Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 71

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Cami nu vrei sa dai starea ta si concluzia ta la toooot mapamondul? Sa-i contaminam pe toti, caci asa frumoasa ar fi lumea/viata, daca toti ar vedea cat mult bine aduce pe lume simtul asta minunat!

Liana luna viitoare in ziua 21 ar trebui sa faci progesteronul, ca sa stii cum stai la acest capitol....
Eu am avut cu Moisa o discutie pe aceasta tema si daca se doreste pot sa o fac publica..... la momentul potrivit.
Laurici stie fata ca e mai multe, daca ai stii de cate ori am deschis computerelul cu sufletul cat un puricel pentru a vedea cum decurg......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

M Oana tu esti buna de FBI Bravos, m-ai prins!
Numai ca nu este doar o sarcinutza pierduta, ie mai multe....
Acum ma pregatesc de atac dupa primul CM.

PUP MULT

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

M Oana multumim pentru gandurile bune si eu si bebe. Si noi iti tinem pumnii stransi tare, tare pentru sambata/duminica (cand vei hotari sa faci testul)

Laura 20+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Fetelor, vad ca ii dati zor cu scrisu'...Brravooo! Cat despre simtul asta al umorului, ma trec si io undeva, pe la mijloc, ca de cand m-am maritat, am luat viata un picut mai in serios! Da' detectez inca umorul si il gust... mai ales pe-al MOanei, care uneori e atat de subtil si fin!!! Eu, nu prea am mai exersat si de multe ori nu-mi gasesc cuvintele...da' io in sinea mea ma amuzzzz Deh, nu-mi permit sa dau cu bata-n balta!

Liana, m-ai readus cu picioarele pe pamant, ca io deja visam, cum toate trei care ne-am insamantat cam in acelasi timp, vom ramane bortoase tot la fel. Toate trei dintr-o lovitura! Ma gandesc acum, ca sunt cam naiva
Imi pare rau, dar cel putin n-ai prelungit agonia, asteptand inca o saptamana scarbele Nu ca ar fi in regula, faptul ca faza luteala la tine e asa scurta! Tre sa vb. cu dr. despre asta! Eu iti doresc in continuare, numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

Catty ce mult m-a intristat povestea ta...capul sus fata draga, daca te pot ajuta cu ceva, ORICE, da-mi un pm, si cand ajungi in Bucuresti poate reusim sa mergem la un suc impreuna cu Mishulina si oricine vrea sa mai vina e binevenita. Sunt alaturi de tine cu sufletul, nu te da batuta, fii tare! Toate suntem aici pentru acelasi scop si anume , si nu plecam pana nu reusim .
Simo maine ma duc la monitorizare, cine mai ajunge pe la giulesti maine dimineata pe la 11?
Eu una sunt franta de oboseala... puup toate fetele!

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Liana si eu o olteanca "focoasa". Is suparata si eu pe rushii tai ca nu m-au lasat sa visez frumos in legatura cu tine si au venit asa repede! Da las' ca luna viitoare le venim noi de hac,ok?
Tanya succes maine la Giulesti,iti tin pumnii,sa vi cu vesti bune!

Ina

Mergi la inceput

Tanya,vezi cum faci...maine dimineata, cand te viziteaza "lenea", tu deja sa fii la Giulesti! Da? Vezi, ca ai promis! Te pup pe obrajori...noapte buna si succes!

Mergi la inceput

Hai...Noapte buna! ca...parca vad cum va gasesc maine la un alt capitol deja!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Buna sa va fie dimineata!

utocatalina Ma bucur ca tu si Bia sunteti foarte bine.

adelamaria Eu zic sa mai ai rabdare pana luni, 7 nov cu testul. Ce-ar fi sa te plimbi zilele astea cu sotiorul prin parcuri? Eu iti tin pumnii sa fie cum vrei tu.

Mishulina De ieri vreau sa te felicit pentru cea de-a patra steluta pe care ai primit-o. La multi ani! pentru aniversarea ta. Tot anul asta o sa ai numai motive de sarbatoare.

Amely Cum m-ai nimerit...Si eu o sa ma intreb cand vom fi ce bine ar fi sa aiba ochisorii lu' taica'su. Ai inceput sa iei Mastodynon?

galinarodica Mai rar asa o fata curajoasa ca tine.

Liana30 Imi pare rau dar sunt sigura ca luna viitoare vei fi mult mai bine pregatita.

Madana Daca de la Centrum te simti mai rau nu le mai lua. Ia separat acid folic si vitamina E si niste echinaceea eventual pentru sistemul imunitar.

MOana Vreau sa stiu!!! Ce zicea Moisica de progesteron?

lauricipani Esti o tipa nemaipomenita! Si ce o sa fii... Succes la atac

Adriana mica Parerea mea este sa le spui tot adevarul parintilor tai. Vei vedea ca vei trece mult mai usor peste suferinte avandu-i si pe ei alaturi. Cred ca nu este o problema in legatura cu care sa merite sa-i minti. Mai ales ca faci eforturi mari ca sa vina.

Eli_2005 Sa fii bine rapid si sa auzim de bine.

Fetelor cu faza luteala scurta v-ati gandit sa o luuuungiti cu Mastodynon?

Simonette Rabdare muuulta pana la test!!! Fara

Tanya Ai plecat spre Giulesti? Sa nu cumva sa te opreasca...lenea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Buna dimineata frumoaselor, sper sa aveti o zi buna.
Ia sa vedem noi cine vine cu noutatzi???

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput