Mamici de ianuarie-februarie 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 4
diana12 spune:
Denisa, multam de lamurire. Chiar vroiam sa iti zic in mesajul anterior ca am dat fuga la album, dar ca tot nelamurita eram. Vedeam copilasi, dar in vacante va vedeam numai singurei.
Pai e fain ca ai prieteni, nasi cu copilasi. Iti vor intelege programul mult mai bine, cel putin la inceput, avand si ei copilasi.
Hai pupici.
Ies putin in oras sa imi schimb adresa de pe id. Ca a trecut o luna de cand ne-am mutat si nu ne-am invrednicit sa ne schimbam adresa pana acum.
26+ si
04/25/2000
alina80 spune:
Uite ca iar nu mi-a mers netul.
JANINA, chiar ma intrebam pe unde esti.
Fetelor, eu nu am avut deloc stari din astea, sa ma simt grasa, urata sau dizgratioasa. Eu intotdeauna am admirat gravidele pe strada, mi s-au parut foarte frumoase si asa ma vad si eu in postura asta. Chiar cred ca toate suntem foarte frumoase!
CATA, ce faci?
DANA, merci pentru povestirile nasterilor!
ANDA, stai linistita, daca ti-a zis dr. ca o sa te lase cu sotul, se tine de cuvant.
30+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
Denisam spune:
Alina- azi ce mai faci bun de mincare?
Diana- bafta in oras. SI eu merg in 10 min , in pauza sa ma vad cu o alta gravidutza care lucreaza in cladirea alaturata, si ea romanca, Zuzilici, e mamica de aprilie insa.
Azi e nenorocire cu spatele asta..uf sa treaca mai repede saptaminile..
Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
marchplayer spune:
Nici eu n-am o problema cu look-ul meu, dimpotriva sunt mandra ca am burtica. Altele sunt problemele, eu am o fobie pentru spitale si stiu ca orice as face tot voi ajunge la spital! Imi doresc din tot sufletul sa mi se intample ziua.
Ma duc la culcare..asta seara am mancat niste salau pane cu lamaie si mi s-a facut rau asa ca am vomat tot. M-am dres cu un grepf.
va pup pe toate si va urez o noapte buna!
daniela 26Fix
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
Ana_m spune:
Ce mai faceti fetelor ? Nu mai e nimeni pe aici. Eu azi toata ziua am stat pe
. Ma plictisesc de mor , desi as fi avut treaba, da lasa ca fac maine ! Astept sa vina sotul si mama acasa ! Sa mai vorbesc si eu cu cineva.
Ana
29+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Giova spune:
Ana maine dim. merg la analize, ca ieri am uitat sa-mi cumpar recipient steril pt. urina.
Diana, tocmai azi ii ziceam surorii mele, ca ar fi super, asa scapam si nu mai luam cadouri familiei
.
Maine fac 30 sapt. fix si pe urma de vineri intram in 31.

poze
gio
si bb Marco 29 +
J G spune:
Buna seara fetelor,
Azi am avut o zi proasta de tot... adica nu m-a durut nimic dar am avut o stare de nervozitate de nedescris.
Acum am ajuns acasa si va spun sincer ca imie din ce in ce mai greu sa fac drumul de la serviciu-acasa. Dimineata cand ma duc sunt mai fresh, dar seara... ma misc greu de tot.
Andiaroro eu te inteleg, si pe mine ma sperie faza asta cu ajunsul la spital, mai ales ca in Bucuresti e mereu aglomerat si spitalul e destul de departe. Oare ma iau taximetristii in starea aia? Sau chem salvarea?
Mai nou am intrat in panica cu numele fetitei, parca am un gol in cap, nu ma pot hotara la nimic.
Serios, mai bine venea gata numita!!!
J 26+
Denisam spune:
JG-calmeaza-te, ai avut o zi mai rpoasta, o sa se regleze toate si la job si cu taximetristii si o sa gasesti nume, sunt sigura!
Daniela- ai grija cu vomatul, ma mir ca de la peste ti s-a facut rau!
ANA- e ok ca mai iei o pauza d el agatit si altele, te inteleg ca te plictisesti, de aia nu vreau eu sa intru in concediu ami devreme, ca nu vreau sa ma plictisesc acasa, ca nu e vara sa ma ocup si de gradina si de toate cele..
Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
T_Ioana spune:
Buna seara burtici dragi!
Mi-a fost un dor de voi de numa numa.... dar mi s-a stricat "computadoru" si abia aseara mi l-a adus tipul care s-a ocupat de el si azi au venit baietii de la net.
Nu am apucat sa citesc de la capitolul 49 de unde v-am lasat da' recuperez eu. Nu stiu ce s-a mai intamplat pe aici pana nu citesc tot.
Eu sunt bine (avand in vedere ca am pus 18 kg pana acum), ma misc cam greu si vad ca Rzavan creste pe zi ce trece. Aseara m-am masuratt si am vazut ca mi-a crescut circumferinta burtii cu 8 cm in 12 zile....cred ca acum ia serios in greutate. La ultimul echo, acum 2 saptamani, bb avea 1.450 kg, era ok si asezat cu capul in jos.
O sa nasc pana la urma la maternitatea de aici din Bistrita, cu dl doctor Vasilut Profirie. Mi-e cam frica sa merg pana la Cluj iarna, de Craciun, cu zapada....
Marele meu necaz este ca intepenesc....azi am stat pe scaun vreo 3 ore(am cusut lenjerii de patut pentru plodut} si am ramas intepenita. Ma doare cumplit bazinul....de nu ar fi durerile astea grozanice de oase si vergeturile care m-au invadat peste tot (mai putin pe burta :D) as putea sa zic ca totul e super.
Mi-am facut analizele saptamana trcuta si mi-a iesit inf. urinara da o tratam noi. De ieri am inceput sa iau calciu lactic pentru 10 zile (timp in care nu iau fier) iar in a cincea zi beau o fiola de Vitamina D3. Am facut vaccinul antitetanos (doare ca dracu') pe care il repet la fix 30 de zile, adica pe 30 noiembrie.
Am vazut ca au nascut 10 mamici de la noiembrie-decembrie, sunt de-a dreptul socata....nu-mi vine sa cred, le doresc sanatate si lor si bebeilor....ce se mai apropie momentul....
A fost venita mama de la Constanta, mi-a facut o surpriza, si m-a ajutat o gramada prin casa saraca, a muncit ca un negru pe plantatie....socrosenia nu mi-ar ridica un ac de jos, ma lasa sa ma chinui cu burtoiul asta enorm...ptiu bat-o soarele de soacra nemernica....
M-am intins ca o placinta si v-am plicitsit. Hai ca am de recuperat cu cititul....
Va tzuc dulce pe toate, mamici si bebici!
Ioana
cu
Razvan Gabriel 32+
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"