Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 71
Raspunsuri - Pagina 12
M Oana spune:
Cami impart sefia, bunatatea, fericirea, buna dispozitie..... cu toate 'endometristele' si acum si dupa
......

Cat timp simtul umorului iti este de nezdruncinat, intampla-se orice!!! La mine se cam intampla multe astazi, ca-i o zi cam in panta descendenta pe la multe capitole, dar tot cu acest simt le rezolv si eu....
Lauricipani bine ai venit si tu pe la noi si oricand iti mai doreste sufletelul, cu cea mai mare placere te asteptam si te lecturam
.....
lauricipani spune:
Adriana mica, eu te intzeleg si cred ca si parintii tai nu te vor intzelege. Nu-ti mai adauga inca o grija la pierderea de sarcina suferita. Hai curaj ca totul va fi bine!!!
M Oana, multumesc iuby de primire si sper sa nu va saturati de mine repede

Laurici ![]()
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici
Liana30 spune:
![]()

aparui mama..ete 'aci sunt
ce crezurati ca...,,,,,cazuiiii(scuzati cacofonia)..
in butoi???????![]()
nuuuuuuuuuu..nu cad..ma tin bineeeeee![]()
ma scoasa grasu in oras..fusaram la cumparaturi..alea..alea..
ma distra ce sa mai..mi-o ajunge si mie de atata stat in casa si in pat....![]()
..mai mult tolanita pe canapea in fata
asta e ce sa-i fac...trebuia sarbatorita ziua asta nu?/?
va pupacesc pe toate 

alea..alea..pentru toate...mie cam lene sa va scriu pe toate acum..da va multumesc din suflet ca sunteti si langa mine![]()
Mishuleeeeeeeee te pupacesc de nu te vezi
..toata stima pentru tine...

..da mama..veniraaaaa
...aveti voi mare dreptate ca e prea devreme..a 23-a zi de la CM da ce sa le fac..si eu ii intrebai de ce venira asa devreme..da ma luai si cu
dupa ei ..da de...tot ma prinsara..![]()
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
M Oana spune:
Lauricipani pai eu pot sa-ti narez viata in 3 romane stufoase, caci am shpionat pe la 'optimiste' un an de zile pana sa prind glascior pe forum .....
Ai 3 baieti mari, dintre care mezinul e mandria ta, ai o casuta in Grecia, vrei o fetitza.... sa-ti mai spun de sarcina pierduta si de piciorul ghipsat???? 

Liano te prinsara rau, nenorocitii, mitocanii
? Ai mai trecut prin asemenea experiente, adica CM asa de scurt? Frumos gestul sotiorului!
M Oana spune:
Cum stai cu progesteronul (din ziua 21, caci ai ovulatia ca si mine), caci e ceva suspect cu faza asta luteala atat de scurta..... Poate era cazul sa suplimentezi cu utrogestan/duphaston....

Liana30 spune:
pai cum sa stau ibita..prosttttt
ca nu am stiut ca trebe facut,,
na

cand am vazut ca trebiua facut ca la tine am citit cand l-ai facut era deja a 22 zi la mine..dehhhh
iar in privinta utro/duph de unde sa stiu eu daca nu mi-a zzis sa iau dc..
pt asta o bila neagra pt dc..
sau pt mine2
ca nu am intrebat..dehhh
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
cami30 spune:
Liana.. hai sa dam mana cu mana ca si eu tot la fel de prost stau cu faza luteala. Desi.. eu am avut folicul baban ( oana stie de el) in ziua 12 care cica s-ar fi spart. Deci se poate si cu faza luteala mai scurta. Da' cred ca la noi cele cu CM scurte, orice zi in minus e un risc.
Oana am constatat ca umorul imi face viata mult mai buna. Nu eram o persoana cu mult umor pana sa ajung la catedra, insa am constatat cum ca e o strategie sa pui o nota mica cu umor si veselie. Un elev caruia ii dai o nota mica si il faci totusi sa zambeasca, este un elev castigat pe vecie. Si la urma urmei pana cand o viata-amara si un trai nefericit?
cami
Liana30 spune:
cami30te-am prins de mana...sa nu-mi dai drumul..

olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
galinarodica spune:
Seara buna la fete! Sper ca esti bine Caty.
Bugnar ma bucur sa te vad optimista si vioaie. Mishulica tine-te tot asa ca sa invete si ale mai mici sa fie tari pe pozitie.
Eu sunt varza......am fost la maternitate si am vazut bbi abandonati. Ne vorbim maine ca azi sunt complet bulversata.
Pupici muuulti la toate si bafta
PS
vreau si eu la bere...chit ca nu beau bere da stiu sa fac dulciuri bune si saratele