Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 71
Raspunsuri - Pagina 11
simonette spune:
Adela, pai daca ai intarziere, io zic sa rupi usa si sa mai faci teste pana se pozitiveaza!!! Hai mai repede...si apoi zi-ne si noua! Ca asteptam gravidutze!!!
M Oana spune:
Eu de vreo 2 ani incoace nu mai am nici un semn inainte de CM. Toate semnele sunt de gravideala, iar CM-ul il constat fara sa simt nimic prevestitor...., asa ca nici nu ma mai mir ca am numai pofte, sani ca-n cartile cu gravidute si alte alea....
AdelaMaria tu esti sigura ca ovulatia a fost in ziua de 25 octombrie, ca daca a fost mai devreme, calculam altfel data testului......
simonette spune:
Oana, vrei sa zici ca semnele astea, le ai in fiecare luna? Luna trecuta, le-am avut si eu, dar eu tot ma incapatanez sa cred ca atunci a fost avort menstrual! Vrei sa zici ca luna asta nu e un pic altfel?
Bugnar spune:
M.Onutz drag, daca o mai tii una si buna cu energiile negative pe care tu nu le posezi, chiar ca ma supar pe tine si refuz sa mai beau halbe cu tine la Simonette. Nici nu te-am banuit de asa ceva. TU m-ai banuit ca te-am banuit, chestie care m-a contrariat. Am prins poanta cuiului pe care mi-l ofereai de dimineata, am prins-o din prima ca sa zic asa. Confuzia s-a iscat dintr-o chichita lingvistica si din faptul ca eu am dus mai departe jocul cu cuiul. In acceptiunea mea, "a infige un cui" inseamna a pune pe cineva pe jar, a-i baga o grija in suflet. Si cind tu ai spus ca ignori semnele, mi-a fost o clipa frica sa nu te referi la cele de ciclu. Data fiind inseminarea ta recenta la care fac si eu galerie, mi s-a pus un junghi mic pe suflet (ca sa inventez alta expresie). Si cind ai inceput sa-mi zici ca tu nu infigi cuie, ca tu n-ai energii negative, mi-am dat seama ca romana mea aproximativa te-a incurcat. Si ti-am explicat ce-am vrut sa zic. Iar mi-ai zis de energii, iti explic din nou. Nu ma pune sa intreb fetele daca esti fata buna sau nu, ca ma jignesti. iti dai seama ca parerea mea e deja formata. Ne vedem la bere la Simonette.
M Oana spune:
Daaaa-daaaaa, e un pic mai altfel, pentru ca mi-s insamantata....
Nu stiu cum sunt insamantarile de primavara, dar a mea, asta de toamna, e cam cu semne de bine, dar cum eu nu mai posed de multicel sindrom premenstrual, ci doar sindrom gravidual...., nu vreau sa intru cu creierasul pe taramuri de vis, sa nu ma ratacesc aiurea...........
As putea scrie un sfert de roman despre bustul meu din ce in ce mai pronuntat, despre starea de sensibilitate sufleteasca, despre mancaruri, dar nu mai bine cand voi scrie romanul de succes (ca tre' sa vina si momentul aista!) sa va descriu atunci cum a fost cand a fost.... intr-un final fericit....
Bugnar sa vezi ce betie lingvistico-spirituala tragem noi in localul fara bucatar al Simonettei...
Apropos, eu stiu un bucatar bun, dar nu prea are timp de bucatareala... PE MINEEEE....
. Promit sa stau si de distractie si sa fac si pe gazda prin bucatarie, caci cu cat am mai multe activitati, cu atat mai bine pentru firea mea zvapaiata...
Intalnirea de sambata trecuta am mai combinat-o eu si cu alte activitati, dar veti afla voi, la timpul potrivit....
lauricipani spune:
Catty, daca-ti zambesc eu frumos
ma crezi ca o sa vina si la tine bebelul mult dorit???
Hai, fii barbata ca o sa fie bine, Dumnezeu este sus si una din minunile lui sunt io!
Adelamaria, este DEVREME. De ce vrei sa te stresezi? mai asteapta doua zilishoare si sa vezi surpriza...SUCCES
Liana unde esti???
pup luptatoarele
Laurici ![]()
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici
simonette spune:
Final fericit, pe care il asteptam cu toatele
Zic eu, care iti calc, cumintica pe urme...amintind aici si bustul
!!!
Adriana mica spune:
Catty, am citit pana acum tot ceea ce ti-au spus fetele. Au dreptate, nu stiu ce as mai putea adauga. Poate sa mai subliniez inca o data ca iti suntem alaturi? Trebuie sa fie greu sa nu poti comunica cu sotul tau, de aceea cred ca acum mai mult ca oricand ai nevoie de prietene, chiar daca te-ai decis sa nu te mai gandesti o perioada la bebe. Asa ca, te asteptam in continuare printre noi.
Adela, eu licitez precaut pentru ziua de luni, desi nu imi este foarte clar cum esti in ziua 10 DPO si ai deja 2 zile de intarziere. Iti tin pumnii sa fie bebe.
Mishu, trebuie sa recunosc ca nici eu nu stiam toata povestea ta. Te admir pentru curajul si pentru vointa ta. Nu iti face griji ca ne-ai intristat, pe mine cel putin ma impulsioneaza si ma face sa imi reconsider atitudinea fata de experienta prin care am trecut.
Maine vin in vizita parintii mei (din provincie). Ma simt ciudat, intrucat ei nu stiu nimic despre sarcina pe care am pierdut-o, si nici nu as vrea sa le spun, sa ii fac sa sufere in mod gratuit. Imi lipseste sutinerea lor(si poate o discutie cu mama, ca aflu ceva indicii despre o posibila predispozitie genetica); in plus, de fiecare data ma intreaba despre bebe si nu stiu cum as putea sa ii mint "frumos", sa nu intuiasca faptul ca ar fi ceva in neregula.
Ma simt jenata ca va expun framantarile mele, care nu sunt deloc grave in comparatie cu experientele care va marcheaza pe unele dintre voi. Totusi, imi face bine sa imi mai deschid sufletul din cand in cand.
Barza
Adriana
cami30 spune:
Buna seara!!!
Am astupat tzevile!!! Azi dimineata la 7.30 mestecam poxilina si lipeam tzevi! Ce FEMEIE sunt. Ma rog, am reusit sa dovedesc o teava, ca cealalta m-a dovedit pe mine, tot face pishu pe undeva.
Catty mama! Daca ai sub 30 de ani eu zic sa nu-ti faci probleme. Lasa obsesia bebelui si traieste-ti viata in liniste. Ia-o usor, si sunt sigura ca o sa gasesti un doftor care sa nu te jupoaie de bani. In plus stresul face tare tau.
Oana tu cand faci analiza ca eu nu mai am rabdare. Vreau sa "scap" de tine si sa raman shefa la endo ![]()
![]()
Eu is foarte vesela dupa ziua petrecuta in frig la scoala unde ma mir cum mai reusesc bietii copii sa fie atat de buni fata de ce conditii le ofera invatamantul romanesc.
De luni incep iar monitorizarea, alti bani, alta distractie.
Am vb cu Eli_2005 care e bine sanatoasa la terapie intensiva dupa operatie de fibrom. Nu stiu amanunte da' o sa ne spuna ea cand vine.
Pupici si mult OPTIMISM
cami
simonette spune:
Adrianamica, eu zic sa le dezvalui realitatea! Oricum mai devreme sau mai tarziu, vor afla. De ce sa tainuiesti un lucru, care iti produce asemenea framantari? Unde Mai pui, ca sprijinul mamei tale, [sunt convinsa], te va alina tare mult! Nu te doare mai mult sa-i minti? Nu-ti aduci aminte, de fiecare data cand le spui ca totul e ok, ca nu e deloc asa? Scuze, daca ma bag unde nu trebe, dar eu asa as face! Pup iu si, succes!