La bine si la greu impreuna (cap. 5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

pt toate fetele!
MURA imi pare rau sa aud ca se pare ca mai ai ceva...sa dea Dumnezeu sa nu fie nimic ingrijorator

MADALINA M eu te-as sfatui s-o asculti pe Mura si sa nu te duci...mai bine mai astepti putin si mergi intr-un loc decent...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Mura,....... nu ne spui nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pmihaela spune:

Salutare gagici!
fetele, vechi si noi, ca tare v-ati mai inmultit...
Mai sunt si eu pe-acasa, ca mai mult plecata am fost in ultima vreme, dar sa stiti ca am citit tot, din pacate nici o veste buna. Cam toate asteptam un nou an, din cate vad eu, cu forte noi.
Eu am fost si sunt f. stresata din cauza serviciului.Azi am avut o tentativa sa merg la spital la dr. Ion Ionut, am plecat eu de dimineata hotarata, n-am spus nici la servici ca ajung mai tarziu, si cand ajung acolo imi spune o asistenta ca azi e dupa ora 13, si bine-inteles ca nu am mai ajuns, m-am dus la servici si n-am mai putut pleca. Ziceam ca merg maine, dar fiind marti, sunt putin superstitioasa, asa ca o sa merg miercuri, daca nu o sa plec iar prin vre-o delegatie...
fetele: Natasha, Mura, Terapin, Kla, Picaflor si toate celelalte.

Mergi la inceput

Pupici si tie Pmihaela...da,se pare ca toate asteptam anul urmator ca sa ne punem serios pe treaba...asa ca 2006 va fi anul baby-boom...
Maine merg sa fac testul pap.si sa-l iau la intrebari pe dr, pt ca nu mi-a zis sa fac analizele hormonale...uite asa imi flutura mie prin cap,cum c-as putea avea probleme cu prolactina...daca va amintiti,v-am spus mai demult ca am facut vreo 4 luni teste de ovulatie si nu mi-au iesit niciodata pozitive...presupun ca nu ovulez,nu?...si daca am inteles eu bine,daca ai prolactina marita e posibil sa nu ovulezi...asa e?...sau am incurcat ca de obicei borcanele?...si care ar mai fi celelalte motive care ar putea impiedica ovulatia?

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

LH necorespunzator si atunci foliculul creste-creste dar nu se sparge=> nu ovulezi! se da pregnyl pentru a ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Sau FSH-ul marit si atunci ar insemna ca rezerva ovariana e pe sfarsite, deci multe cicluri anovulatorii....
Sau raportul LH -FSH poate demonstra daca ovarele sunt sau nu micropolichistice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Oana imi pare rau de testul tau negativ.Poate totusi...
Am o mare rugaminte la tine, daca poti sa-mi dai si mie nr. de tel de la cab. Dr. Moisa si eventual adresa cabinetului(mi-am pregatit planul de bataie, dupa invazia trupelor rosii ))
Multam'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Ro Ana str Branduselor, nr 1, Bl V43, sc 1, ap 5.
Reper: Mall Vitan (str Branduselor e perpendiculara pe intrarea principala in Mall).
Telefonul fix e 322.19.83, mobilul e 0722563166.
Numai bine!!!!!

Mergi la inceput

MADALINA,OANA multam' frumos...sper sa-l gasesc in toane bune pe ginecolog maine si sa-mi explice ce si cum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Buna!
am trecut sa va salut!

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput