Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (62)
Raspunsuri - Pagina 5
anamari spune:
lavi02-bine ai revenit.
mi-a placut povestea, foarte frumos spus totul...
monet- hei intre bebite si sean nimic nu mai iti trebuie...asa-ti trece si durerea si oboseala. frumoasa poveste...
lorda-
...multumim...
si ce e mai important Bic-

....e mai nehotarata bebita ta, tare-i place in butica la mami...da'nu mai e mult...
Irinuca- sa fie bine la cezariana. tu sti ca tu nasti cu aceasi doctorita cu care am nascut eu pe Alex?
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-34 
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut
mimi_dumy spune:
Ripley, fetita mea e grabita sa iasa de sapt trecuta, la control (37 sapt)aveam deja colul dilatat si contractii usoare, asa ca dr. mi-a spus sa stau numai in pat si sa iau diazepam si no-spa pt contractii, ca sa mai castigam cel putin o sapt.
Azi nu am mai luat medicamente si deja au inceput contractiile mai dese si mai dureroase, nu sunt regulate inca la 10 min.
Vedem ce se intampla maine.
Va tin la curent.
Va pup.
anamari spune:
catutza-acum am realizat ca a nasut...felicitari...
fee-ma bucur ca bebe s-a decis sa stea in burtica...
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-35 
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
andrruzza spune:
Tuturor nastere ushoara!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
meems spune:
Mirabilis, La Multi Ani si tot ce iti doresti!
Monet, superba povestirea nasterii Mayei. Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!
Bic, tinem pumnii! M-am tot gandit la tine azi si eram sigura ca esti deja nascuta.
Ina, ai grija, nu te super-aglomera cu treaba, ia-o-ncet, relaxeaza-te si bucura-te de timpul care-l mai ai cu bebita in burtica.
Pupici tuturor fetelor!
Meems 33s+
Bic spune:
Ei, tot degeaba. M-am intors de la doctor, m-amonitorizat, normal ca n-am avut decit doua-trei contractii cit am stat acolo. Tot nu sint dilatata, tot nu s-a subtiat colul mai mult de 50% cit era luni. Asa ca asteptam.
quote:
Ma scoate deja din sarite faptul ca la birou cum merg dincolo la notar sar fetele pe mine ca ce fac la birou, notarul ca de ce n-am nascut, mai suna unii-altii sa intrebe dc nu trebuia sa nasc.....
Da, Ripley, cred ca asta ma enerveaza si ma streseaza si pe mine cel mai tare, ca altfel nu sint nici ingrijorata, nici impacientata. Sa vie cind vrea ea si vorba ta, imi vad intre timp de viata mea. Daca pot printre atitea telefoane.
Monet, aoelooo, nu mai aduce aminte de pirtie ca cu vremea asta intunecata ce s-a abatut deasupra noastra mi-e asa un dor de schi... Chiar i-am spus azi lui barbata-miu ca eu nu mai vreau sa nasc, ca vreau sa mergem la schi in loc.
Hai succes fetitelor si baieteilor mai grabiti!
DPN 2.11.05
Bic spune:
Fetelor, daca nici in urmatoarele 24 de h nu nasc, nu stiu cind mai nasc. Am contractii din 5 in 5 minute si dureaza vreun minut. Sint inca acasa. Mai stau un pic.
Da' dor tata contractiile astea.
E totusi uimitor cum poate trece trupul de la o stare extrema la alta in doar citeva minute. Intre contractii sint ca o
, rid, glumesc, incerc sa maninc, dar cind ma ia din nou, ma cam doare de ma kk pe mine citeodata.
DPN 2.11.05
anamari spune:
Bic-ai dat telefon la spital?
hai ca astept veste maine cum ca ai nascut...
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-35 
poze de copii cuminti
Ina869 spune:
Bic si eu va visez in fiecare seara pe cite una dintre voi, dar dupa ce ma trezesc nu-mi mai aduc aminte amanunte; stiu doar ca este in legatura cu nasteri, dureri, asteptari, felicitari, etc.
Bic, Mimi Dumy, Ripley, Irinuca,Lavi si tuturor fetelor care se apropie de final, va tinem pumnii si ne gandim cu emotie si bucurie la voi.
Ripley,Meems intr-adevar, am un spor nebun la munca ( fizica) de zici ca pina la sf. saptamanii trebuie sa nasc si trebuie sa le am pe toate pregatite. Ripley, eu una zic ca-i super ca inca te mai duci pe la serviciu si-ti continui activitatea...pai acasa ai inebuni sa stai intr-o incordare si asteptare...asa cel putin, trece timpul mai repede si esti si productiva.
Coratoti din jurul meu se mira; la cata gheata rontai, trebuia sa nu mai am voce de multisor …dar mie imi prieste foarte bine. George ma striga “rontaila” fiindca atunci cind las gheata rontai guma de mestecat. Poate de aici si lipsa poftei de mincare, ma gindesc…daca toata ziua mestec la cauciuc si gheata..![]()
Bic sa inteleg ca o sa “aud” nasterea in direct? Eu sint pe faza! Nu-ti fie frica,gindeste-te ca toate fetele din grupa noastra au nascut usor, si sint bine, am spus de la inceput ca Mandy a dat start-ul si o sa-i urmam toate in acelasi mod ( usor, fara dureri, sau ma rog, suportabile!). Pupicei multi si asteptam vesti !!
Hai ca, cu putin noroc, maine o sa o tii pe beba in brate! 
Eu astazi am muncit mult si am avut mult spor, daca nici la noapte nu dorm ca un prunc, atunci nu stiu cand o sa mai dorm. Parca am inviat -pina ieri intrasem intr-o amorteala si o apatie, nu stiam clar ce-i cu mine...acum am redevenit eu, sint vesela, sint iar harnicutza,cant si glumeasc si ma bucur de tot
. Sper sa ma tina cat mai mult![]()
Ma duc sa-mi fac un dusuletz si ma bag in pat. George m-a intrebat daca planuiesc cumva sa nasc inainte de termen, fiindca nu am prididit nici un pic ( si nici acum nu as inceta, dar nu mai tine cu el,nu ma mai lasa ..
)
Va pupicesc pe toate si sa auzim de multi bebelasi sanatosi maine!!! ( azi la voi!).
Ina si bebelusha
franta si multumita 35+
Ina869 spune:
Schimbul doi e' pe faza! ![]()
Bic eu sint pe net, mai stau poate dai un semn de viata, nu-l inchid pina nu ma duc la culcare (acum iau o pauza de dusuletz si scos o alta runda de rufe de la spalat)![]()
Hai Bic
, hai Bic!

.
Zi-mi te rog ce pot face ca sa ajut cu contractiile alea sa se declanseze cum trebuie? 
Sa-ti trimit o poza cu soacra-mea, poate te apuca mai repede si beba se sperie si vrea sa iasa?
Anamari cum esti? Sper ca esti bine si linistita.
Simina ce-o face?
Fetelor, ce-o mai fi cu Leea,Buluci? Nu au mai dat nici un semn de viatza de multisor...