La bine si la greu impreuna (cap. 5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Buna dimineata dragele mele!

LA MULTI ANI sarbatoritelor zilei de azi
Eu mi-s tare voioasa in dimineata asta...probabil pt ca dupa citeva zile ploioase a iesit in sfirsit soarele...
TERRAPIN si KLA pe unde umblati?...ca va urechez
LIANA te-am vazut in poze,mai trandafiras de la Oltenia

Va pupic cu drag pe toate...capul sus ca viata e frumoasa

Mergi la inceput

PMIHAELA si MIHA(ILIUTA) voi nu scapati cu siguranta astazi...Un LA MULTI ANI special pt voi si multi pupici zgomotosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

La multi ani pmihaela si celorlalte Mihaele si Gabriele! Eu am avut intr-adevar probleme cu prolactina si mi-a iesit LH-ul mic in ziua 14 si intr-adevar in luna aia nu am ovulat. Acum iau Mastodynon si vad ca e bine cu TB, dar analizele nu le-am mai refacut.

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

La multi ani MURA!!!

LA MULTI ANI tuturor celor care azi isi sarbatoresc onomastica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pmihaela spune:

Multumesc mult de urari fetelor!

Sunteti niste scumpe

si multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!
Bem si noi ceva?
Eu am fost super ocupata astazi
O sa va povestesc acum despre vizita mea la Dr.Denisa Protopopescu.
Ideea ar fi ca am fost foarte placut surprinsa de ea. Mi se pare super ok.
Nu vreau sa ma arunc din nou cu capul inainte.
Cineva ma intreba de ce vorbeam asa frumos despre Matei-Mihalache acum 2-3 luni si acum mi-am schimbat parerea.
Pentru ca in momentul in care toata lumea iti spune ca nu ai alta sansa de a face un copil decat cu FIV ICSI si tu nu ai in buzunar 150.000.000 lei si nici nu ai idee cum sa faci rost de atatia bani (pentru ca nu am avut in viata mea atatia bani) si trimisa de un dr. renumit precum Tutunaru la cineva care iti spune ca se poate, ca exista sanse, ca, cu bani putini, de care ai putea face rost in scurt timp (facusem la servici o roata, si urma sa iau banii) ai putea ramane insarcinata si ti-ai putea implini visul (la care speri de 6 ani ca va deveni realitate) NORMAL ca te arunci cu capul inainte si ai senzatia ca l-ai apucat pe Dumnezeu de picior si faci orice si suporti orice durere si totul ti se pare rai pentru ca te gandesti ca ai putea reusi.
Am gresit, am fost orbita de dorinta de a avea un bebe.
Credeti ca daca as fi avut bani nu m-as fi dus sa fac FIV? Sau nu m-as fi dus sa incerc IAS la Medsana unde era curat?
Credeti ca as fi fost nebuna sa stau cu orele la usile lor in Policlinica mizera de la CFR 2 ???
Nu. Dar din pacate asta e, nu am bani, singurul meu venit este salariu meu si al sotului. Acum am reusit sa fac 2 credite si sa fac rost de bani pentru FIV ICSI.
O sa platesc cativa ani si ... in caz de reusita , peste un timp o sa-mi ahit copilul, o sa fie 100% al meu, o sa il fac in rate, asta e , asta este lumea in care traim.
Facem haz de necaz pentru ca asa ne sta bine.
Acum sa va povestesc in continuare despre Denisa Protopopescu.
O chestie care m-a uimit a fost ca Denisa a fost prima doctora care a stiut sa citeasca cariotipul . Nici macar cei de la Genetic Lab nu mi-au spus ca la sotul meu se vede pe cariotip ca are predispozitie genetica la hipertensiune. Dupa ce mi-a spus asta i-am spus ca sotul meu a facut deja un infart la 29 de ani.
Deci e super doctora.
Mi-a explicat totul cu multa rabdare si este foarte blanduta.
Mi-a mai spus niste chestii pe care le banuiam eu mai demult si despre care va spuneam eu ca am senzatia ca am devenit paranoica.
Nu o sa va spun acum ci dupa ce repet analiza.
Ideea e ca Matei si Mihalache sunt spagarese, asta stiam si noi, dar ca fac IAS chiar daca stiu ca nu ai nici o sansa sa ramani insarcinata...... asta deja este bataie de joc.
Pentru mine ele nu sunt doctori. Sunt ....... ma rog. Nu are rost sa ne mai enervam.
Recunosc ca aseara eram plina de nervi si m-as fi dus sa le zic vreo doua vorbe dar nu are nici un rost.
Dr. Protopopescu mi-a spus ca la 9 milioane de spermatozoizi nu se face IAS. Nici macar FIV. Se face doar FIV cu ICSI.
Iar ele mi-au facut 8 inseminari , pentru ce???? pentru ca sunt proaste si nu stiau ca la 9 milioane nu am sanse????? Nuuuuuuuu, pentru ca faceau rost de niste bani. Si eu am exagerat cu banii pentru ca voiam sa fie multumite si sa faca tot ce se poate.
Nu imi pare rau de bani cu toate ca am cheltuit, cred, cam un sfert din banii pentru FIV, imi pare rau si imi vine sa mor de ciuda ca nu m-ai dat seama, ca nu am fost destul de inteligenta si de realista sa vad adevarul , si imi pare rau de durerile pe care le-am suportat.
Cand imi aduc aminte prin ce dureri am trecut si atunci ma gandeam .... lasa ca o sa treaca durerile si cand o sa tii bebelul in brate o sa razi de toata durerea prin care ai trecut si o sa merite..........................NO COMENT.
Asta e.
Acum e tarziu, ma duc sa beau un pahar ca e ziua mea si vreau sa uit tot.
Va pup
GABI

LA MULTI ANI, inca o data pentru toate fetele si pentru sotii acestora care astazi isi serbeaza ziua numelui.

Lachione.......... sorryyyy pentru astazi. Promit ca maine ne vedem. PROMIT SOLEMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

LA MULTI ANI MURA, Pmihaela si tuturor fetelor care poarta numele de Gabriela sau Mihaela!

MURA, sa fie intr-un ceas bun, si eu am programare la dr.Denisa Protopopescu peste 9 zile, ma bucur mult ca este asa cum mi-a fost recomandata! Ma voi duce cu tot dosarul de analize si am de gand sa repet si hormonalele intre timp. Sa vedem o parere avizata. Cred ca nu mai avem timp de pierdut...
KLA, ce vesti mai ai, scumpa?
Va pup cu drag pe toate si sper sa aud numai de bine in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

LA multi ani, fete frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Buna fetele, sunt aici bine sanatoasa, dar nu am timp sa va scriu. Maine incep analizele. Am o caruta de facut.
Multumesc tuturor de urari, LA MULTI ANI pt. toate celelalte mihaela si gabriela.
Va pup pe toate si sa auzim numai de bine.
Auziti, Denisa este o scumpa, nu m-a lasat sa ies din cabinet nelamurita si nu m-a expediat rapid. Mi-a placut.
Pupici.

Mihaela

Mergi la inceput

LA MULTI ANI MURA!
Sa dea Dumnezeu ca dr.Denisa Protopopescu sa te ajute sa-ti indeplinesti visul...Aceleasi urari si pt tine NATASHA...

Mergi la inceput