Aspirante optimiste (163)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna dimineata,

Sa aveti o saptamana cat mai usoara si cat mai placuta
Eu nu ma simt tocmai bine, cred ca o sa renunt la tratamentul naturist sunt la a 4-a luna dar nu mai pot , m-am trezit dimineata bine mersi si dupa ce am baut tincturile m-a luat o durere de stomac si o stare de, si imi este atat de rau....
Ieri am fost la spital pt ca a nascut o prietena un baietel si asa de tare ce m-am emotionat..si ma apucase plansul cand am vazut atatea mamici si auzeam bebitii cum plangeau....Offff, o veni si randul nostru.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Buna dimineata tuturor frumoaselor! O saptamana cat mai buna va doresc si plina de surprize.

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

buna dimineata. sa aveti o zi si o saptamana minunate!

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59447" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60657" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Neata fete frumoase!
Ancutza,sa-ti traiasca finuta,sa te bucuri de ea!
Va multumesc pentru urari,sunteti niste dragute!

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

neata la toata lumea, sa aveti o saptamana excelenta si o zi insorita

vale ma bucur ca ai inceput sa scrii iarasi.Cum fu petrecerea?

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Salutare aspirante optimiste!
Am inceputa saptamana in forta.Au venit rushii si feciorul meu e racit.
Am si o veste buna am terminat tartamentul 3 luni cu bu.Acum astept Mosu'.
Va pup si sa aveti o saptamana minunata.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

O zi cat mai buna si o saptamana si mai buna din partea mea. Multa bafta la vazut dublu liniutele.

Nunta noastra
Cununie civila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Salutare de la mare!!
Eu astept de sambata sa-mi vina uratii si cred ca de-abia azi or sa ma onoreze cu prezenta.Bine ca-mi vin, ca asa m-am speriat sambata ca ma durea rau de tot in parte unde mai am trompa si ma gandeam nu cumva oi face vre-un pocinog sa am extrauterina , acum cand m-am urnit si io si am luat-o pe bai de plante.

Lachi sper sa fie bine la tine, cu ochisorii si unde trebuie asezat.
Laurici nu te mai necaji cu prietenele.Asa iti dai seama cine ti-e adevarat prieten , atunci cand ai nevoie de incurajari si de vorbe bune ei sa-ti fie aproape.Eu mi-am dat seama demult ca nu mai am prietene ci doar cunostinte, prietene adevarate imi sunteti doar voi.
Ancutza sa-ti traiasca mandretzea de finutza!! Toata in roz ca o bombonica si cu cercei m-a dat gata ce mai!

Va pupacesc pe toate

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

dana p, am intzeles faza cu prietenele...intr-un fel este mai bine, am invatzat multe. Mai am insa multe alte chestii de care pot sa ma ocup asa ca....

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

AncaW ai o minune de finuta!Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa.Si eu vreau sa fiu nasica daca nu mi se arata!
Lachiiiiiiii spune-ne ce faci cadac nu te dam in urmarire generala!

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput