Viata in Germania (27)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

sorry, e vb de 44 buc.:)

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Teledon - 3995 de euro, Lumina ochilor pentru Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

quote:
Originally posted by LunaNoua

Buna fetelor

Ma ajutati si pe mine cu o informatie, pls? O prietena de-a mea ar putea avea posibilitatea sa trimita soferi de tir "la cumparaturi" de pampersi in Germania. Dar nu stim unde sa ii trimitem, si daca merita efortul. Va rog frumos, daca stiti, imi spuneti si mie care ar fi pretul la marca Pampers la Aldi, Lidl sau Real si daca se gaseste marca asta acolo? Eventual poate imi recomandati si alte marci de care stiti voi ca sunt ieftine si bune.

Marca Pampers gasesti si la Wal Mart de regula cutii cu cate 2 dar si cu 3 pungi la pretzul de 18 si 23.99.
Mai sunt oferte bune si la Marktkauf cu pretzuri similare.

La DM, pretzurile sunt de regula mai mici, ex 9.95 /punga cu 34 buc nr 4 .

Dar, noi nu am luat decat marca Pampers Active Fit, deci pretzul scris mai sus este pt aceasta marca si astea sunt putin mai scumpe.
Urmareste ofertele pe net si poate te incadrezi.
noi nu am reusit acest lucru si de regula luam de unde ne aflam iar daca gasim oferta luam dublu necesarului.
Si, inca o precizare:
Marca asta Active Fit nu exista pe piata romanesca, habar nu am de ce, si ceea ce ii "inaltza" fata de ceilalti Pampers este faptul ca aripioarele lor sunt elastice.

Alexandra

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!

"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza" Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Multumesc mult DidiAlex si Cristina

, Deea 29+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Saso spune:

[/quote]
Marca asta Active Fit nu exista pe piata romanesca, habar nu am de ce, si ceea ce ii "inaltza" fata de ceilalti Pampers este faptul ca aripioarele lor sunt elastice.

Alexandra

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!

"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza" Gabriel Garcia Marquez
[/quote]

acum exista si pampers chilotei!
cel putin in cj in oct erau deja la metro cu toate ca rominul se uita sceptic la ele..si cind vede ca a scazut bine nr ..fata de babydry..se mai gindeste odata!
cam ca si voi am fost si noi..
am luat numai pampers..sa nu care cumva ceva cu fundul copilului...si numai din ala car sa nu cumva sa lase vre-o urma rosie pe picioruse sau la incheieturi!

spor la cumparat!

Nathalie si Sofi
www.nathalie-marie.de/" target="_blank">NATHALIE
si iar NATHALIE
“The duty of the architect is to give life a more sensitive structure.” Alvar Aalto

Mergi la inceput

mai, sa stii ca nici eu nu am luat chilotei, la fel de stramb m-am uitat. Mi se par extraordinar de scumpe si nu f. utile.
Am fost aseara la Bastelabend, am facut un Adventkranz... frumusel. Mai fetelor dar e o adevarata arta Kranzu asta! Sa fi vazut ce le mai bibileau si ce se mai uitam sa puna crengile simetric, sa nu ramana gol, sa nu aiba crengile alta culoare de la un brad la altul sau de la un soi la altul de brad... Eu o terminasem deja si de ornat si tipa de langa mine abia termina de pus cregile... si a ornat-o acasa, cred ca sta juma de zi pana le nimereste pe toate. Ma rog, am invatat ce si cum, poate facem si acasa una "mai mare si mai frumoasa" ca aia a fost asa de exersat. Eu mi-am luat niste prostioare de la florarie dar cand am vazut cu ce au venit celelalte... un cos intreb de panglici, sarme, clesti, agrafe, globulete, ghirlande etc.etc. asta e, data viitoare am sa stiu...
Voi le faceti singure sau le cumparati?
PS: bine ca nu au fost si copii ca nica nu mai faceam!

Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Teledon - 3995 de euro, Lumina ochilor pentru Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Saso spune:

chiloteii mi se par f. utili ..la faza cind se apuca sa-si dea singur jos hainitele sa faca la olita. cu ceilalti e mai greu! pt copil ma refer.. ca eu ma descurcam deja destul de bine si cu ceilalti!

bine ca ne-ai pove cum a decurs cu kranz-ul de la gradi.. ca ma tot uitam pe la kranz-uri.. azi au fost la aldi si farfuriile alea mai de tabla si seturi cu 4 globuri...tot fel de panglici!
daca e sa te inarmezi pt la anu' acu e momentul!

Nathalie si Sofi
www.nathalie-marie.de/" target="_blank">NATHALIE
si iar NATHALIE
“The duty of the architect is to give life a more sensitive structure.” Alvar Aalto

Mergi la inceput

mda, am sa vad la pitic, ca la Andra a mers f repede cu facutul la toaleta (cu olita n-am avut succes), intr-o luna a renuntat de tot la scutece. Poate il invata la cresa

Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:
Originally posted by tinatache

Voi le faceti singure sau le cumparati?

Cred ca te-ai referit la fetele "catolice", nu? Ca eu stiu ca asta e obicei la catolici, nu la ortodoxi!

Bianca a aflat de la gradi de Adventskarnz, dar i-am explicat cum ca la noi nu e obiceiul asta si a inteles.

Imi plac si mie aceste coronite, chiar ma tenta sa iau una, daca Bianca nu intelegea. Dar nu as fi pastrat in nici un caz obiceiul de a aprinde cite o luminare in fiecare duminica. As fi aprins toate luminarile odata.

Deocamdata vad ca ea a inteles ca oamenii au religii si obiceiuri diferite, si nu a insistat pe Adventskranz. Asa ca anul asta ornam casa, punem luminari peste tot, ca ne plac tare mult, dar nu sub forma de Kranz.

Chiar daca traim aici si incercam sa ne integram, eu consider ca noi tot ortodoxi raminem (eu vorbesc aici strict in numele meu), si avem asa de multe obiceiuri frumoase, ca e pacat sa nu le transmitem si copiilor nostri. Nu stiu cit de des mergeti voi la biserica romaneasca si cit de implicat e parintele de acolo in diferite actiuni, dar la noi de ex. acum se "lucreza" la colinde si dansuri populare. In saptamina Craciunului, un grup de copii impreuna cu parintele merg si colinda din casa in casa (la cine se "inscrie" pe lista), indiferent ca persoana sta in Frankfurt, Offenbach sau Darmstadt.

Mergi la inceput

nu m-am referit numai la fetele catolice. Imi place obiceiul asta si cred ca l-as fi aplicat si daca nu am fi fost catolici. Nu ma cramponez de traditiile mele si nu cred ca tradez pe cineva cu ceva daca adopt un obicei frumos al altora. Dar asta e o optiune pur personala si decizia apartine fiecaruia. Andra merge la o gradinita catolica si cred ca de asta si organizeaza astfel de seri. Pe mine m-a ajutat mult, pt ca mi-a arata cum sa o fac si sincera sa fiu am o satisfactie deosebita cand o vad si stiu ca am facut-o eu. Chiar daca in comert cu aceeasi bani luam una poate mai frumoasa.

Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Pupici la toate fetele si multumesc pentru urari.
Am nascut acum exact 5 saptamani, baietelul meu e un mancacios fara pereche (la biberon, saracutul)iar eu incerc sa tin pasul cu el...deocamdata sunt cam chiauna din cauza lipsei de somn.
Didialex, da-mi un pm cu adresa ta de email, te rog, am avut necazuri cu net-ul si nu mai am adresa ta.

Carmi

Mergi la inceput