Viata in Germania (27)
Raspunsuri - Pagina 11
papadie spune:
Alina eu am nascut aici si n-am primit niciodata nici makar juma de cupon crista-s uite alt site www.einsundeins.de
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62033" target="_blank"> Va MAI AMINTITI DE LOVE STORY?
Himmelsduft spune:
Cu datul adreselor este o chestie. Eu lucrez in domeniu finaciar, impozitar, iar noi am avut o Mandantin care era Hebamme si ptr Steuererklärung al ei, a avut venituri din vanzare de adrese. Dar adresele voastre pot ajunge si prin alte modalitati la firme, de ex daca participati la concursuri, sau daca aveti Kundenkarte de la diferite magazine. Eu am asa una si am cumparat ptr copii prietenilor nostrii, jucarii si alte lucruri ptr copii, iar de atunci primesc tot soiul de reclame si cupoane ptr lucruri de copii, cu toate ca eu una nu am inca copii, asa ca le dau mai departe prietenelor cu copii.
Himmelsduft
Valenka spune:
quote:
Originally posted by crista-s
Fetele din Germania buna dimineata !
Am si eu intrebare la voi. Caut cel mai ieftin si rapid internet non stop DSL ,cu abonament lunar si modem cu chirie sau nu de la compania telefonica , adica "si frumoasa si laptoasa si devreme acasa" ... la voi in Germania . M-ar interesa in special pt zona Ulm ( Neu Ulm) si pt zona in jurul Stuttgart-ului ( sper ca am scris bine ). M-am uitat pe pagina lui www.tele2.de dar as vrea sa stiu daca mai sunt si alte companii mai avantajoase sau nu. Poate ma puteti ajuta cu ceva site-uri .
Va multumesc mult
Cristina
Incearca http://www.dsl-tarife.de/
Alta tema...si eu am nascut aici si nu mi-a dat nimeni cupoane pt Pampers...
Valenka si Alex(n.22.04.2005)
http://community.webshots.com/user/dumval
Lauraa spune:
Tinatache, merci de hint, am inceput s am auit la Uni Suttgart sa vad ce oferte de Weiterbildung au.. DAr uf!...parca nu mai vreau geoagra...
Osolita, scie-mi te rog cand ai timp niste chestii principale despre Ausbildung, cu ce se mananca..
Cupoane Pampers..ne-am trezit si noi cu ele in posta, e-adevarat ca eu sunt membra la ei pe site/forum de cand eram gravida. Vedeti bey ce-nseamna sa nu statz numa pe DC ? . Eu primesc acum cate unul pe luna in val. de 4 euro.. pt. Jumbopack
Mama de Lara Celine
tinatache spune:
Laura, intereseaza-te daca nu poti face un post-univ. la Turism. Sau poate iti echivaleaza ceva din fac. ta si mai faci doar 2-3 ani. Mie mi-a placut tare mult aici la scoala, e mult mai interesant decat ce am facut eu in tara. Imi pare rau ca nu-s mai tinerica sa fi facut facult. din nou, as fi avut multe de invatat...
Fetelor, se strang bani pt o vasluianca de-a mea, o fetita care nu vede. Poate aruncati si voi un ochi ca putem trimite plicuri.
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Teledon - 4000 de euro, Lumina ochilor pentru Alina
Alina spune:
quote:
Originally posted by Lauraa
Tinatache, merci de hint, am inceput s am auit la Uni Suttgart sa vad ce oferte de Weiterbildung au.. DAr uf!...parca nu mai vreau geoagra...
Osolita, scie-mi te rog cand ai timp niste chestii principale despre Ausbildung, cu ce se mananca..
Cupoane Pampers..ne-am trezit si noi cu ele in posta, e-adevarat ca eu sunt membra la ei pe site/forum de cand eram gravida. Vedeti bey ce-nseamna sa nu statz numa pe DC ? . Eu primesc acum cate unul pe luna in val. de 4 euro.. pt. Jumbopack
Mama de Lara Celine
Laura,
Da,si eu primeam tot felul de chestii interesante de la Pampers,pe mail.Asta a fost cam pina pe la 3 ani,probabil ca apoi am "expirat" .Si asta pt ca dupa ce am primit primul cupon,mi-au trimis si o scrisorica unde ma invitau sa ma inscriu pe site,sa ma informez,etc.Vai-vai,batrinetile...nu tin minte exact,3 sau 4 euro primeam la un Jumbo?!Cam de un an nu le mai cumpar,am uitaaaat.
Alina
crista-s spune:
Papadie, Valenka , AdynaB va multumesc mult .
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
LunaNoua spune:
Buna fetelor
Ma ajutati si pe mine cu o informatie, pls? O prietena de-a mea ar putea avea posibilitatea sa trimita soferi de tir "la cumparaturi" de pampersi in Germania. Dar nu stim unde sa ii trimitem, si daca merita efortul. Va rog frumos, daca stiti, imi spuneti si mie care ar fi pretul la marca Pampers la Aldi, Lidl sau Real si daca se gaseste marca asta acolo? Eventual poate imi recomandati si alte marci de care stiti voi ca sunt ieftine si bune.
Va multumesc mult anticipat si astept cu nerabdare raspunsul vostru. Poate cineva dintre voi e proaspata mamica si e "informata". Pupici si multa sanatate voua si bebicilor vostrii.
, Deea 29+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
tinatache spune:
Pampers nu se gaseste la Aldi, Lidl sau altele de acest gen care au propriile marci.
Aldi are scutece Mamia, eu iau cu 7,59 /4 buc., marimea medie.
Lidl are Cien, cam tot atat costa.
La Kaufland gasesti Pampers la 9,99€/pachet, daca e marime mai mare sunt mai putine buc.
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Teledon - 3995 de euro, Lumina ochilor pentru Alina
LunaNoua spune:
Merci mult Cristina, dar te mai sacai cu o intrebare. 7,59 euro pe 4 scutece? Mi s-a spus ca la Aldi e ieftin. Sunt derutata rau acum . Poate ai vrut sa scrii 4 pachete? Te rog lumineaza-ma, ca nu mai pot dormi la noapte
, Deea 29+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele