Mamici de ianuarie-februarie 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 5
Denisam spune:
Monica, Ana, Irina,ANA M, Diana si Bombo -dormitzi toate, sunt obosite burticile?
O noapte buna va doresc!
Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
J G spune:
Ioana bine ca ia mai dat un semn de viata!
Si eu am inceput sa citesc topicul mamicilor de nov-dec... deh, ma preocupa!
Denisa merci, m-am mai linistit. Sotul a venit cu flori acasa (parca stia!)
Ce dor mi-e de el! (ma intelegeti voi, nu?)
Catalina unde esti azi?
J 26+
Ana_m spune:
Eu nu dorm Denisa (inca ) ! Asta mi-ar mai lipsi sa ma culc de la 9 ! Iti inchipui ce noapte lunga as avea, ca si asa mi se par lungi. A venit sotul si i-am dat papica, si pe urma l-am pus sa mestereasca cate ceva prin casa. Mai am de cusut niste perdelute la bucatarie si intrarea de la sufragerie si l-am pus sa imi bata cuiele ca sa stiu la ce dimensiune le cos. A mai cumparat un cuier si l-a instalat in hol. Cum a fost la intalnirea cu prietena ta ? Ce fain ca ai o prietena graviduta ! Ai cu cine schimba pareri ! Dar lasa ca si eu va am pe voi toate ca altfel as fii zis ca mi-s tacanita rau cu ideilee care imi trec uneori prin cap. Dar vin pe forum si vorbim si mai imi trec.
Ioana ce bine ca ai mai dat un semn de viata ! Noroc cu mama ta !
ç
Ana
29+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Ana_m spune:
Si eu m-am pus sa citesc la mamicile de nov-dec. Azi o mamica ( Bic parca) avea chiar azi DPN si au apucat-o contractiile dar nu erau dureroase la inceput. A inceput sa scrie nasterea in direct !!! pe forum.
JG ti-a mai trecut supararea ? Vezi ce sot ¨¨telepatic¨¨ai ?
Ana
29+
Denisam spune:
Ioana- ce ma bucur ca sunteti bine si ai avut ajutor de la mama ta, asa e frumos!Tu mai ai un pic si vine si bebe, inainte de Anul Nou
Ana- tu ia-o usurel cu perdele si restul , pe rand, da si bine c a face sotul treaba asa obosit, al meu dupa ora 8 e mort, si il inteleg ca el lucreaza si cu creierul si fizic..asa e cu inginerii astia..
Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Ana_m spune:
Noapte buna fetelor ! Vad ca nu mai e nimeni !!
Somn usor !
Ana
29+
diana12 spune:
Apar si eu acum la spartul targului. Cand m-am intors din oras am gatit, iar dupa ce a venit mandra de la gradinita n-am mai avut timp sa intru.
Alina, eu ma simt grasa cand ma urc pe cantar. Si sunt de acord ca femeile insarcinate sunt tare frumoase si radiaza in jurul lor numai bucurie si optimist. Dar nu pot sa nu ma gandesc cand voi reveni si eu la silueta de alta data? Nu de alta dar stiu ce greu mi-a fost la sarcina anteriora sa dau kilele jos.
Ana, tu ai masina de cusut? E electrica? Te pricepeai sa cosi inainte de a o lua? Ma cam bate gandul sa imi iau si eu o masina, dar oare ma descurc daca nu am cusut in viata mea?
Dana, multumim de povesti. Interesante si educative.
26+ si
04/25/2000
utocatalina spune:
Neata fetelor..Alina si Janina eu am intrat de dimineata, dupa amiaza nu am mai intrat, am stat la TV cu Dan...aseara iar insomnii...am dormit ca naiba si imi amorteste si soldul sting ca dorm mai mult pe stinga, iar cind ma intorc mai face si poc osul, de parca ar plezni...uff...azi noapte am luat si un gynypral ca am avut o contractie pe care eu o numesc destul de dureroasa...de fapt acum contractiile cind apar se cam simt...in fine, bine ca nu sunt chiar foarte dese sa ma impacientez...azi o sa sun sa fac programare la T pentru 14 noi....azi cred ca o sa stau in casa si o sa incerc sa dorm sa recuperez orele de nesomn de azi noapte...maine ma duc in oras cu nasa Biei si o sa imi ridic si analizele care sunt gata...Alina cum ti-au iesit analizele? Ioana ma bucur ca esti bine si te cred ca te misti greu la 18 kg...eu ma simt la 15 kg ca un balonas...sapt. viitoare cind facem 30+ va promit niste poze super cu burtica
...
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
28+ 4 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
dana_ene spune:
'Neatza burtici!
Ioana
ce bine ca ai revenit. Imi era dor de tine.
Ma bucur ca esti bine si tu si Razvan.
Nu mai vorbiti de greutate, ca ma deprim si eu.
Mama, saraca, ma bazaie mereu: te-ai ingrasat prea tare
, cand mai dai jos toate kilogramele astea ?
, iarasi mananci ? 
Eu incerc s-o fac pe dura si sa par sigura pe mine, dar nu sunt.
SPER sa reusesc sa dau jos tot ce-am acumulat.
Aseara la dush ma uitam in oglinda si mi s-a parut ca sunt hidoasa: batrana, grasa si urata
.
A venit Cosmin saracu' si s-a speriat. A zis ca ma doare ceva, ca mi-e rau.
I-am spus ca m-am saturat de burta, ca sunt grasa, urata si baba. A incercat el sa ma consoleze, dar parca stie el ce-i in mintea mea de gravida, unde hormonii se zbenguie si ma fac sa ma simt total aiurea ?
Pe urma daca o simt pe Roxana cum misca imi trece ca prin farmec, ma gandesc la ea, la fetele mele, la momentele acelea superbe cand o sa le am langa mine...
Ehhhh ...
Diana, nu-i greu sa folosesti masina de cusut.
Daca te pricepi, merita. Eu in studentie mi-am facut o gramada de lucruri cu tiparele din Burda. Faceam senzatie cu ele.
Bombonico, ce tonus ai !
Bravo, ne mai trebuie si noua o asemenea gravida in jur, ca sa ne remonteze.
Si eu citesc topicul mamicilor de noiembrie-decembrie. Ne obisnuim cu ceea ce inseamna travaliul si nasterile.
Si se apropie si la noi
.
Daniela
(25+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
toanca spune:
neata fetelor..
CHARLY
!!!!
Giova, intre bebele meu si al tau e diferenta doar de o zi; cu toate astea ai spus ca DNP-ul tau e pe 9 ian., iar al meu e pe 13.......
Da, si mie toata lumea imi spune ca DNP-ul ar trebui sa fie 4 ian. (ca nu stiu cum se calculeaza in functie de ziua in care a miscat prima oara); si mie mi-ar placea sa nasc intre Craciun si Revelion....
Dana, ne luam de manuta in ceea ce priveste uitatul in oglinda la dus si straile de dupa dus
.
Toanca
si
Matei Alexandru 29+
poze