Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 71
Raspunsuri - Pagina 14
iepurila spune:
quote:
Originally posted by Mishulinaquote:
Originally posted by marrinaquote:
Originally posted by iepurila
As participa si eu la licitatie - sa zicem luni 5 nov
Aoleu, iepurila, la care luni 5 nov te referi? Peste doi ani????
Fetelor,iertati-mi..."ameteala",dar despre ce licitatie e vorba ,ca mi-a scapat!
Ina
La cat de ametita si imprastiata sunt, m-am uitat pe calendar la luna decembrie. SCUZE. De fapt ma gandeam la lunea care vine adica 07 nov. Sper ca de data asta m-am uitat unde trebuie.
Pupicei
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
lauricipani spune:
marrina 

Laurici ![]()
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici
Madana spune:
Ce faceti luptatoarelor? Ma simt mai bine. Aseara imi tremurau picioarele de foame cand am ajuns acasa, Nu cred ca am mai avut senzatia asta pana acum. Dupa ce am mancat m-am simtit mult mai bine. Ce pot sa spun este ca sotiorului meu nu prea ii venea sa creada aseara ca de la vitamine ma simt asa. Avea impresia ca m-am speriat eu ca mananc intr-una si ca sa nu ma fac cat casa
am exagerat putin.
Acum ma simt bine, chiar am o energie ...
, si sunt vesela si aseara am ovulat si am
si apoi am stat o juma' de ora cu picioarele pe pereti, si apoi am mai stat o ora cu o perna sub fundulet
. Si vorbesc mult si repede, poate ati observat.![]()
Oricum incepe we-ul si e inca un motiv sa fiu vesela
.
In legatura cu licitatia eu optez pentru luni 7 noiembrie. dar daca e rost de o veste buna sunt disponibila oricand de o sarbatorire 

:Dana
Bugnar spune:
GALINARODICA Nici eu nu beau bere, da' imi place cum suna "bem o bere"... si, spre deosebire de tine, nici dulciuri bune nu fac. Dac-ar fi sa fie bebe, jur ca as invata in doi timpi si trei miscari... dar deocamdata n-are rost, ca se pun direct pe burta. Si eu una, daca e sa am burtoi, vreau sa fie numai din motive bebistice. Imi pare rau de bebii parasiti din spital... Cum faci de te nimeresti de fata la chestiile astea? Lucrezi la spital?
M.OANA Mai baga-mi si mie un cui (ca cui pe cui se scoate). Si eu vreau sa stiu cum e cu progesteronul.
SIMONETTE Nu stiu nici un bucatar din pacate, da' ce stiu sigur e ca viata unui restaurant depinde de bucatarul pe care il are. Nu stiu... Ar trebui sa dai un concurs si sa-l angajezi pe cel mai bun. Sa faca si papanasi, da? Simonette-baiete, eu sper ca nu fumezi pe furis...
AMELY Ce mai faci tu, fetita draga?
DANANGIE Tu nu mai povestesti nimic? Ce daca stai pe bara doua luni (parca atit ai zis), asta nu inseamna ca nu vrem sa-ti auzim accentul italienesc pe-aici. Ce se mai intimpla in viata ta?
Dragele mele, va anunt ca de azi sint pe stop. Ca sa ma scoata din sarite, in loc sa-mi vina la 27 de zile, mi-a venit in a 29-a. Exact cit sa stric Clear Blue-ul de n-a ajuns la Caty. Am facut pipi pe doua sute si ceva de mii fara sa clipesc. Pedeapsa?! Cea mai gratioasa si singura dungulita din cite mi-a fost dat sa vad. Si azi, victorie! Sint pe stop. Deci, de pe patru. Mai numara cineva cu mine?
"Cind tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui."
Cristinna spune:
Neata optimistelor frumoase..mama ce harnicute sunteti
In primul rand vreau sa licitez si eu pt ziua de luni 7 nov...este si nr meu norocos![]()
In al doilea rand va tin pumnii la toate fetele care sunt in asteptare, Doamen Ajuta sa fie cu ochisori

Mishuline ma apleca in fata ta si a curajului si optimismului de care dai dovada ,,mai ales dupa ce ai trecut prin atatea necazuri
. Vine si minunea noastra ai sa vezi scumpa.
.
Raportul meu acum: dupa ce ieri dim , ziua 15 , la eco mi-a zis ca din cei doi foliculi s-a spart doar unul, pe la ora 15 am avut o durere ascutita pe partea dreapta ...asta inseamna ori ca s-a spart si celalalt folicul..ori ca ceva nu e in regula
. Mai ciudat e ca de atunci ma simt uflatel si imi simt ovarele..mai ales dreptul ca ma furnica parca
. Oricum de azi ziua 16 am inceput sa iau cate o pastiluta de duphaston , asta pt cazul in care se intampla vreo minune.
Va
pe TOATE
Cristinna
iepurila spune:
Salutare,
Adriana mica, intr-un fel te inteleg foarte bine. Nici eu nu le-am povestit parintilor prin ce trec. Sunt in stare sa povestesc altora cu o oarecare usurinta, dar parintilor..... Ma gandesc ca nu vreau sa-si faca griji.....
Dar inclin sa cred ca cel putin mama ar trebui sa stie cat de cat. Poate nu chiar tot. Mama mea e cam panicoasa. Si daca ar sti ca din doua in doua luni sunt in anestezie generala... nu stiu zau. Prefere sa o mai menajez un pic.
Liana, daca iti aduci aminte si eu m-am plans luna asta de un ciclu foarte scurt (22 zile). Lucru care nu mi se mai intamplase niciodata. Explicatia medicala pe care am primit-o: probabil ciclu anovulator (se intampla oricareia dintre noi de 2-3 ori intr-un an). Atata vreme cat nu s-a mai intamplat pana acum nu e motiv de ingrijorare.
MOana abia astept vestea cea mare si buna. Daca fetele nu s-ar supara pe mine as recunoaste ca intru pe DC mai ales ca sa citesc vesti de la tine.
Aaa si vreau si eu mai multe informatii despre progesteron (cand va fi cazul), mai ales ca vin de la Moisica.
Mishu multi pupicei.
De Danutza mai stiti ceva?
Pup toate dulcelele
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
catty spune:
Buna dimineata frumoaselor,
Am reusti sa ma mai calmez un pic, cu toate ca tot imi vine sa plang si ma simt tare rau. Dar trebuie sa trec cumva si prin asta si azi vine si sorelina mea acasa si o sa vorbesc si cu ea si sper sa ma simt mai bine.
Va multumesc din tot sufletul ca sunteti alaturi de mine si ca nu ma lasati sa cad de tot in butoi.
Aseara cand am ajuns acasa sotul meu m-a luat in brate si m-a strans de credeam ca o sa raman fara aer. Cred ca asta este modul lui de a spune ca este alaturi de mine si ca ma intelege. Dar nu ar strica nici sa imi spuna concret cum se simte si el. Mai avea un pic si dadea si el apa la soareci cand m-a vazut cat sunt de absenta si de dusa pe alte planete indepartate.
Poate insa ingerasul meu va veni pana la urma, dar luna asta nu mai sper nimic si nici nu mai fac calcule, ca poate asa o iesi ceva.
M OANA, sa dea Dumnezeu sa aflu zilele astea ca este cu ochisori. Nici nu stii cat de mult astept sa aud si eu o veste buna in momentul asta.
ADRIANA MICA, eu nu ii spun mamei mele prin ce trec pt ca de cand tata a murit este tare sensibila si sa gandeste numai la rele, iar daca i-as spune cat sufar ar durea-o mult mai tare decat pe mine. Mai bine sa nu stie parintii, ca ceea ce nu stii nu te ranesti, nu?
AMELY, o sa incerc sa te sun astazi ca sa imi spui cam pe la ce ora ajungi maine in Pitesti. Bine?
TANYA, sa ai succes astazi la Giulesti,Iti tin pumnii.
Acum fug repejor ca am un pic de treaba, dar intru mai tarziu.
catalina
M Oana spune:
Ziua 28 si sindromul gravidual continua, dar am atatea de facut pe ziulica asta, incat nu-l observ decat cu ochii mintii, cei din subconstientul meu, care filmeaza tot
, caci tre' sa va povestesc si voua daca semnele au fost mai altfel sau nu, doar asa imi sta in caracter....
Am luat duphaston/utrogestan cam 4 luni anul trecut si de fiecare data m-am trezit cu intarzieri de 3-5 zile ale CM-ului, tocmai bune sa ma umflu in pene....![]()
Asa ca atunci cand Moisa a zis "Nu-ti dau duphaston/utrogestan..." eu am continuat "...deoarece imi intarzie CM-ul cu 3-5 zile aiurea....", iar ea a completat "....ce-mi place cand lucrez cu oameni care stiu despre ce e vorba in propozitie".
Ultima concluzie a fost tot a ei: "Daca in ziua 28/29 ai o a doua liniuta cat de slaba, ma suni, ca sa-ti spun cat utrogestan/duphaston sa iei."
Dar si eu am avut ceva de adaugat: "...exact asa am sa fac, mai ales ca de la mama natura stau bine cu progesteronul, care e aproape de maxim".
adelamaria spune:
Buna!
Atunci la mine asa ramane: test pe 7 nov, luni! Daca nu se intampla nimic pana atunci...Si eu sper si ma rog sa nu se intample! Inutil sa va spun ca sunt obsedata de acelasi gand de fiecare data cand merg la baie, nu?
Insa o sa incerc sa ma detasez in weekend, sa ma simt cat pot eu de bine si sa fiu pozitiva! La urma urmei, daca e sa fiu insarcinata, nu vreau sa-mi strezes mini-bebele
...
Inca nici o veste de la "rusi", asta e bine, nu? Doar ca ma doare sanul stang de mor! Dreptul e suportabil, dar stangul...Eu cunosc durerile astea de sani ca pe nu stiu ce, traiesc cu ele de ani de zile! Dar nu mi s-a intamplat niciodata sa ma doara doar unul...
In fine, va mai tin la curent daca se intampla ceva.
Simonette, si eu cred ca bucatarul trebuie neaparat sa faca niste papanasi super buni!!! Eu poftesc la papanasi de vreo 2 zile, poate sa am parte de ei in weekend, yammy-yammy, abia astept!
Pup fetele!
Madana spune:
Fetelor eu presimt o veste buna zilele astea.
Catty
. Cat ma bucur ca sotul tau te-a imbratisat, cred ca aveai nevoie de asta. Nu te astepta la prea multe vorbe. Nici al meu nu se exteriorizeaza prea mult prin discutii lungi cu vorbe multe, de obicei gesturile lui spun tot.
:Dana