Viata in Germania (27)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Laura, ma pui pe ganduri! Nici nu m-am gandit sa intreb de copii ca incepe abia la ora 7 seara, dar uite ca ma duc acusi si intreb daca vine si mandra cu mine. Eu m-as bucura!
Cat despre Asubildung, eu zic sa nu te subevaluezi. Nu cunosc domeniul tau, ce posbilitati ai avea, dar parerea mea e ca tu ai sanse sa gasesti si fara Ausbildung. Incearca niste cursuri pe la voi, ceva post-univ. sau cum sunt aici, de ex., pt studentii care vor sa lucreze in firme cu relatii cu Europa de Est, de fapt cu Romania si Bulgaria. Sunt cursuri economice (Proiect Manag., Logistica, etc.) si mi se par o chestie super pt cine e interesat. Poate gasesti ceva asemanator si la tine si ai sanse sa te angajezi pe calificarea ta. Nu e usor, uite eu inca mai caut, dar e posibil.

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osolita spune:

Laura, daca te intereseaza mai multe despre Ausbildung pot sa-ti dau eu mai multe detalii daca ai putina rabdare pana saptamana viitoare ca acum tocmai ma pregatesc sa dau Abschlußprüfungul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Fetele, ati vazut aici plicuri de jeleuri(care se prepara acasa)? Unde le gasesc? Vreau sa fac tortul de jeleu ( reteta de la bucatarie) si nu stiu daca gasesc aici asa ceva. Nu este acelasi lucru cu tortenguß, care se foloseste la tarte, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Cristina, am vazut ca mergetzi sa facetzi Adventskranz, exista Bastelladen unde gaseshti ce trebuie pt. Adventskranz, eu de cind am copiii nu am mai facut unul pe masa. Fac sau cumpar Kranzul, shi sarma de bastluit de aia tare shi il anin de grinda, shi cu 4 panglici colorate, arata super fain, shi nu ajunge Andreas la el sa sufle de 200 de ori pe zi in lumanare.
Deseara am intalnire cu mamicile din comitet (ca deh. daca tot n-am timp nici sa mor ce mai conteaza sa ma bag shi in comitetu gradinitzei) sa vedem ce sa le luam la educatoare de Craciun. Cine are experientza cu asha ceva sa-mi dea shi mie o idee.

>>Daruieshte lumii un zambet shi toata lumea itzi va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena shi Alexandru http://www.rhp.ro/Andreasn/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Mai fetelor..am citit pe net ca s-ar primi niste cupoane la scutecele Pampers. Poate ma lumineaza si pe mine careva ca, noi folosim de 14 luni pampers, Active fit, de regula ii luam de la Wal mart 3* 34 cu 23,99.si nu am folosit nici un cupon;

Multumim!

Alexandra

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!

"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza" Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Fetele din Germania buna dimineata !
Am si eu intrebare la voi. Caut cel mai ieftin si rapid internet non stop DSL ,cu abonament lunar si modem cu chirie sau nu de la compania telefonica , adica "si frumoasa si laptoasa si devreme acasa" ... la voi in Germania . M-ar interesa in special pt zona Ulm ( Neu Ulm) si pt zona in jurul Stuttgart-ului ( sper ca am scris bine ). M-am uitat pe pagina lui www.tele2.de dar as vrea sa stiu daca mai sunt si alte companii mai avantajoase sau nu. Poate ma puteti ajuta cu ceva site-uri .
Va multumesc mult

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by DidiAlex

Mai fetelor..am citit pe net ca s-ar primi niste cupoane la scutecele Pampers. Poate ma lumineaza si pe mine careva ca, noi folosim de 14 luni pampers, Active fit, de regula ii luam de la Wal mart 3* 34 cu 23,99.si nu am folosit nici un cupon;

Multumim!

Alexandra

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!

"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza" Gabriel Garcia Marquez

Didi,
Tu ai nascut aici?Eu,cel putin,cred ca mi-au luat din maternitate toate datele mele si ale copilului ca apoi aproape lunar am primit cupoane cu 3 euro reducere,am mai primit diverse chestii de reclama de la o gramada de firme,Milupa,Hipp,Humana,Danone.

Alina

Mergi la inceput

Alina,

nu, am nascut in Bucuresti dar pampars de aici am avut.
E conditie sa fie nascut aici sau sa te fi luat in sistem/evidentza?
am o cunostinta care a nascut aici 4 zile mai tarziu decat mine dar, nu mi-a spus nimik referitor la cupoane.

multumesc!

Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by DidiAlex

Alina,

nu, am nascut in Bucuresti dar pampars de aici am avut.
E conditie sa fie nascut aici sau sa te fi luat in sistem/evidentza?
am o cunostinta care a nascut aici 4 zile mai tarziu decat mine dar, nu mi-a spus nimik referitor la cupoane.

multumesc!

Alexandra

Didi,
Pai eu asa cred ca se intra in baza lor de date.Cel putin eu nu am facut nimic ca sa ma trezesc cu cupoane Pampers si de aceea cred ca de acolo ne-au luat.Drept ii ca nu in toate maternitatile se practica asta dar in marea lor majoritate,da.

Alina

Mergi la inceput

Alina, multzam mult pt lamuriri!

Alexandra

Mergi la inceput