La bine si la greu impreuna (cap. 5)
Raspunsuri - Pagina 4

piccaflor spune:
pt toate fetele!
MURA imi pare rau sa aud ca se pare ca mai ai ceva...sa dea Dumnezeu sa nu fie nimic ingrijorator
MADALINA M eu te-as sfatui s-o asculti pe Mura si sa nu te duci...mai bine mai astepti putin si mergi intr-un loc decent...

pmihaela spune:
Salutare gagici! fetele, vechi si noi, ca tare v-ati mai inmultit...
Mai sunt si eu pe-acasa, ca mai mult plecata am fost in ultima vreme, dar sa stiti ca am citit tot, din pacate nici o veste buna. Cam toate asteptam un nou an, din cate vad eu, cu forte noi.
Eu am fost si sunt f. stresata din cauza serviciului.Azi am avut o tentativa sa merg la spital la dr. Ion Ionut, am plecat eu de dimineata hotarata, n-am spus nici la servici ca ajung mai tarziu, si cand ajung acolo imi spune o asistenta ca azi e dupa ora 13, si bine-inteles ca nu am mai ajuns, m-am dus la servici si n-am mai putut pleca. Ziceam ca merg maine, dar fiind marti, sunt putin superstitioasa, asa ca o sa merg miercuri, daca nu o sa plec iar prin vre-o delegatie... fetele: Natasha, Mura, Terapin, Kla, Picaflor si toate celelalte.

piccaflor spune:
Pupici si tie Pmihaela...da,se pare ca toate asteptam anul urmator ca sa ne punem serios pe treaba...asa ca 2006 va fi anul baby-boom
...
Maine merg sa fac testul pap.si sa-l iau la intrebari pe dr, pt ca nu mi-a zis sa fac analizele hormonale...uite asa imi flutura mie prin cap,cum c-as putea avea probleme cu prolactina...daca va amintiti,v-am spus mai demult ca am facut vreo 4 luni teste de ovulatie si nu mi-au iesit niciodata pozitive...presupun ca nu ovulez,nu?...si daca am inteles eu bine,daca ai prolactina marita e posibil sa nu ovulezi...asa e?...sau am incurcat ca de obicei borcanele?...si care ar mai fi celelalte motive care ar putea impiedica ovulatia?
Pupici

MadalinaM spune:
LH necorespunzator si atunci foliculul creste-creste dar nu se sparge=> nu ovulezi! se da pregnyl pentru a ajuta!

M Oana spune:
Sau FSH-ul marit si atunci ar insemna ca rezerva ovariana e pe sfarsite, deci multe cicluri anovulatorii....
Sau raportul LH -FSH poate demonstra daca ovarele sunt sau nu micropolichistice.

RO ANA spune:
Oana imi pare rau de testul tau negativ.Poate totusi...
Am o mare rugaminte la tine, daca poti sa-mi dai si mie nr. de tel de la cab. Dr. Moisa si eventual adresa cabinetului(mi-am pregatit planul de bataie, dupa invazia trupelor rosii ))
Multam'

M Oana spune:
Ro Ana str Branduselor, nr 1, Bl V43, sc 1, ap 5.
Reper: Mall Vitan (str Branduselor e perpendiculara pe intrarea principala in Mall).
Telefonul fix e 322.19.83, mobilul e 0722563166.
Numai bine!!!!!

piccaflor spune:
MADALINA,OANA multam' frumos...sper sa-l gasesc in toane bune pe ginecolog maine si sa-mi explice ce si cum...