Viata in Germania (27)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

In Adventskalender puteti baga ptr copii in fiecare zi cite un Legostein, iar la urma pot sa construiasca ceva cu ele. Eu am unul traditional cu saculeti si vin pralinen inauntru in fiecare zi alta. Sa cumpar unul de la Playmobil (fara copii dar ambii fani Playmobil) mi se pare scump.

Himmelsduft

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Multumesc de urari, fetelor !
Si eu mi-am facut singura Kranz, am luat ghirlanda de brad artificial de la Nanu Nana si a iesit tare dragut.
Aici (pe langa Dortmund) a nins ca la balamuc, e totul acoperit e zapada si e frigggggg !!! Pe la voi tot asa?
Pup fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Lauraa, nu m-ar mira sa fie Adventskalender in Ro.Oricum, din cate stiu de la soacra-mea, Adventskranz exista de mult in Sibiu.Fiica-mea nu tine post.Are doar 4 ani si nici nu ma gandesc sa-i pretind asa ceva! Nici eu nu tin tot Postul Craciunului.Totusi, gasesc ca acest Adventskalender vine oarecum in contradictie cu ceea ce inseamna pentru mine, crestin ortodox, aceasta perioada.Asa ca, deocamdata nu fac.Nu-i condamn nici pe cei care practica acest obicei.Fiecare procedeaza cum gaseste de cuviinta.
Mamica dulce, Leseverstehen mi s-a parut si mie partea cea mai grea.Daca faci cursul de pregatire si ai si cartile (banuiesc si CD-urile de antrenament pt Hörverstehen), n-ai de ce sa-ti faci probleme.
Helbi, multumim pentru informatie! Ce bine ar fi sa fie deschise magazinele duminica si la noi...

Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Si in Frankfurt a nins. Dar dimineata era chiar placut, zapada si putin soare:-) Acum, cred ca s-a mai racit.

Camelia, in Munchen nu au fost deloc magazinele deschise anul asta duminica? La noi cred ca e a 4-a duminica in anul asta, cind avem deschis. De fapt, cred ca au fost mai multe, pt ca pin acum au fost deschise pe rind magazinele (de ex. o duminica a fost in centru, alta a fost in alta zona), dar acum avem deschis si Zeil-ul si Nordwest - Zentrum (intre orele 13-18).
Si daca ai vedea ce nebunie e duminica, dar si ce vinzari fac......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

SOS! SOS!

fetelor imi pare rau ca iar redeschid subiectul asta.....stiu ca s-a mai discutat..dar nu am timp sa caut:

Bewerbung-Lebanslauf....

am nevoie urgent da modele...stiu ca atunci ati dat linck-uri si aveati si voi cate ceva.....daca ma puteti ajuta va rog un pm....va trimit adresa de e-mail...daca e ceva format de trimis....

va rog....

gat am taiat-o plange bb

peca si niko
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena123 spune:

Va salut pe toate.
Eu mai rar cu scrisul dar cu cititul sunt la zi.
O intrebare:
ce numar mai folositi cand telefonati in Romania?
Multumesc si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

voi unde trimiteti poze online la facut? Ca vad ca astia de la Aldi s-au cam "stricat"...

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Teledon - 3945 de euro, Lumina ochilor pentru Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Saso spune:

noi am profitat de actiunea de la saturn 100 poze 10 euro! sint ok!
chestia e ca fac in loc de 10x15 10x13 ca cica asa sw potrivesc proportiile mai bine cu cel al aparatului digital!

@Peca ti-am trimis pe mail..
sint chestii care tot de la fetele din germania le-am primit!

Nathalie si Sofi
www.nathalie-marie.de/" target="_blank">NATHALIE
si iar NATHALIE
“The duty of the architect is to give life a more sensitive structure.” Alvar Aalto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

ma intereseaza online, la saturn se poate trimite online?

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Teledon - 3945 de euro, Lumina ochilor pentru Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Elena123, cauta pe www.billiger-telefonieren.de/tarife/schnellrechner.php3" target="_blank">billiger telefonieren.

Cristinatache, daca nu e urgenta, mai uita-te din cind in cind la www.schlecker.com/foto_digital_service_de.htm" target="_blank">Schlecker. Acum (5.11-4.12) au oferta la pozele 9x13 cu 9 centi bucata. Pozele 10x15 in mod normal costa 15 centi, dar noi le-am facut tot timpul la oferta cu 10. De fapt, ultima data chiar cu 9. Asa, ca daca nu ai nevoie urgent, asteapta pina pe 5.12 poate fac oferta la 10x15

Pozele digitale au in general raportul de aspect de aprox. 3:4 si de asta ies mai scurte decit cele de pe filmul foto care sint de 2:3. Unele camere foto au posibiltatea sa schimbati rezolutia la 2:3, dar pozele apar cam lunguiete vazute pe monitor, care (ce surpriza) are rezolutia proportionala cu 3:4

Si pt ca mi-am dat seama ca eu am deschis capitolul cu intrebarea despre viza de US, sa va spun si cum s-a terminat povestea.
Am stat cu totul o ora in ambasada (de cind am intrat pe poarta si pina am iesit), am vorbit cu 2 tanti in total 5-7 min, peste 48 de ore (simbata) aveam deja pasaportul inapoii cu viza pe 10 ani.
Intr-un cuvint, m-am stresat aiurea.

Mergi la inceput