Cele mai haioase faze (cu noi:))

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Lona, sa ma-nnec cu pizza, nu alta!

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klumea_blondy spune:

cand eram micuta,pe vreama lui ceasca,si se dadeau tigarile pe sub mana,ma trimite tata la cineva sa cumpar persoana respectiva se numea visinel(numele de familie),si imi spune tata inainte sa ies pe usa:"vezi sa nu uiti mergi acolo si intrebi de dl visinel "
eu de frica sa nu uit numele,repet intr-una pana la locul cu pricina:visinel visinel.intru,dau buna-ziua si intreb:"dl cireasa este?"omul saracul nu mi-a zis nimic,in schimb i-a reprosat tatalui meu ca asa m-a invatat sa-i zic ca sa faca misto de el

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094&whichpage=5" target="_blank">ajutati-o pe mama scorpiutza

http://photos.yahoo.com/klumea_blondy

rares andrei (29.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

de ultima ora!!!ieri merg foarte grabita la magazinul de copii sa-i mai cumpar cate ceva la dondonelu' meu,intru,o aglooomeratzieeee...
-as dori si eu,va rog niste botosei...
in timp ce servea pe altcineva,vanzatoarea ma intreaba:
-fetitza sau baiat?
eu in graba mare,
-fetitza...
-ah,pardon baiat...
una dintre vanzatoare cauta in acel moment prin sertare...instant si-a ridicat privirea si toate au pufnit in ras,ca mine de altfel
-sunt obosita nu ma bagatzi in seama!ma scuz eu...
cred ca m-or pomeni alea..."nu stie biata fomeie ce are acasa fata sau baiat"!!!

ancutzathree&alex***raza de lumina si fericire din viatza mea***(17iulie 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">POVESTEA NASTERII
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

Foarte simpatice...
Denizel, apropo de intamplarea ta... Eu sunt in general suparat foc ca sofrii nu opresc la trecerea de pietoni, mai bine ma calca si pe mine si copilu in carucior decat sa opreasca, asa cum ar trebui- si credeti-ma ca nu-s nesimtita, adica trec numai pe la trecere, ba uneori o iau si la fuga cu carucioru' ca sa nu incurc mai mult circulatia. In fine... Da' intr-o zi venea spre coltul de strada unde vroiam eu sa traversez o caruta, cu un tigan urcat pe ea, din aceia care aduna fiare vechi. Eu, obisnuita sa nu opreasca lumea, ma opresc eu la colt sa treaca caruta.. Ei bine, nu credeti ca a oprit tiganu' (si o caruta din cate stiu eu se opreste mai greu decat masina), si m-a poftit sa trec! Mi-au dat lacrimile de emotie (pe bune), i-am multumit frumos, si i-am explicat ca mai bine nu trec sa nu sara calul pe carucior. Oricum, vorba ta, de atunci nu i-am mai vorbit de rau (oricum nu-i prea vorbesc eu de rau, de cand cu "Vremea tiganuilor" a lui Kusturica, da' asta-i alta poveste)
Numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

era o iarna geroasa, terminasem orele de serviciu si,aranjandu-mi caciula,ma apuc sa le povestesc colegilor cum nu-mi placea mie sa port caciula, pt. ca mi se parea ca strica la frumusete, "dar acum,ca sunt maritata, sotul mi-a zis:acum poti sa ti-o pui!"
in clipa in care au inceput ei sa rada, mi-am dat seama ce porumbel mi-a iesit din gura.

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IT spune:

Mi-am adus aminte de o intimplare din studentie .. Petrecere mare cu invitati de tot felul. La un moment dat apare o colega cu prietenul ei arab . Adusesera la pachet ( mare..) fursecuri . Le cumparase arabul de la cofetarie . I-a cerut vinzatoarei 2 kg de "sfircuri" . La privirea buimacita a vinzatoarei a sarit colega sa-i spuna ca era vorba de fursecuri..

IT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Bai sunteti de coma, rad singura cu sapte randuri de lacrimi
Hai ca mi-am amintit si eu una:
noua in elvetia, noua in serviciu. aveam o colega Aline cu care m-am imprietenit la catarama. Intr-o zi ii moare bunicul si imi trimite pe email sa spun si celorlalti ca lipseste de la serviciu si de ce. ceilalti m-au delegat sa-i scriu inapoi si sa-i transmit condoleante din partea tuturor.
In loc sa-i spun "sincere condoleante", am spus sincere "garnituri de mancare" (cuvinte foarte asemanatoare in germana). nu mi-a spus decat dupa vreun an, pentru ca de fiecare data cand isi amintea de emailul meu radea cu lacrimi si nu voia sa ma faca sa ma simt prost

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabandol spune:

hai sa va zic si io una:
eram mica, vreo 6-7 ani.ma duc cu bunica mea la tara la o matusa.era hram, masa mare ....fusesem cu cineva de acolo la ferma de pui din sat.intru pe poarta si strig in gura mare, super incantata:
"bica, am vazut la pularaie......"
va dati seama ca toti au mutit...in frunte cu preotul
pupici,
oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Eram in noua locuintza de citeva luni, de-abia nascusem, shi mi se pusese pata sa ma tund. Caut io in cartea de telefon o frizerie apropiata, gasesc una la fro cinci minute de mine shi ma duc acolo. Intru, vad o tanti shi o-ntreb cit ma costa o tunsoare scurta. Ea se uita la mine zimbitoare tare, zimbesc shi io, imi zice pretzu shi ma-ntreaba ceva de genu Nu stai pe strada cutare? Io, mirata, zic Da! Ea: Shi nu stai in blocu cc cutare? Io, deja cu okii mari, zic pierita ceva de genu Ba da la care ea se uita la mine nitzel ciudat, ma lasa imi pace shi-mi zice la revedere.
...Dupa citeva luni mi-am dat seama ca duamna respectiva era vecina mea de palier, cu care stau usha-n usha, shi pe care o vazusem shi salutasem de nu shtiu cite ori pin la faza cu frizeria...

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

noiembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

eu

Cand eram in clasa a 1-a cu cheia de gat, cum erau mai toti copiii de bloc, am plecat de acasa... nu mai tin minte unde... dar pe scari imi amintesc ca tata vine mai repede acas si nu are cheie, at ma intorc si scriu bilet "cheia e sub pres" ...si pun cheia sub pres si biletul in usa...

sotu(unguras)
la magazin... "aveti guma mestecata?"
sau
explicatie..."cum dati coltul a doua usa"

fiul cel mare(4ani jumate)

asta vara...spalam borcane de zor si binenteles ca ma ajuta si el ca-i place apa la nebunie...si printre altele ii spun: tre sa spalam bine borcanele ca sa stea muraturile...la care el "da ca sa nu cada"

mihi
POZE

Mergi la inceput