Viata in Germania (27)
Raspunsuri - Pagina 15
Himmelsduft spune:
La Telekom au un Tarif ce se cheama CountrySelect, eu cu ala telefonezi si sint multumita, ca daca as forma cu nr inainte, ar trebui sa astept dupa factura si nu as sti exact cit am vorbit, asa am tot pe o factura.
Himmelsduft
tinatache spune:
quote:
Originally posted by Himmelsduft
La Telekom au un Tarif ce se cheama CountrySelect, eu cu ala telefonezi si sint multumita, ca daca as forma cu nr inainte, ar trebui sa astept dupa factura si nu as sti exact cit am vorbit, asa am tot pe o factura.
Himmelsduft
cand vb cu prefix iti vine intotdeauna exact cat ai vb pe prefixul resp. E drept ca uneori se decaleaza de la o luna la alta dar cu factura detaliata vezi exact ce si cand.
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Teledon - 3945 de euro, Lumina ochilor pentru Alina
Himmelsduft spune:
Pentru fetele catolice si nu numai:
Advent, Advent, ein Kerzlein brennt,
erst eins, dann zwei, dann drei, dann vier,
dann steht das Christkind vor der Tür.
Va doresc o seara placuta,
Himmelsduft
Valenka spune:
Tintache pt poze online vezi la pixaco.de
"9x13 für 0,08 € · 10x15 für 0,10 € · 13x18 für 0,16 €"
Noi am facut 10x15 care erau de fapt 10x13 cred...
La Saturn online
9 x ca. 13 0,09 € 10 x ca. 15 0,15 €
1
Versandart Grundpreis Versandkosten
Filialabholung 1,00 € 0,00 €
Postversand 1,00 € 1,95 €
Yasmine spune:
quote:
Originally posted by Elena123
Va salut pe toate.
Eu mai rar cu scrisul dar cu cititul sunt la zi.
O intrebare:
ce numar mai folositi cand telefonati in Romania?
Multumesc si numai bine
Vezi www.verivox.de la Telefontarife.
>>Daruieshte lumii un zambet shi toata lumea itzi va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena shi Alexandru http://www.rhp.ro/Andreasn/
peca spune:
@ saso.....mersi mult am primit e-mail-ul
iarasi la voi apelez.....ca doar la cine
trebuie sa fac pe we un cadou...unei persoane "care cam are ce ii trebuie!" iar la categoria "dorinte" .... hm....sunt de la mii € in sus si imi depaseste deci posibilitatile....si este si doar prieten de fam. nu ruda apropiata sa zic ca fac sacrificiul....
si am vazut la tv reclama cu "aktion mensch lotterie" stie cineva sa imi spuna mai multe....am citit asa in mare conditiile....dar poate/precis mi-a scapat cate ceva....ce stiti despre asta si cam cum functioneaza? riscuri?
mersi mult fetelor.
peca si niko
_
Yasmine spune:
quote:
Originally posted by peca
@ saso.....mersi mult am primit e-mail-ul
iarasi la voi apelez.....ca doar la cine
trebuie sa fac pe we un cadou...unei persoane "care cam are ce ii trebuie!" iar la categoria "dorinte" .... hm....sunt de la mii € in sus si imi depaseste deci posibilitatile....si este si doar prieten de fam. nu ruda apropiata sa zic ca fac sacrificiul....
si am vazut la tv reclama cu "aktion mensch lotterie" stie cineva sa imi spuna mai multe....am citit asa in mare conditiile....dar poate/precis mi-a scapat cate ceva....ce stiti despre asta si cam cum functioneaza? riscuri?
mersi mult fetelor.
peca si niko
_
Nu ma pricep la Loterie dar de ce nu iei un Gutschein de la Douglas, chiar daca are ´bani multzi persoana respectiva sigur ishi ia parfum de la Douglas, shi daca nu ajung banii de cit ii iei tu Gutschein poate sa mai puna de la ea pt. parfumul dorit.
Asta ca idee.
>>Daruieshte lumii un zambet shi toata lumea itzi va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena shi Alexandru http://www.rhp.ro/Andreasn/
peca spune:
m-am gandit si eu prima data la un gutschein....dar isi exprima odata parerea cu privire la ele si nu e deloc una pozitiva....si fiindca e un impatimit lotto ma gandeam la asta....in reclama tv si seit totul pico-belo dar ma gandeam cum e cu realitatea
mersi oricum de sugestie
peca si niko
_
Himmelsduft spune:
@ peca
Si noi am avut cumparat un bilet ptr un an la Aktion Mensch Lotterie. Am platit prin banca, daca nu ma insel acum 2 an cam 18 € si nu am avut complicatii ptr ca noi am trimis banii si nu ei i-au tras. In schimb nu am castigat nimic, din pacate. Daca nu e prea complicat, ii poti face din crengi ca un fel de pomisor de care agati lozuri cumparate la Lotterie si ii scrii deasupra Geldbaum. Sau o barcuta sau ceva de genul ce arata a concediu unde pui lozuri. Sper sa iti fi dat vreo idee.
Himmelsduft