Cele mai haioase faze (cu noi:))
Raspunsuri - Pagina 6
ingerash spune:
quote:
Originally posted by briza_marii Va cauta dna Putza Nop! Era de fapt Nutza Pop .
asta e din seria "m-a tzantzat pishcarul"
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
cataghe spune:
Da' de faze stupide la telefon ati avut parte? ...Suna la un moment dat telefonul, eu studenta in Cluj, sesiune, zice "alo, ce faci iubito?" Io, in gandul meu zic "hait! cine-o fi asta frate?" - nu reuseam sa recunosc vocea, dar in timp ce ma straduiam, raspund "bine, pe acasa..." El zice "daaa? si ce faceai?" Zic "invatam, ce sa fac..." Tipul simte in sfarsit ca ceva nu pusca, tace un pic si dupa aia zice: "esti suparata?... ca parca n-ar fi vocea ta..." La care pe mine ma bufneste rasul, convinsa in sfarsit ca nu cunosc persoana cu care vorbeam, si ii zic "pai nici nu e vocea mea!" Bineinteles, au urmat scuze, alea alea.
Alta, si mai si: tot in studentie, locuiam intr-un apartament cu o colega, dar aveam o gasca de prieteni si evident era un du-te vino continuu acolo. Intr-o zi, ajung acasa si gasca hlizindu-se imi comunica,,, ca m-a cautat un tip. Zic "hopa! cine?" "nu stim, nu-l cunoastem, nu l-am vazut in viata noastra, te cauta pe tine..." Si se scalambaiau nevoie mare ca io pe vremea aia deh! cu prieten, si el in aceeasi gasca. Incerc eu sa imi dau seama cine poate fi "tipul", intreb cum arata, mi se spune ca e cam scund si cam chel, zic "neaaah, astia isi bat joc de mine" - in fine, pana la urma se incheie discutia, ca tipul cica a zis ca ma mai cauta el.
Boooon. Peste cateva zile, bate cineva la usa, raspunde careva de prin casa si sunt chemata (iar cu hlizeli) ca ma cauta "cineva". Ma duc in holul de la intrare... un tip mai scund asa si mai chelutz. Ma saluta, il salut, si zice "Eu sunt... " sa ma tai si nu mai stiu cum il chema, Gigel. Zic "ma bucur de cunostinta" si astept. El, cam stanjenit asa, insista "Gigel... sunt student la geografie..." zic "da? felicitari!" (gasca se spargea de ras in bucatarie). Omul, tot mai nedumerit, zice "stii, acum doua saptamani a fost ziua mea..." Zic "La multi ani!" Zice "multumesc!, si stii, am facut chef in Hasdeu" (complex studentesc in Cluj) - zic "bravo!" - io deja incepeam sa imi pierd rabdarea, nu intelegeam ce vrea dom'le asta de la mine, imi spune povestea vietii lui sau ce?!, si atunci omul izbucneste "pai, da, si am primit printre altele o cutie cu ciocolata si in hartia in care era ciocolata am gasit asta!" - shmaaaff, si imi vara sub nas un biletel. Ma uit la biletel, si fac ochii maaaari, fratilor, da' maaaaari, deoarece pe biletel nu numai ca erau scrise numele si adresa mea... dar culmea era ca era chiar scrisul meu!!! Zice Gigel asta "n-ai scris tu biletul asta?" io "ba da, dar nu stiu cum a ajuns la tine"... in fine, pana la urma bag omul in casa si incepem sa exploram caile pe care biletul meu a ajuns in cutia lui de ciocolata, si ne lamurim intr-un final: eu ma intalnisem intamplator prin oras, cu cateva zile inainte de ziua omului, cu o fosta colega de liceu pe care nu o mai vazusem demult. Planuim sa ne intalnim la o poveste, ii scriu pe biletel adresa mea, ne despartim, ulterior fata pierde biletelul la chef, cineva vrea sa faca o gluma si-l strecoara in ciocolata sarbatoritului. Sarbatoritul gaseste biletelul, nu stie de la cine e ciocolata - stiti cum e la chefurile astea studentesti, fetze pe care nu le-ai vazut in viata ta si nici n-o sa le mai vezi vreodata - si i se aprind beculetele, zice hopa! o gagica s-o fi amorezat de mine, sa mergem s-o cautam sa vedem ce si cum. Eh, si dupa lamuriri iar mii de scuze de ambele parti...
Aaah, trebuie sa v-o mai zic si pe asta, chiar daca nu e cu mine, e cu un coleg. Proaspat rezident de ginecologie omul in clinica, avea de suturat o plaga operatorie si era el tare concentrat acolo sa faca treaba buna. In spatele lui, rezidentul mai mare il supraveghea si-i mai dadea indicatii. Acuma, stiti voi ca ginecologii is oleaca mai slobozi la gura, inclusiv astia in devenire, si la un moment dat, colegul, absorbit de munca lui si fara sa se intoarca, il intreaba pe colegul mai cu experienta pe care il credea in spatele lui: "ce zici, ba p..., ii mai pun un fir aici?" Si din spatele lui aude... vocea profesorului, raspunzandu-i cu umor "mai pune-i un fir, ba p..." Inutil sa va mai spun ce a urmat, mii de scuze si bietul meu coleg verde albastru galben...
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)
nematics spune:
In copilarie - tata actor amator intr-o trupa locala; eu, pe la trei ani, cu mama in sala, spectatoare...
Tata, in rol, moment de mare intensitate in piesa, se supara pe celalalt personaj si spune
" eu plec, ma duc in lumea mea..."
Instant, din linistea salii, un zbieret inlacrimat(eu): nu plecaaaaa, taticuleee!
Sala - pe jos de ris, efectul dramatic - distrus total!
SunSmile spune:
SUPER! Sunteti mortali!
Sa incerc sa va zic si eu doua intamplari!
Eu am un ursulet de plus, pe care il iubesc si il port cu mine in fiecare calatorie. Il am de cand aveam 1 an. Si il cheama Doly. Ashhhaaaa...Si intr-o zi frumoasa de primavara, ii spun prietenei mele sa mergem la un magazin sa-i cumpar pantaloni scurti lui Doly. Eu aveam 21 de ani. Intram in magazin, admiram hainutze, ne contraziceam..ba nu ma, ii este mare...ba mica! Si vine o vanzatoare la noi...va pot ajuta cu ceva? Eu: mdah, caut si eu niste pantalonasi scurti si poate o camasutza! La care vanzatoare: Pai ce varsta are micutzul...si cate kg? Eu foarte seriosa: Are 20 de ani, doamna si vreun kilogram ashaaaa.... Inutil sa spun cum a reactionat vanzatoarea si ce fel se uita tot magazinul la noi!
Iar a doua faza: eram copii, la tzara la bunici. Si o barza ranita se ascunde in curte la prietena mea. Noi o ingrijim, dar degeaba..moare. EEhhhh...trebuia sa o inmormantam! Si luam noi un soi de placa, ce avea manere la capete. Era pt carat pietre. Ii punem cele mai faine prosoape gasite de fiecare pe la parintii/bunicii proprii, facem un soi de coliva din grau fiert si o aranjam pe doamna barza pe tabla aceea. Un baiat de imbraca in halatul negru al tatalui sau si cu o caciula de iarna pe cap, luam o cutie de conserva..ii facem un snur si punem tamaie in ea. Un altul tot in halat cu o icoana in mana. Noi fetele ne punem batice pe cap si ne imbracam in negru. Barza era inconjurata de prosoape cu franjuri si multe flori. Coliva avea pe ea lumanari si bomboane. Si ne hotaram sa mergem "la balta"(satul bunicilor avea Dunarea aproape). Si formam "alaiul"....Popa si dascalul in fatza, cantand Aleluia, Amin, Dumnezeu s-o ierte! Barza pe targa, sustinuta de alti 4 baieti(care aveau prosop legat de mana)...noi fetele in spate, bocind de zor! E inutil sa spun ca toata lumea a iesit la poarta sa ne vada, era o harmalaie si un ras de nedescris! DAR noi eram chiar seriosi si ne traiam "durerea" ca oamenii mari!
La cat mai multe povesti hazlii, va doresc!
dianette spune:
suuuuuuper, mai vreau !!!!
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
Elise spune:
Sora-mea a fost convinsa mult timp ca "madam", deoarece se termina cu "m", e o formula de adresare sinonima cu "domn".
Motiv pentru care saluta foarte respectuos toti barbatii de pe scara:
"Buna ziua, madam Ionescu!",
"Buna seara, madam Popescu!"
Pina a venit un pispiriu si ne-a tinut o predica lunga, ca il ia prichindeaua peste picior.
Eu, asta iarna - pana de curent, noaptea.
Il sun pe barbatu-meu: tocmai intra in bloc.
Dupa citeva minute aud pasi la usa, ma gindesc ca e intuneric pe scara, sa-l ajut.
Ies, in halat de baie, cu lanterna.
Tin lanterna sa lumineze usha.
Il infasc de geaca, ii tot povesteam ceva...
Il trag in casa (mi s-a parut ca opune ceva rezistenta dar n-am dat importanta).
Ma uit mai bine, era un vecin!!!
Saracu' om, mut de uimire...
si multe altele....
Elise
be_yourself spune:
Asta mi s-a intamplat chiar ieri.
Vine verisoara mea la mine (tocmai a terminat clasa I),si eu foarte amabila,dupa ce s-a plictisit de joaca,ma ofer sa o duc acasa...nu de alta,dar nu ma lasa nici pe mine la calculator.
Urc cu ea in tramvai,gaseste un loc liber si incepe sa se uite pe geam,chiar suspect de atent as zice.Si incepe micuta,foarte concentrata,sa silabiseasca:
-M
-U
-I
...Aici deja ma treceau toate apele,dar era prea tarziu,ca pitica spusese si ultima litera "E",iar apoi in gura mare intregul cuvant.Am avut impresia ca s-a oprit si tramvaiul in loc,plus ca toti calatorii erau cu ochii pe mine...si nu mai spun ca ma facusem verde-albastra-galben-mov
Ideea e ca pustoaica tocmai a invatat sa citeasca,si profita de ocazie cu orice ii iese in fata.De-abia cand s-a ridicat am observat ca acest "cuvant" era scrijelit pe geam.
amipreda spune:
Fetelor, superhaioase intamplarile. Si eu am ras cu lacrimi de una singura in birou, mai trecea cate cineva pe culoar si ma abtineam sa nu rad, altfel ziceau ca sunt dusa cu pluta!!!
Multumesc mult!
Amalia & Maria
Marunzika spune:
.)Ma roaga mama fostului meu prieten sa ma duc in piata la tarabe sa-i cumpar vopsea de par. Imi da femia banii, eu ma duc si observ ca s-a scumpit vopseaua ajung si ii spun s-a vopsit scumpeaua.
.) Ma duc la mare in Bulgaria. Rog insotitorul sa ma invete sa spun si eu pofta buna in limba lor. Imi spune cuvintele, eu le repet pana imi raman in memorie. Vine ora mesei, ne asezam cu toti la masa si eu foarte politicoasa spun pofta buna asa cum ma invatase, dar toti se prapadesc de ras. Ma gandesc, ca poate din cauza accentului se face atata haz, insa intreb de ce totusi e asa de amuzant si aflu....ma invatase sa spun jos chilotii, asa ca halal pofta buna!
aelita spune:
Citesc si rad de o ora ,asa ca nici o sansa sa imi amintesc acum ceva mai haios decat ati scris voi !
cel mai tare si cu rasunet am ras la povestea lui denizel cu tiganul.
si la "NU PLECA ,TATICULEEEEEEEEEEE ! " nematics) am zis ca ma topresc pe sub canapele.
Dar la toate am ras de nu mai pot.