Cele mai haioase faze (cu noi:))

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

am si eu o faza tare...mi-a povestit-o o prietena aseara! din fericire..nu mi s-a intamplat mie!
un tip a venit acasa dupa 2 ani de munca in grecia. si ii spune sotiei sale " uite draga, in anii astia in care am fost plecat am invatat si eu una-alta. am aici aghiasma de la eghina si uzzo. daca torn aghiasma peste uzzo si se se face alb inseamna ca m-ai inselat...daca nu....
toarna tipu aghiasma peste uzzo si NORMAL ca se albeste! si nevasta-sa atunci : pai stii ...ca s-a intamplat o singura data......nu am vrut etc"...

saraca a mancat o mama de bataie de nu mai zic...iar acum sunt divortati!!!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KSorana spune:

quote:
Originally posted by ana_maria222

am si eu o faza tare...mi-a povestit-o o prietena aseara! din fericire..nu mi s-a intamplat mie!
un tip a venit acasa dupa 2 ani de munca in grecia. si ii spune sotiei sale " uite draga, in anii astia in care am fost plecat am invatat si eu una-alta. am aici aghiasma de la eghina si uzzo. daca torn aghiasma peste uzzo si se se face alb inseamna ca m-ai inselat...daca nu....
toarna tipu aghiasma peste uzzo si NORMAL ca se albeste! si nevasta-sa atunci : pai stii ...ca s-a intamplat o singura data......nu am vrut etc"...

saraca a mancat o mama de bataie de nu mai zic...iar acum sunt divortati!!!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e banc ,nu?
Nu suna a ceva real.Dar daca zici tu?Nici amuzanta nu e.Fara suparare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Taica-miu si cu prietenul lui jucau table. La un moment dat fetita prietenului (3 ani) le rastoarna tablele. Incep oamenii sa-si caute pulurile Uite un pul aici, vezi ca e un pul acolo .... si la un moment dat fetita "tati e o pxxx sub pat"

Sorana si Monica (3 ani)

Mergi la inceput

KSorana....nu e banc deloc....
Nu e nici amuzant (pe-o parte)...dar m-am gandit ca merita sa-l spun!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KSorana spune:

OK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dialex spune:

Multumesc pentru zâmbete. Chiar aveam nevoie Hai sa va povestesc si eu una:
În primavara lui '90, prima iesire în Germania. Printre alte lucruri pe care fusesem instruit sa le caut figura si un sutien fara bretele (marfa rara în acele timpuri). Cu bruma de germana pe care o stiam, în loc sa cer un "BH ohne tragern" (sutien fara bretele) am cerut un BH ohne kragen (sutien fara guler). Oh Doamne, vânzatoarele alea doua si ochii lor albiti dintr-o data! Apoi, înca 10 minute de explicatii ca sa înteleaga ce doream de fapt

Sooo, I see the Internet is on the computer now... (Homer Simpson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Ana_Maria222, povestirea ta e din seria: "Prostia omeneasca"...

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Nadia1976

Ana_Maria222, povestirea ta e din seria: "Prostia omeneasca"...

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

exact asta am spus si eu cand am auzit....zici ca-i un banc despre prosti...

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

Pleaca seful in delegatie. Tineretu` revolutionar...trai pe vatrai...chiul. Unul dintre colegi da fuguta la cinematograful din apropiere cu gagica lui. "Bey, daca suna shefu dupa mine vedeti voi ce facetzi". OK. Stam ce stam, mai o tigara, mai o cafea, mai o barfa mica...moamaaaa ce bine e fara shef...trrrrrrrrrrr telifonu`. Hopaaa...n-o fi ceasu` rau. Ba chiar el era."Sa vina repede Radu sa-mi aduca dosarul..X. Nu am iesit inca din Bucuresti. sa ia o masina si sa vina cat poate de repede". "Ok boss. repede repede". Inkide telefonu si am inceput agitatia...bai nene care se duce dupa Radu??? O colega mai "fugita de acasa" zice: "Lsati ca se duce fata. Vine cu radu in dintzi". Ajunge la cinematograf si-i spune plasatoarei "doamna draga, va rog mult, lasati-ma sa intru sa caut un coleg. chiuleste de la serviciu si il cauta shefu. daca nu ma intorc cu el il da afara". Aia nu si nu, ca deranjeaza sala, ca una, ca alta, cu chiu cu vai a lasat-o."Doamna, va rog mult, nu faceti galagie. cautati-l da ...in liniste"..."Vaaaiii dar cum se poate? Sigur ca nu spun nimic". intra nebuna in sala, se duce in fata si striga cat o tine gura :"Radule fir-ai al dracului maaaa...te cauta shefuuuu. Daca nu iesi in urmatoarele 5 minute te da afara!!!!!". Bineinteles ca aiesit Radu dar cu injuraturile de rigoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

mi-am amintit vreo doua faze de cand eram mai mica. ambele sunt cu varul meu, ca eram de-o varsta si nedespartiti:

- eram la mare si stateam la mal, in fund. venea valul, pleca valul. am stat ce-am stat, dar cand sa ne ridicam, ce sa vezi? nu prea puteam. slipii ne ramaneau jos, pt ca se umplusera de nisipul adus de valuri. a durat ceva pana ne-am scos nisipul din slipi, mai ales ca ne chinuiam sa nu ne vada lumea la fundul gol.

- plecam cu varu-miu pt prima oara singuri cu trenul. mamicile, grijulii: "sa stati pe scaun, in vagon, sa nu stati pe hol, la geam". ahaa! cum a plecat trenul, acolo ne-am postat. am stat ranjind cu capul scos pe geam tot drumul de la bucuresti la suceava. nici mancare nu ne-a trebuit. cand am ajuns, bunica, disperata ca de-abia ne-a recunoscut: eram super jegosi pe fata, mie imi ramasese alb in jurul ochilor ca purtam ochelari, varu-miu tinea ochii numa' mijiti, asa, ne amortisera rau de tot falcile ca statusem numa razand si cu vantul in fata si nus tiu daca trebuie sa va explic ccc ca aveam fel de fel de gaze printre dinti.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput