Aspirante optimiste (163)
Raspunsuri - Pagina 9
Anca Wish spune:
Da, Liana, e smechera. I-am pus cercei din maternitate. ![]()
Multumesc de urari, aspirantele mele. Chiar sunt fericita si merg pe mana Lianei![]()

anca...SIGUR intr-o zi

lauricipani spune:
Dragele mele ce dor mi-a fost de voi. Am lipsit din cauza de trebi importante!
Anca Wish CE FRUMOASA ESTIIIIIIIII! Si finutza ta! Sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea!!!

Liana

pup toate fetele frumoase si aspirante!
Laurici ![]()
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici
lauricipani spune:
Lachioaneo, ne faci o supersurpriza sau...o sa ne shochezi? Io's cu tine in gand si suflet! Doamne ajuta, ori ce ar fi sa fie bine!
Laurici ![]()
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici
tumpi spune:
buna seara optimiste,
ancuta,frumusica finuta ta,sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea.
va urez o seara placuta,cand am timp,mai intru
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
Anca Wish spune:
Laurici, Tumpi saru'mana...
Ce ne coace Lachioanea noastra????
anca...SIGUR intr-o zi

bety spune:
Anca - Doamne, cat e de mica si frumoasa...sa-ti traiasca, de fapt sa va traiasca; o sa vezi la botez ce emotii vei avea!
Eu atunci eram uda toata! Nu-mi venea sa cred ca aveam o mninune in brate, iar eu ii eram nasa!
As vrea sa-ti spun ceva mai frumos, dar nu ma duce capul la ora asta, asa ca pe scurt: tu sa fi o
pentru mititica, sotul tau sa fie un
si sa-i faceti numai
!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
Anca Wish spune:
Bety, multumesc frumos.
Abia astept sa vina momentul.
Se zice ca primul copil pe care-l botezi e bine sa fie baiat. Dar pt mine nu conteaza asta.
Ma bucur ca pot s-o fac, atat.
Somn usor tuturor!
anca...SIGUR intr-o zi

tumpi spune:
vale cu intarziere iti zic si eu la multi ani petru sotiu-orul tau, sa te bucuri de el si sa aveti parte numai de bucurii in viata
ancuta de ce se zice ca e bine sa botezi prima data un baiat?eu una am botezat acum 7 ani un baiat,dar nu stiam chestia asta.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
GeorgianaI spune:
Buna dimineata dragutele mele!
Sa aveti o saptamana cat mai placuta va doresc si cu multe bucurii!
Lachi, ce faci? E ceva acolo si ne tii in suspans?
Ancuta Wish, sa iti traisca finuta si sa te bucuri de ea!
Pup toate fetilii.
ela2004 spune:
Buna dimineata la toate fetele frumoase...
Imi pare rau ca nu am o veste buna, dar mi-au venit uratii sambata si..asta e... asteptam sa se intample minunea atunci cand vrea Dumnezeu.
Si daca tot am revenit dupa asa o absenta promit ca o sa ma vedeti mai des acum...cu toate ca mai e o luna si sotul meu va pleca din nou ...si iar voi ramane singurica la "facut copii"...Dar asta e...
Voi incerca sa mai invat cate ceva de la voi..si mai ales va voi "sprijinii" pe voi in facut
..![]()
Pupici la toate fetele si sa avem o saptamana buna cu vesti cat mai multe de
.