La bine si la greu impreuna (cap. 5)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Natasha, ai avut dreptate.Aseara nu am luat utrogestan si azi deja am cateva pete maronii.Uratii se apropie.......Acum am o dilema existentiala: la urmatoarea inseminare sa ma duc la Denisa sau la Moisa?Din cate mai citesc pe aici la Denisa se ajunge destul de greu si e foarte ocupata, dar banuiesc ca foarte ocupata e si Moisa...Problema mea este ca de la scarbici nu prea imi pot lua liber, asa ca as prefera ca intrevederile sa le am seara.
Sper ca analizale care le am si care sunt suficient de recente nu mai trebuie sa le refac(indiferent daca sunt facute in alta parte...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

RO ANA, eu stiu ca dr.Moisa e buna pe inseminari, iar dr.Protopopescu pe FIV, asta nu inseamna ca cea de-a 2-a nu face inseminari, dar le face la medsana unde costa 300 euro... ceea ce mi se pare destul de multisor, mai ales ca inseminarea nu ofera o rata prea mare de succes (un pic mai ridicata decat un act sexual obisnuit). Eu nu vreau sa fac reclama nimanui, dar am inteles ca la dr.Moisa se ajunge relativ usor, o programare nu dureaza cateva luni... Vezi si tu acum, ce te 'aranjeaza'... Uite un sa-ti treaca supararea (oricum, pana nu vin rusii ca la carte, mai poti sa speri, spar si eu sa fie cu ochisori!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Merci frumos.
nu prea imi pun mari sperante sa fie din cauza testului din ziua 29 care era cu o singura linie, extrem de clara.Probabil din cauza utrogestanului sa raman la doar cateva picaturi...Daca nu se intampla nimic mai mult pana lui cred ca o sa mai stric un test, asa pentru linistea mea sufleteasca.
la fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sa va salut si sa va pupacesc

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Buna dimineata fete frumoase!

RO ANA eu sper sa fie cu ochisori...si daca nu e sa fie acum,o sa fie luna viitoare...dar asa cum a zis si Natasha,pina nu vin rushii asa cum trebuie,tot exista speranta unui rezultat pozitiv...
Cit despre Dr Moisa si Dr Protopopescu,din ce-am citit eu pe aici reiese ca ar fi amindoua la fel de bune...

LIANA multi si tie si pt toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

oana dupa cum vezi sunt cu ochii pe tine
tin pumnii pentru maine

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Liano, oi fi tu cu ochii pe Oana dar si eu sunt cu ochii pe tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Si eu sint cu okii pe voi, si va tin pumnii.

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Am cautat si eu sub cu Dr Mihalache si Matei dar nu l-am mai gasit. Apoi am citit si am aflat toate intimplarile neplacute...:-(( dar eu ce fac in mom asta? Dr T., in care pina acum am avut multa incredere, m-a trimis la Dr Matei pt inseminare azi! dar, foliculul dragutul desi e suf de mare(21mm)nu s-a spart.Am facut in dimineata asta un Pregnyl 5000 U.I. Acum, in functie de evolutie ar trebui sa ma duc la dr.Matei la CFR2. Dar nu vreau! Nu dupa ce am citit ce s-a intimplat. Ajutati-ma sa fac inseminarea in alta parte, ma poate primi dr.Moisa? are cineva un tel mobil al dinsei?
Si o intrebare, poate Mura tu sa imi raspunzi, la CFR2 cine face inseminarea? dr Matei? sau vine si dr Mihalache! Sint in stare sa renunt luna asta la inseminare decit sa merg acolo...
NU pot sa cred ca e posibil asa ceva!!! si de ce ati tacut atita timp???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Madalina, Matei este biolog, ea doar prepara sperma, Mihalache este ginecoloaga si ea iti introduce ceea ce prepara Matei.
Una fara alta nu se poate din pacate.
Da, la policlinica infecta de la CFR 2 se face totul.
Sfatul meu ar fi sa renunti la inseminare luna asta. Ai citit ca eu am luat Chlamydia de acolo. Acum mi-am facut mai multe analize de secretie pentru ca se pare ca as mai avea ceva. Sper sa nu fie nimic grav. Pe 14.11.2005 iau rezultatele si o sa stiu exact.
Mai bine profiti si petreci o seara de amor cu sotul decat una cu dureri infioratoare de la inseminare.
Tinem pumnii
Pup

Mergi la inceput