Cele mai haioase faze (cu noi:))

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Sunteti mortali oameni buni!
Hai sa zic si io vreo doua din studentie!
Prima nu e traita la grupa mea, dar e reala! fac. de chimie, 90% fete, 10% baieti. La o materie, un prof doxa, un barbat inalt si frumos, foarte dur cu fetele. Putea sa-ti turuie gura juma de ora continuu, mai mult de 5 nu pupai. Cine avea 6 era tare. Baietii... era suficient sa se prezinte la examen. Examen oral. Intra colegul, care nu vazuse cursurile decat intre 2 beri, senin, ii pune profu 5 in carnet, iese colegul, se arunca in genunchi urland: l-am f..... ma, l-am f..... Din nefericire insa uitase sa inchida usa la sala de examen si profu era in usa. Il cheama profu, taie 5-ul, pune 4 si zice sec: Ne vedem in toamna. Invata saracu coleg cum nu invatase toata facultatea, nema vacanta ca avea restanta si se stia cu musca pe caciula. Si vine toamna. striga profu lista cu restantieri si asta nu isi aude numele. Deschide timid gura: D-le profesor, sunt si eu la restanta. La care profu: De data asta te-am f..... eu pe tine. Esti trecut din vara.
A doua. Examen. Naspa. Nu se astepta nimeni sa il ia. Trebuia sa asteptam sa corecteze profu lucrarile. Mai o tigara, mai o barfa, da ne plictiseam. Ce-i de facut? Un fotbal mic cu carnetul de student? Exact! Si da-i suturi la carnet si da-i hahaiala. Si mai da-i un sut la carnet. Si dus a fost carnetul pe sub usa tocma la prof. Am inlemnit toti. Gata, pana aici ne-a fost! Se aud pasi de cealalta parte a usii. Noi paralizati. Apoi liniste. Iar pasi. Si apare carnetul de student tot pe sub usa si cu 5-ul in el
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-edi spune:

O faza haioasa care imi vine in minte s-a intamplat la aniversarea numelui socrului meu.Soacra-mea e genul de femeie care trebuie sa fie ea mai sus, asa ca de un Sf.Stefan ce zice:stai ca-ti arat eu mese intinse.Si taie porcul la tara si face si desface tot felul de preparate.Seara , invitati cu duiumul.care mai de care mai fitosi, mai mofturosi.Bineinteles, printre ei eu si sotul meu.In acelasi an avusesem si noi un porc din care luasem doar muschii, deoarece al meu a spus ca el nu serveste toba, lebar, carnati etc.Restul , pomana pt saraci.
Asa deci, vine seara cu pricina.ne asezam la masa.Soacramea mandra tare de ea ne aseaza pe toti, ea robotind printre noi.La aperitiv sotul emu cere toba (preparata in casa).Bineinteles ca-l cicalesc putin ca pe mine nu m-a lasat sa fac si acu manaca, chestii...
La un momnetdat, cand inca nimeni nu gustase faimoasa toba se aude al meu sot( scuipand o bucatica de toba):ASATA RE GUST DE CA....
S-a lasat un moment de liniste si nimeni nu s-a mai atins de toba
De atunci nici sa nu o mai vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Didi, shi pin la urma ce era cu toba, ca n-am intzeles?

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

quote:
Originally posted by iren

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

avea gust de kkt....
probabil nu au fost matzele curatzate bine...

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by ana_maria222

quote:
Originally posted by iren

avea gust de kkt....
probabil nu au fost matzele curatzate bine...

Pozeeee

Mancarica

Aha, merci Io intzelesesem continuarea de la ca..., da nu shtiam de ce era asha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-edi spune:

Ana- maria, Irene are dreptate.Asta am vrut sa spun:nefiind curatate bine va dati seama cam ce era acolo si ce gust putea sa aiba toba aia.faza e ca de atunci nu au mai ramas multi adepti ai preparatelor astea, iar cei cu care ne mai vedem la socrela in casa vin mancati, bauti etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

hai sa depasim momentul cu kktul din toba.

ca mi-am amintit de o faza: chemasem la ziua unei prietene un cuplu. baiatul a tinut f mult sa complimenteze apartamentul (intr-adevar deosebit) al sarbatoritei - "uau, e super apartamentul tau. iar balcoanele tale sunt absolut su-per-be! nu cred ca am mai vazut vreodata doua balcone atat de mari ca ale tale! felicitari!"

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Prima vacanta cu sotul in Ro. Eram in Brasov, luasem un autobuz spre gara. Ne-am urcat in spate. Jos, pe banca din spate 2 pustoaice de liceu se hlizeau scriind intr-un carnetel. Eu m-am dus sa compostez biletele. Sotul se uita curios pe carnetul fetelor sa vada ce e comic. Tipele scriau in engleza tot felul de injuraturi, care mai de care mai inflorate. Cand ma intorc il intreb ce si cum e. La care el le intreaba pe tipe:
"Are you practicing your english?" . . .
Iar eu tot insistam in engleza, ca el nu vorbeste romana, sa vad ce se intampla.
Tipele au coborat in mare viteza la prima statie . . .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

cand eram la liceu, merg in weekend acasa la amic un amic(student).
Mama mandra isi renovase bucataria si holul si se lauda ca a cumparat un student (vroia sa zica soldat=dulap din acela inalt)

Matusa-mea: asha de bine se fac clatitele in flegmon (hehe, vroia sa zica teflon)

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Mai mi-am adus aminte de una buna.

Eram intr-un magazin de imbracaminte si lenjerie de la 1 Mai in Bucuresti. O vanzatoare tocmai isi aranjase standul de chiloti, cand il vede pe un barbat care rascolea toti chilotii. Tipa incepe sa strige la el:

"Alo, alo, domnu' scoate-ti mana din chiloti!!!"

Mergi la inceput