Cele mai haioase faze (cu noi:))

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Originally posted by liliana29s
Sa va povestesc eu ce minune am fost in stare sa fac si poate povesti voi una care sa o depaseasca.

Copilul avea o problema la ochisor cu un ulcior si-l duce socrul meu la doctor ca eu munceam si sotului i-i era lene.
Sun socrul dupa ce vine de la medic si nu sint tocmai multumita de ce-i explicase el medicului (mai erau de zis despre antecedente si ...) Foarte nervoasa dupa ce inchid sun repede sotul sa ma iau de el ca de ce nu sa dus el cu baiatul la medic. Cum ridica foarte nervoasa incep : Mai Lau uite a fost taica-tu la medic si a mincat bors nu a spus ... (evident din cauza vitezei sunasem tot la socri).
Ma intrerupe socru-meu : Liliana eu am mincat bors nu e Lau .!!!
M-am blocat . Noroc ca ma inteleg bine cu socrii si dupa o saptamina i-a trecut. Oricum nu ia picat bine cica la virsta lui 65 ani sa-i spun eu ca maninca bors dupa ce ca mi-a facut un serviciu si....
Astept si de la voi

Liliana si Dani

Originally posted by ancamironiuc

SUPER TARE!

Una haioasa am facuta la facultate. Toalete au intrat in renovari si cum a fost gata prima a devenit accesibila insa pe usa nu scria care si cum...

Intru cu o colega, fericite nevoie mare ca am scapat de mizerie si incepem opera de fardare si refardare cand iese un tip mai in varsta din cabina. Vine spre noi nedumerit si ne intreaba daca este de fete sau de baieti.
Eu fpoarte sociabila ii spun ca este mixta (asa auzisem si eu), in timp ce ma rujam. El incepe sa spuna ca este interesant eu il sustin si radeam nevoie mare ca mai sunt si oameni care se sperie.
Prietena mea, verde la fata nu stia unde sa se ascunda.
Inchei discutia, dupa ce imi spune un banc si cand iese ii spun tipei "Haios omul, are fata de profesor" la care ea "Da, este proful de comunitar". La catedra arata altfel! Abia atunci intelesesem de ce nu a scos un sunet in timpul conversatiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Vin de la servici seara, obosita...Sun la usa...Nimic!! Imi zic "taci ca sotul meu imi face o surpriza, ca doar de odata-n viata implinim 5 ani de casatorie"
Bag cheia, intru...liniste...spoturile aprinse difuz in living...Moama, ce-mi batea inima...il si vedeam pe-al meu in chiloti cu iepurasi si cu sortz de bucatarie in fata, o masa aburinda...ma descaltz tiptil-tiptil, intru ushurel...si cand colo ce sa vezi?? Sotul meu de jumate de ora tremura ca varga pe balcon, ca a fost asa de istetz ca s-a incuiat singur

Varianta mea
Fug mai devreme de la munca,pregatind cu colega o minciuna plauzibila:ceva cu niste contracte de dus la banca...
Merg in balcon si ma inchid acolo.Suna telefonul(ramas desigur in sufragerie)Raspunde fiul meu(avea cam trei ani jumate)tati vino repede ca mami nu mai poate sa iasa din balcon...Trece timpul,eu termin de pigulit florile si de aranjat toate cele,intr-un tarziu apare sotul meu,il iau la cearta de ce nu a venit mai devreme,doar l-a anuntat baiatul,se uita superdubios la mine,imi pica fisa,verific meniul "apeluri receptionate"...Ghiciti de ce acum am alt loc de munca?
DA,fusese Seful....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smita spune:

Un an nou fericit!

Hai sa va zic si eu una, (de fapt as avea mai multe) in vara asta, la piata cu sotul, ii zic :"mai vii si tu?", el "nu, te astept in masina".Buuun. Ma intorc si deschid usa la masina vorbind :ca sumpe ca plina piata, ca uite cica n-are lumea bani..etc. Cand dau sa ma asez, ma uit la el.... Era altul, alta masina, se uita bietul om curios, o fi zis ce-o fi si cu nebuna asta. Mi-am cerut scuze, il gasesc pe al meu ii povestesc, am ras toata ziua.

va mai povestesc cand imi mai aduc aminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annnca spune:

Eram prin clasa a 2-a,era dimineata..ma trezeste mama sa merg la scoala.

Si cum,nu vroiam niciodata sa ma imbrac singura,am inceput sa fac crize .:D

Pana la urma,mama a plecat la serviciu si eu am ramas sa ma imbrac si sa plec cu 2 vecini la scoala.

Dar de grabita ce eram,ca era prima data cand mama ma lasase balya,sa ma imbrac singura...am plecat in pijama..si cu geaca pe mine.

Cand sa intru in scoala,am realizat ca eu sunt in pijama si am inceput sa plang...:D
Am luat la fuga inspre casa

Alta faza am patit'o prin clasa a 11'a,tot dimineata...iarna..
Ma imbrac,imi iau geanta,ma machiez..si plec la scoala
Am trecut de vreo 2 blocuri,cand ..in apropierea scolii,urcand cateva scari...mi'am atintit ochii la picioare.Eram in papuci de casa
Atunci intelesesem de ce inghetam eu pe drum ..am luat'o la fuga spre casa...printre blocuri ..sa nu ma vada nimeni ..ca sa cumva sa zica..ca am probleme cu capul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

liliac1 scuza-ma de plagiat,efectiv am vrut sa fie ca o replica la ce ai povestit tu,dar nu m-am priceput si am devenit"autoarea"povestirii tale.promit ca pana nu aflu cum se face nu mai folosesc celebrul copy-paste.scuze si
meritat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

mostra de zgarcenie :
imprumut de la mama masina de cusut, pana ce de craciun imi ia sotul si mie una. vine mama in vizita si zic hai sa scap de masina de cusut, sa i-o dau inapoi; il trimit pe sot s-o aduca, noi eram deja la usa, el nu mai venea; ma duc dupa el in bucatarie, ce credeti ca facea ? golea sertarasul masinii ala de ate, ace, talpite si alte accesorii, cika : "doar nu vrei sa-ti cumpar ate si la asta noua, nu ???" am ramas cam traznita, nici n-am apucat sa-i spun ca erau atele maica-mii ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

stateam sa alegem un telefon la un dealer vodafone de pe la piata 1 mai. intra un barbat in magazin, asa, la vreo 50 de ani, inalt de tot, cu un cojoc misto pe el, barbat serios, dom'ne, si cu fi-su probabil langa el. vine la baiatul din magazin si il intraba "ce oferta de abonamente aveti la orange ?" asta raspunde plat :"sincer, nu stiu." face omu o fata de milioane, da isi revine si iese. moment de reculegere. p-orma izbugneste si sotul meu in ras ...
da poanta mai tare e ca eu am fost asa de fraiera ca nici macar atunci nu m-am prins ... l-am intrebat de ce rade ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

SUPER!!!! am citit acum toate cele 6 pagini pe nerasuflate si am lesinat de ras...mai ales la faza cu inmormantarea berzei

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Acum cativa ani lucram in cel mai urat sediu de birouri de pe bd unirii, pe diagonala cu fostul bloc conex. M-am nimerit la secretariat unde era o mare agitatie, suna telefonul si vrand sa fac un lucru bun ma apuc sa dau informatii (lucrand cu publicul) si dau semnul distinctiv al sediului (in mintea mea) "ramuri galbene la geamuri" in loc de rame galbene. Toata lumea a inceput sa rada, eu nu am mai putut sa imi revin asa ca am inchis repede si am lasat omul in ceata.

La aceeasi institutie aveam si o colega foarte sloboda la gura si foarte rapida in reactie, alaturi de un coleg ardelean ( foarte placuti dar teribil de nepregatiti pentru glumele regatene). Lucram cu publicul si asa ca toata lumea dadea informatii pe domeniul de activitate.Recomandarea lui pentru un anumit tip de servicii : "Mergeti la doamna blonda, in fund!",numai ca in exprimare nu se vedea virgula..nu e banc!

La un moment dat se termina hartia la imprimanta si colega mea se duce cu un top sa alimenteze tava. Colegul vroia sa printeze ceva mai mult si intreaba nevinovat: "Ai bagat-o pe toata?" la care colega ii raspunde rapid : "Da, n-ai simtit??" toti ne-am cracanat de ras, cel mai mult pentru ca el privea in continuare nevinovat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Se duce fiul unui vecin sa cumpere ulei la magazinul de la tara . In loc sa intrebe "Nea Mitica, ulei aveti?" copilul scoate perla: "Nea Ulei, mitica aveti?"

Mergi la inceput