Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (62)
Raspunsuri - Pagina 6
Ina869 spune:
Offff ce ghinion! Am scris un mesaj - nu cum il scriu eu de obicei, in Word!- si l-am pierdut...
Spuneam ca este slaba activitate pe net asa ca ma duc in patutz; tocmai ce-am observat ca picioarele sint atit de umflate incat nu mai am glezne
hihihi.
Felicia si eu intentionez sa chem preotul sa-mi fac o sfestanie ptr.casa, nastere usoara, o bebelusha sanatoasa si sa-i sfinteasca camera.
Eu una cred foarte mult in chestiile astea desi nu sint fanatica.
Fetelor sint atit de emotionata si bucuroasa pentru ca maine (astazi) se va naste o noua serie de bebelusi in grupa noastra!! 

Bicule, sper ca esti in drum spre spital si maine Ripley iti va urma exemplul...![]()
Pupicei tuturor si un somn lin,
Ina si bebelusha somnoroasa 35+
alexandrina spune:
Buna dimineata si salutari tuturor burticilor si mamicilor mai recente sau deja experimentate!
Azi va fi zi plina. Mult curaj tuturor si doar emotii pozitive!
Eu am avut o a doua noapte intreaga cu burta ca un bolovan. Nu stiu cu ce n-am fost cuminte si caut pe net tot felul de articole sa ma dumiresc ce si cum. Pana acum aveam contractii de maxim cateva minute dar acum, noaptea abia daca mai ia burta pauza si nici atunci nu se relaxeaza total, tot intr-o tensiune o tine. Aveti experiente similare si in afara de antispastice aveti idee ce mai poate ajuta?
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
numeioana spune:
Mamaaaaaaaaa, se inmultesc membrii DC-ului
Bravo, fetelor! Sanatate multa voua si bebeilor si nastere usoara!
PS: Am intrat mai demult pe la voi sa va citesc si azi-noapte v-am visat pe toate!!! Ce inseamna emotia
! To binele din lume vi-l doresc!!!
Ioana
Ina869 spune:
Buna dimineata Alexandrina! 
Chiar ma intrebam cine o sa fie prima harnicutza pe net? ![]()
Din pacate nu te pot ajuta fiindca eu cu burtica nu am probleme, eu am cu somnica...adica nici pina la ora asta ( trecut de 1am nu am adormit asa ca lucrez, ca altceva pot face...)of...poate pina aflu vestile bune de la noile mamici apuc si eu sa trag un puisor de somn...ca am niste cearcane cat casa..
pupicei si o zi buna,
Ina-cea-fara-de-somn.
maria_alexia spune:
Buna dimineata, fetelor 
Iar Inei, somn usor, si ia-o mai incetutz, ca ai facut taare multe azi ! ![]()
Alexandrina, exact de problema asta va intrebam si eu cu vreo 2 sapt. in urma: se intareste burtica si dureaza... jumatate de ora buna, apoi nici nu se relaxeaza bine si o ia de la capat... 
Am intrebat si eu doctorita ce-i cu asta si mi-a spus ca nu sunt contractii, fara sa ma prea laumreasca. (Oricum, contractii de-adevaratelea am inceput sa am si eu si sunt mai altfel, se incordeaza alti muschi parca si dureaza sub 1 min
)
Ce-am observat pe pielea mea: starea asta apare in perioadele de stres, in zilele tare aglomerate. Si s-a calmat band mai multe lichide, mancand, luand magne+B6. Sper sa o depasesti si tu cat mai curand, eu as zice sa nu te ingrijorezi! 
Maria
& bebik din burtik 
alexandrina spune:
Eu as avea somn, ca n-am dormit bine ieri noapte si azi noapte nici atata. Ieri m-am impacientat din cauza "bolovanului", l-am trezit si pe tati si a stat cu mine pana am simtit prima lovitura a lui bb, ca era aspectul care ma stresa cel mai tare. Azi noapte am tot respirat controlat sa ma relaxez si am obtinut ceva rezultate dar mai incape, uite ca nici la ora asta nu prea se inmoaie si macar ieri in timpul zilei a fost normala. Contractiile nu sunt dureroase.
Ma gandesc eu ca poate o cauza a insomniilor tale sa fie paharele de gheata nenumarate. Cine stie?
Am avut si eu insomnii fara cauza evidenta dar in total au fost vreo 2 saptamani. Uite ca mai trec, mai revin.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
Ina869 spune:
Buna dimineata Maria! 
Alexandrina parca totusi nu-mi vine a crede ca de la gheata...nu prea vad legatura,mai ales ca eu am inceput cu insomniile mai demult ( care, pe parcurs s-au accentuat)cind nu aveam slabiciunea cu gheata...
Ma duc sa ma intind in pat, poate-poate reusesc sa trag un puisor de somn.
Coraaaaatu parca spuneai ca reusesti sa dormi foarte bine; care-i secretul?
da-mi-l si mie,please...
Nici o veste- inca- de la Bic; precis este in spital acum...
Virsta puisorului meu:
http://tickers.baby-gaga.com/p/boa336pp_.png
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)
maria_alexia spune:
Ina, si eu dorm mult si bine, sa nu ma deochi! ![]()
Ieri eram asa de obosita, incat am dormit o tura cand am venit de la serviciu, de la 18 la 19.30, si la 22 eram iarasi in pat ![]()
Aaa, si nici turele la baie nu mai sunt ca pe vremuri, am nopti intregi in care nu ma mai trezesc.
Din pacate n-as putea sa spun care e reteta, pur si simplu mi se intampla...
Somn usor!
lordra spune:
Io va rog, doamnelor, sa nu va simtzitzi nici una jignita de incrancenarea mea referitoare la religie. Am devenit o agnostica pe parcurs, citind o gramada de carti care mi-au intarit parerile. Dupa cum am mai spus, fiecare e liber sa creada in ce doreshte (sau sa nu creada in nimic). Insa nu suport sa vina cineva sa afirme : mergi la preot fiindca asha se face (Ilenutza, nu te simtzi atacata, vb. la modul general
). Daca simtzi nevoia, te duci la preot fara sa te impinga cineva de la spate, daca nu, nu te duci si gata. Nu e nici o problema. Totul e sa fii impacat cu constiinta-ti.
Eu am avut divergentze si cu ai mei pe tema asta (ei sunt credincioshi, nu ca mine) asha ca sunt obisnuita sa se uite lumea stramb la mine. Insa, atata vreme cat eu pot sa-mi argumentez opiniiile si ei nu prea (asta cu "lumea e credincioasa de la origini", nu prea ma mai misca) ma face sa privesc suspicios credintza lor. Atāta timp cat ei inca ma mai intreaba daca am citit Biblia (parerea mea e ca Biblia nu se citeshte, ci se studiaza: e plina ochi de contradictzii) ma face sa devin si mai ferma asupra convingerile mele.
Gata, finish acest subiect. Pup pe toata lumea si nu mi-o luatzi in nume de rau. Mi-am prezentat o parere si atat. Fiecare are libertatea de a face/crede absolut ceea ce doreshte si nu trebuie sa se jeneze in a-shi apara convingerile. 
lordra spune:
Ilenutza, ma repet: nu o lua ca pe un atac la adresa ta, ca n-a fost, chiar daca asha a parut. 
Bafta multa si lamureshte trilema aia pana nashti, oky?![]()