Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 71

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

adelamaria, si pe mine m-a durut unul mai tare decat celalalt si era cu 2 liniutze!!!

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Fetelor, intradevar nu am mai intrat de cand am venit din luna de miere...am fost putin cam suparata...ca mi-au venit rushii...cu toate ca nu am stat degeaba la munte....dar asta e...incepe o noua luna....
Daca vreti sa vedeti videoclipul de la nunta mea, e in album, dar sa aveti rabdare se descarca cam greu....
Va pup.

Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

MOana, asta inseamna ca daca nu cumva ai facut deja un testulet dimineata, facem unul maine? Adica tu il faci si eu sunt cu pumnii stransi si cu galeria?

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bugnar spune:

CATTY imi pare foarte bine ca sotul tau te-a iubit aseara. Asta e o dovada ca nimic nu e atit de negru cum ti se poate parea in prima clipa... uite cum se aprind luminite incet, incet. Sint sigura ca o sa se rezolve toate la timpul lor. Si bebele e prin preajma da' n-a venit inca momentul. Baiatul ala te iubeste in felul lui si sa stii ca alaturi de tine invata si el ce ai tu nevoie si mai invata ca nu durerea lui e intotdeauna cea mai improtanta. Pe unii ii invata mamele lor acasa cum sa fie atenti si delicati cu omul de linga ei, pe altii trebuie sa-i invatam noi pas cu pas. Uite ca sotul tau aseara a reusit sa treaca peste tristetea lui si sa te mingiie pe tine...Bravo lui. Acuma nu-i ridicam statuie ca a facut un lucru firesc pina la urma da' dat fiind comportamentul lui anterior, e clar ca omul s-a mai maturizat putin si i-au mai picat niste fise importante. Ma bucur pentru tine Catty draga. Si tu ai terminat cu plinsul, da'?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Bugnar
Iepurica sambata sunt in ziua 14 de la ovulatie, de aceea nici nu ma gandesc sa trag inca lozuri, dar pe duminica cre' ca o sa imi vina pofta de asa ceva ....
Oricum, atunci cand ovulez in ziua 15 faza luteala la mine e cam de 15-16-17 zile, asa ca ma astept la CM de 30-31-32 de zile.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salut fetele mele "endometroase" ca mi-a fost dor de voi !

Sper ca nu m-ati uitat de tot, ca am lipsit si eu vreo saptamana cu treburi.
Catty, tin neaparat sa-ti spun ca trebuie sa treci peste "faza cu butoiul", gandeste pozitiv si uite, cea mai buna dovada : sotul tau chiar te intelege si te iubeste, doar ca ii este mai greu sa se exprime ; asa sunt barbatii, mai toti,si nu prea ai cum sa-i schimbi. Al meu e convins ca exagerez la faza asta cu copiii, recunoaste ca-si doreste si el, ca il afecteaza starile mele de pesimism si disperare...dar...considera ca fac prea mult caz !!!?!! asta nu inseamna ca nu ma iubeste, sau nu-mi este alaturi,ci doar ca asa este felul lui de a fi; ei vad lucrurile mult mai in roz decat noi. Hai, sterge-ti lacrimile, pune un pe fata, si revino vesela si optimista printre noi !!!

Laurici, ma bucur ca te vedem si pe la endometroase; avem nevoie sa imparti cu noi imensa cantitate de optimism, putere si incredere in sine pe care o ai !!!

Mishu, ca intotdeauna, special ptr tine si o mana intinsa de care sa te sprijini cand ai nevoie !!! femei ca tine si Laurici intotdeauna reusesc in ceea ce-si propun, sunteti un exemplu de vointa !!!

Adrianamica, si eu zic ca e bine sa-i spui mamei tale prin ce ai trecut; cu riscul ca o intristezi, nimic nu te consoleaza mai bine decat vorbele si mangaierile mamei la nevoie !!!

Eu am scris iar un cearceaf! dar in rest fac bine, raportez ziua 9 a CM, rushii au venit cu 2 zile mai devreme de data asta, se pare ca s-a defectat ceasul; abia astept saptamana viitoare , pe 08, cand ma duc la dra mea sa ma vada cu mastoza si sa vad ce analize imi da ptr dereglarile hormonale.
Trebuie sa recunosc ca mi-a ramas in reflex, sa socotesc in ce zi sunt si sa tresar cu gandul ca am "prestat" cand trebuia, sa astept fara sa-mi dau seama sa vad daca-mi intarzie sau nu, si dintr-o data sa realizez ca ma gandesc degeaba, ca la mine aceste asteptari nu mai au rost !

toata cu drag : Iepurici, Mishu, catty, Moana,Laurici, Madana, Danangie,Diciu,Adelamaria, Adrianamica, Danutza,Amely,Marrina, si pe toate celelalte Optimiste !!

Vine si randul meu..

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

andicutz puiutz frumos!

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Uffff, ca nu mai scap de treburi, sunt ca pe ghimpi ca nu pot vorbi cu fetele mele dragi, iar colegii deja isi cam dau coate...
Plus ca m-ati innebunit cu papanasii, ca-mi ploua deja in gura... desi nici gand de , poate doar

Adriana mica, ce pot sa-ti zic este ca atunci cand am pierdut sarcina, mama m-a ajutat enorm sa trec peste durerea psihica, mi-a povestit atunci lucruri care nu credeam ca au marcat-o si pe ea la vremea ei si m-a incurajat prin faptul ca ea a stiut sa le depaseasca... Sa stii ca la inceput si parintii mei erau tot asa, nu-i interesa nimic, ei vroiau nepot si gata! si nu intelegeau de ce nu le facem unul, dar dupa ce am inceput sa nu ma mai ascund si sa vorbesc deschis cu mama, am descoperit in ea un suport moral extraordinar... Aproape la fel de important ca cel pe care mi-l ofera sotul, pt. ca ea fiind femeie, intelege altfel lucrurile...In fine, ideea e ca spunandu-le deschis ca va straduiti, ca D-zeu inca nu a vrut sa fie dar ca sunt toate sansele si sa aiba un pic de rabdare, ii vei linisti si pe ei si pe tine...comunicarea e CHEIA, la concluzia asta am ajuns!

Marrina, da iubita am inceput sa iau Mastodynon, 30 pic. dimineata, 30 pic. seara. Pe langa asta mai iau si altele, dar asta mai mult asa de necaz, ca tot apucasem sa zvarl banii pe ele... si eu zic ca rau n-are ce sa-mi faca... daca vrei iti zic pe PM ce iau, sa nu mai plitisesc toate fetele, ca sa-ti dai si tu parerea.

Liutzule, merci de intrebare...Tot cam ca si tine. Nu te mai consolez ca ti-au venit invadatorii, ca e deja tardiv, dar iti ofer intregul meu sprijin moral caci dupa cum iti ziceam, si eu sunt pe stop si putem numara impreuna...va sa zica avem cam acelasi timeing...

Catty, iti trimit PM...

Andicu, dupa cum poti constata, cearceaful meu e si mai mare...

Mishule, un pupic si o imbratisare de la mine, chiar daca e virtuala...

MOana, am rabdare si astept pana luni, sau chiar duminica, sa aud vestea cea mare...apropo, seatuletzul ce rosu are inclus scaun de bebe sau il cumparati voi? Intrebam si eu... si nu ne tine prea mult in suspans...

Va pup cu drag, pe TOATE fara exceptie, chiar daca nu va scriu numele, caci nu vreau sa risc omisiuni...

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Da Amely. Scrie-mi PM cu ce mai iei ca daca ma pricep imi dau cu parerea. Probabil luni, ca pana atunci ma...muncesc astia pe aici iar sambata si duminica ma relaxez ........ Iar tu o sa te cu catty la Pitesti. Sa-i dai un si de la mine cand va intalniti.

MOana O sa fiu cu gandul la tine duminica, daca te hotarasti sa faci testul atunci. Iti doresc din tot sufletelul DOUA LINIUTE. Ca pe ale mele le astept peste vreo luna, cel mai devreme...

andicu Cum sa te uitam mai fetito? De cate ori apari tu simt briza marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Gata fetelor pe saptamana asta, am plecat acasuca.

Va pup pe toate si sper sa aveti un we exact asa cum vi-l doriti.

MOana o sa ma gandesc la tine si sper ca luni sa avem ce povesti, sarbatorii si altele.

Amely daca ajungi in Pitesti si te vezi cu Catty transmite-i un si din partea mea. asta e pt. tine.

toate fetele dragutele.

:Dana

Mergi la inceput