nu ti se poate intampla nimic. Iti iei ceva de citit si bei un ceai, o cafeluta, mai mananci ceva... 2 ore trec repede.

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Alina (copiloi) mi se pare ciudat sa nu mai opreasca trenurile de la Berlin deloc in Haupbahnhof.
In Frankfurt Süd nu e sala de asteptare. Ai un Mc Donalds in gara.(cobori in gara, si o iei spre Diesterwehplatz (nu spre Mörfelder Landstrasse).

Pe ce data exact ai ajunge tu in Frankfurt?

Mergi la inceput