Cele mai haioase faze (cu noi:))

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babisa spune:

Bai, voi omorati omul cu fazele astea...am ras de nu stia sotul ce sa mai imi faca ccc ca nu ma puteam opri ,plangeam si dadeam sa ma sufoc de ras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

deci ca e super subiectul asta sa povestesc si eu una tare:

In tranvai,vin controlorii eu aveam abonamentul acasa.
Primesc amenda cu mentiunea ca am abonament si trebuia sa merg sa anulez amenda intr-o saptamana.
Ma duc,caut strada,gasesc locul,intru,completez un formular,si ma prezint la ghiseu cu abonamentul si buletinul si formularul.
La care o tipa draguta imi zice:Da,da dar imi trebuie copie dupa buletin.La care eu ii zic:-Aha si unde gasesc aici un sexor.
A belit tipa ochii la mine,eu ma uitam la ea si nu intelegeam de ce nu raspunde.Dupa care imi dau seama ce am zis si pufnesc in ras,pufneste siv tipa in ras...si imi zice printre hohote unde gasesc un xerox.

poze foarte noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Eu si prietena mea acum cativa ani cautam prin magazine lenjerie intima.Ea vede un sutien si mi-l arata incantata.Eu:"nu,nu-mi place imi tateste turtele!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IT spune:

A..a mi-am mai adus aminte una ...

La petrecerea cu pricina a inceput dansul ..Si in toiul zbintuielii imi zice arabul.. admirativ " dansezi ca foca" .Bineinteles ca mi-a cam pierit zimbetul dar notoc ca a intervenit colega pentru traducere .. Voia sa spuna ca dansez ca focul...

IT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buey.....sunteti totali,bestiali...ce sa mai?!...Abia reusesc sa mai citesc de lacrimile de la atata ras...
Blondy,mama draga,ai fost beton cu faza de la ginecologie.Am mai auzit eu d-astea,dar am zis ca-s fantezii,pe bune!...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVA-DATA spune:

o colega( maghiara ),ne-a intreabat ce sa ia ca o doare gatul.Noi i-am spus:strepsils.Ea(la vreo45ani,mai plinuta si rosie in obraji),intra la farmacie si-i spune farmacistei: "Vreau si eu striptis!"Farmacista si cei de la coada

eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

un tip vine grabit la noi in camera la camin si cere printre gafaituri:-Da-mi repede niste maina sau falai
Ce-o vrea asta ma intrebam.Pe urma am realizat ca inversase primele litere ale celor 2 cuvinte.
Din acelasi registru mentionez "siderul de lindicat"sau "fatura si marasul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Pe vremea lui Ceasca intru cu sotia intr-un magazin de imbracaminte.Abia se deschisese si era full.Imi iau o pereche de pantaloni si nemaigasind nici o cabina libera intru intr-una improvizata plina cu umerase si alte chestii unde trebuia sa fac echilibristica sa ma schimb.Pantalonii nu-mi veneau asa ca i-am dat sotiei si i-am zis sa-mi aduca cu un nr mai mare.Ea i-a luat si dusa a fost pe la alte raioane. Aud vorbe in fata cabinei si cred ca e ea cu pantalonii intind mana si pipai o vanzatoare. Vanzatoarea trage draperia de la cabina si zice tare de tot.
-Ce e cu dv aici?
Toata lumea din magazin se uita la mine,Eu in chiloti imi apropii genunchii unul de altul si incerc sa maschez cu mainile goliciunea.Apoi ma acopar cu draperia.
-Stiti,probez o pereche de pantaloni.
-Da,si ma rog unde sunt pantalonii?
-Pai...
-???
-Mi-i aduce sotia.
-Si unde e sotia ma rog?
Scrutez prin zona si o vad proband un ruj.Ma vede si isi aduce aminte de mine.Mi-a aruncat pantalonii de la 5 metri si radea de murea.Cateva ceasuri a tinut distanta de mine pana m-am calmat.
Acum ne amuzam amandoi cand ne amintim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Lona

Acum mai bine de 20 de ani, eram in liceu.
Ma trimite o profesoara la secretariat, sa cer niste hartie de scris pentru ea. Pe drum, patrunsa de importanta sarcinii mele, m-am tot gandit: "cum sa cer mai frumos, foaie sau coala?"
Ajung, bat regulamentar la usa, intru, si zic dintr-o suflare:
"M-A TRIMIS DOAMNA X SA-MI DATI NISTE COAIE!!!"
Secretarele au innebunit de ras, eu era sa lesin! Inutil sa va spun ca s-a povestit in gura mare istoria, iar tata era profesor in scoala. Dupa ani de zile, mi-a marturisit ca si el s-a amuzat...

Si cate voiai ?... Doamne, am ras cu lacrimi !...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

quote:
Originally posted by IT

A..a mi-am mai adus aminte una ...

La petrecerea cu pricina a inceput dansul ..Si in toiul zbintuielii imi zice arabul.. admirativ " dansezi ca foca" .Bineinteles ca mi-a cam pierit zimbetul dar notoc ca a intervenit colega pentru traducere .. Voia sa spuna ca dansez ca focul...

IT

Mi te si imaginam in dans de foca!!!

"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios

Mergi la inceput