Aspirante optimiste (163)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Ce sa fac mai fetelor???? Fac si eu ...ce sunt in stare! Azi noapte pe la 4 m-am trezit intr-o balta de sange...Doamne dar ce bine mai dormeam; mereu cand patesc asa ceva dorm foooarte bine! Mi-a luat o ora jumate sa ma spal, schimb, sa spal salteaua si alte alea. Noroc ca al meu care trebuia sa plece la 2 noaptea, a dormit separat ca sa nu ma deranjeze cand pleaca. Acum am ajuns la birou. Nu pot sa va descriu ce balauri au iesit din mine. Asta e! Nici nu speram la o sarcina...mi-era frica de extrauterina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

si sa aveti un inceput de saptamana mai bun decat al meu!
Anca - eu tot finuta am si-s mandra de ea; plus ca atunci avea o mie de probleme, a fost salvata si readusa la viata (s-a nascut cu o complicatie la inima si Dumnezeu a vrut ca ea sa traiasca...nu voi uita niciodata plansetul ei care atunci nici nu se putea numi asa, ca abia mai respira), iar eu am simtit ca trebuie sa fac ceva pentru acel copilas; iar la o zi dupa botez, tata a murit; la petrecere a fost ultimul dans al lui cu mine... Am eu o dambla ca nimic nu-i intamplator pe lumea asta!
Stiam ca bine ar fi ca primul botez sa fie al unui baiat.
De ce? Habar n-am. Eu zic ca trebuie facut din suflet si asta am simtit, asta am facut!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Mai Tumpi, asa o fi...dar Anca a botezat impreuna cu sotul ei...sau ma rog o sa boteze impreuna. Si atunci ce sa faca daca la amandoi e prima oara? Sa boteze si o fata si un baiat deodata? Eu zic ca chiar nu are importanta...ce facem discriminare de sex? si daca chiar e asa de data asta "se pune" la sotul ei, adica a botezat el o fetita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

lachi nu pricepui o iota din ce ai vrut sa-mi spui, care e legatura?
eu am intrebat de ce se zice ca e bine sa botezi intai un baiat?Si eu am botezat impreuna cu sotul meu(baiatul),nu noi am ales asa, asa a fost sa fie, ca finuta sa nasca un baiat.Oricum e un nazdravan de baiat care o iubeste mult pe nasi a lui

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Ce sa fac mai tumpi daca-s nedormita si zapacita?? m-am intors si am citit postarea ta si ...normal ca nu pricepi o iota din ce-am vrut sa spun! Sorry, sunt inca .. imi beau cafeaua si o sa revin mai rationala si mai atenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Fetelor, va pup din inima si doresc numai zambete pe fetele voastre!

AnkaWish! Ce pot sa spun? Nu-mi puteam lua privirea de la finutza ta! E asa de scumpa...o minunatie! O Bijuterie mai valoroasa decat toate bijuteriile din lume! Sa va aduca numai bucurii si, sa aiba o viata lipsita de griji! Imi dai voie s-o pup!? Dar pe tine!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Buna fetele,eu nu am vesti bune.Am facut si aslo si a iesit la limita maxima,miercuri ma duc sa fac si un exudat faringian.Asa a zis dr ginecolog sa vedem ce poate fi.Plus ca trebuie sa repet si partea de hematologie peste vreo 3 saptamini.Proiectul bebe mai are de asteptat.
toate fetele

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

TMihaela! Nu pot sa-ti spun decat, ca regret sincer ceea ce ti se-ntampla! Mult noroc in rezolvarea cat mai rapida a problemelor! Sunt sufleteste alaturi de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Buna fetelor!Au venit si la mine uratii dupa 37 de zile de asteptare si sperante!Luna asta o iua de la capat, cu speranta ca mi se va regla si mie CM si va veni si bebele mult dorit. Pup pe toata lumea, fara exceptiisi multa bafta va doresc!

Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Simonette mersi mult de tor,sper sa rezolv mai repede totul si sa nu fie nimic grav.

Mihaela

Mergi la inceput