Cele mai haioase faze (cu noi:))
Raspunsuri - Pagina 5
greuceanu spune:
Stiti cum sunt astia mai batranii,ei folosesc spray-ul in felul lor se dau peste haine,pe par,tin spray-ul undeva in fata cu mana intinsa si apasa.N-are rost sa-ti bati gura ca ei tot asa fac.
Iata ce a patit tatal unui amic de-al meu.Intr-o dimineata fiind gata de plecat la serviciu se gandeste ca n-ar fi rau sa se "parfumeze" putin. Cauta la fiu-su ia un spray apasa dupa care incepe sa tipe si sa se tavaleasca pe jos.Alarmati toti incearca sa afle ce s-a intamplat.Binenteles ca folosise un spray paralizant.
In ziua aia n-a mai ajuns la serviciu.
Apropo de confuzii si eu m-am spalat intr-o dimineata cu crema de ras pe dinti si ma miram de ce face asa spuma multa si e amaruie
La clatire ziceai ca-s Iribal.
greuceanu spune:
Armata e unul din locurile unde o data pe minut razi cu lacrimi si o data la 5 minute lesini de ras.
Iata o intamplare.
Ceva ma impingea sa ma duc la toaleta pe la 4 dimineata desi mi-era un somn aprig.Pana la urma decid sa ma duc, dar nu-mi gaseam papucii asa ca i-am luat pe ai unui coleg care traia pe picior mare, 47 eu purtand 39.Imi veneau precum schiurile va dati seama, dar pt caz de urgenta erau buni si asa.Un singur lucru mi-a scapat si anume faptul ca wc-urile fiind turcesti s-ar putea ca schiurile sa se uneasca in partea din spate.Ceea ce s-a si intamplat.Ce a urmat e lesne de ghicit.
Bine macar ca am realizat la timp si nu mi-am aruncat cu cacao in ceafa.
Astept reactii.
tiana_r spune:
Hai ca va povestesc si eu una. Aveam vreo 6-7 ani, eram in clasele primare in orice caz. Cum era pe vremuri, in fiecare clasa deasupra tablei de scris era portretul lui Lenin. Asa !!! Intr-o zi aveam ''lectie deschisa'' cum se numea la noi, adica cineva din sefi asista si superviza, apoi trebuia sa-i dea o caracteristica invatatoarei.
Deci, ma striga pe mine tovarasa invatatoare si-mi spune sa ma uit atent la portetul din fata clasei si sa-i fac o caracteristica lui ''tatuca Lenin ' . Eu fiind printre elevii cei mai buni, ce-o fi zis, cu mine nu da gres... Incep eu ca avea o fata blajina, ca privirea ii sincera. Numai ma opresc( ma gandesc ca mai intreaba si pe altii ), femeia ma indeamna sa mai zic. Eu mai zic ca are ochi blanzi, bla, bla, mai stiu eu ce-oi mai fi zis atunci. Si de cate ori ma opream invatatoarea ma tot imboldea sa m,ai continui, Asa ca la urma exasperata, i-am trantit-o '' ...si era chel ! ''.
Va las sa va inchipuiti reactia. Si acum mi se face jena cand imi aduc aminte de faza asta.
impreuna spune:
Mei ce subiect fain si mie nu-mi zice nime:) (denizel, las ca mai vb noi:)
Am ras cu sotul zilele astea cand mi-am amintit de o faza petrecuta in copilarie: eram la tara in vacanta si ne jucam in curte. La un moment dat eu si cu un vecin n hotaram sa mergem la niste vecini care atunci isi inmormantau bunicul. Cum ajungem acolo il vedem intrand in curte pe fratele meu mai mic, in pielea goala. Avea vre-o 3-4 ani i fusese la toaleta in timp ce noi am plecat si nu a mai stat sa se imbrace, de frica sa nu plecam undeva fara el. Cand l-am vazut acolo am inceput sa radem in hohote, iar ceilalti dupa noi, parca uitase lumea ca de fapt evenimentul e trist. Nici n-am mai vazut usa de graba sa iesim de acolo cat mai repede...
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
teutza spune:
quote:
Originally posted by greuceanu
Armata e unul din locurile unde o data pe minut razi cu lacrimi si o data la 5 minute lesini de ras.
Iata o intamplare.
Ceva ma impingea sa ma duc la toaleta pe la 4 dimineata desi mi-era un somn aprig.Pana la urma decid sa ma duc, dar nu-mi gaseam papucii asa ca i-am luat pe ai unui coleg care traia pe picior mare, 47 eu purtand 39.Imi veneau precum schiurile va dati seama, dar pt caz de urgenta erau buni si asa.Un singur lucru mi-a scapat si anume faptul ca wc-urile fiind turcesti s-ar putea ca schiurile sa se uneasca in partea din spate.Ceea ce s-a si intamplat.Ce a urmat e lesne de ghicit.
Bine macar ca am realizat la timp si nu mi-am aruncat cu cacao in ceafa.
Astept reactii.
petro
tare faza..eu cand eram micutza il auzem pe tata ca vrea sa plece la pescuit si nu a vrut sa ma ia si pe mine..si foarte suparata am zis ca am sa ma distrez si eu pescuind..mi-am ales si locul in wc ce am prins nu va spun
teutza spune:
in clasa a 8-a s-a organizat o serbare de craciun..eu foarte implicata in aceasta actiune mi-am adunat gasca de "actori" si ne-am pus sa face o sceneta...eu eram regizor, scenarist si actor. ir reprezentam pe Mos Craciun..si era o scena in care mosu era adus de catre craciunita de la bar unde trasese cateva tzuiculitze..bineinteles, trebuia sa intram pe usa clasei iar atunci balansandu-ma eu in toate partile am calcat stramb si am cazut cu carciunita cu tot..toata lumea era fascinata au crezut ca face parte din sceneta...am fost aplaudati ni s-au facut multe poze si intr-una am iesit strambata (imediat dupa ce am cazut). motivul : ma durea funduletzul... ce s-au mai distrat ceilalti pe seama mea cand au aflat ca acea cazatura a fost "pe bune"
daniella4 spune:
Pe la vreo 19-20 ani, proaspat intoarsa de la mare, bronz proaspat exact cat trebuie, coama blonda lunga decolorata de soare atat cat trebuie, fusta scurta, tocuri inalte .. ce mai dama bine. La vreo 20 de metri dau cu ochii de 2 tipi de revista: una bucata brunet, ochi verzi, celalalt blond, inalti, super..Tipii ma vad si ei, se mustaceste reciproc, ne umflam in pene, ne continuam drumul unii spre altii (directia initiala de mers). Dar pe acel trotuar exista o mica gropitza.. pe care n-au supotat-o pantofii mei si m-am intins cat am fost de lata-lunga-inalta pe trotuar cam in momentul in care am ajuns la 1 m de ei. Cred ca am sters-o de acolo direct prin asfalt!
karmyna spune:
buna la toti si la toate
sunt tare super fazele voastre
miam maintit si eu 2 faze..
prima..
-eram in gara.. aveam intalnire cu prietena mea sa mergem la film in oras..si ne dadusem intalnire in preajma unui chiosch din gara
cum stateam eu sa o astept,, la chiosch apar 2 oameni o femeie si un barbat amandoi tzigani cu intentia sa cumpere ceva
intreaba femeia pe vanzatoare <<ciufarine aveti duduie??>>
vanzatoarea a inteles si se prapadea de ras nu mai putu sa ii zica femeii ca nu spusese corect dar barbatul ii zice femeii <<fai nu ai zis bine se zice -pufarine- ia date la o parte ca cer eu..>>si baganduse barbatul in fata femeii incepe sa zica<auziti duduie datine pana la urma 3 pungi dinalea de ciufarine sau cum, leo zice>>
dar vanzatoarea era pe jos de ras si eu la fel
cand a venit prietena mea ma intrebat de ce rad de una singura si iam povestit si ei dupa ce mam potolit din ras..
a2a faza
eu eram la munca si asteptam telefon de la prietenul prietenei mele care trebuia sa sune in birou sa imi comunice ceva de la prietena mea
si eu cum lucram vine sa ma cheme secretara care radea de nu mai putea
eu intrebando ce are de ce rade imi zice ca imi zice dupa aceea
merg vorbesc la telefon si pe urma zice
<<stii ce a zis persoana care tea sunat??>>
si eu intreb << ce a zis>>??
<<in loc sa zica as dori cu.... a zis as dormi cu... si pe urma ma bufnit rasul>>
si eu cand am auzit era sa ma tavalesc pe jos de ras..
cand ma intalnesc cu prietenul si prietena imi zice stii ce am zis la tel si eu de colo da stiu ca ai dormi cu mine ai..
si el sia cerut scuze dar pe mine ma bufnit rasul amintindumi cum radea si secretara....
cam atat
va pup
http://photos.yahoo.com/crista_222000
cipinela spune:
Imi amintesc cu drag nenumaratele plimbari cu trenul, in timpul facultatii. Eram in una din duminicile in care ne intorceam in grup organizat si in haita, in Iasi. Compartimentele pline, coridoarele full de bagaje si de oameni. Noi un grup umplusem un compartiment, tinindu-ne in brate unul pe altul. Bagajele noastre erau risipite in intreg coridorul si se mai auzeau uneori urlete de genul:"Nu te sprijini de geanta aia ca-mi spargi ouale!"
Ajunsi in gara NICOLINA, foarte multa populatie vroia sa coboare. Noi, cei din compartiment, de teama sa nu ne dispara bagajele si sa raminem flaminzi pe intreaga saptamina, ii indemnam pe colegii de pe coridor:"Ai grija si la geanta mea! Uita-te si la sacosa mea! Hei, geanta mea mai e acolo?" In imposibilitatea de a avea grija de toate gentile noastre, colegul nostru din coridor a apelat la bunul simt al populatiei care cobora:"Atentie la bagaje caci seamana intre ele!!!!!"
briza_marii spune:
Eram intr-o vineri la fostul scarbici(la noi intotdeauna vineri era o zi plina, seful vroia sa faca tot ce nu a reusit intr-o saptamana intreaga), programul se termina la 16.30, dar pe mine ma apucase ora 19 si eram f obosita si plina de nervi ca nu mai terminam. Si suna telefonul, raspund si ii zic sefului in gura mare: Va cauta dna Putza Nop! Era de fapt Nutza Pop .
nunta2006
briza_marii
ziua nuntii