Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (62)
Raspunsuri - Pagina 4
dienutagraviduta spune:
sa nu se supere careva pe lordra, ca e mai acida, ca a zis saraca ca e de la sucul de lamaie; io una te rog sa postezi mai des - ii da forumului un aer mai ... realist. Na, io asa cred, ca zau cam predomina partea zaharoasa din toate pe aici, de parca ne rupem de lumea reala.
Prospatura, scena cere prospatura !!!!!!!!!!!
anda77 spune:
lordra 

, da, sa stii ca mai aveam putin si ma autoflagelam prin casa sa-mi maresc rezistenta la durere...
ce-avusi, tu, cu biata ilenutza, ca nu ti-a dat nici un ultimatum...si eu sunt f. credincioasa!na!
si cum nu era de ajuns, mai apare si astalalta
, adica dienuta, ca cica ne-am cam zaharisit pe-aici...si ne rupem de realitate...
pai cum draga, nu v-am dat aseara si azi super realist subiect, durerile nasterii? cine s-a zaharisit, cotoroantelor?

ina o umbla cu dosarul ala de prenatal in dinti ca vad ca n-a aparut si zicea ceva de drumuri..
zici ca noki statea turceste? "ce bafta pe unii", vorba reclamei...o ora pe masa si fara epiziotomie...maaamaaa...asa da!
lavi02, sa stii ca am cautat pe forum probleme cu glandele lacrimare, dar am gasit asa niste chestii controversate ca mai bine o duci pe natalia la doctor. adica poate fi si-un microb din spital si atunci nu mai este eficient doar ceaiul comprese...zicea o mamica de o oftalmoloaga la spitalul de copii Emilia Irza (e bun spitalul asta, in general, asta stiu eu sigur ca stiu niste pediatri buni acolo), la parter are cabinetul ORL -ul, daca te hotarasti
bic o fi plecat la spital? o fi nascut deja?
http://community.webshots.com/user/anda1977
anda77 spune:
cotoroantelor (zic cu drag), unde sunteti? gata, ati plecat?
http://community.webshots.com/user/anda1977
Ina869 spune:
Multumesc fetelor pentru felicitarile cu ocazia “eliberarii” mele.
Lodra, Taniutza, mi-au placut mesajele postate de voi ref. la socrela- acrela; da, poate ar trebui pun la vedere impletiturile viu colorate la vedere, ca sa pretuiesc si mai mult plecarea ei…![]()
Mandy bine ai revenit pe forum! Iti doresc sa ai laptic pentru cel mic.
Bic, sper ca esti in spital la ora asta; daca nu, nu te speria, ca beba e “pe vine” –prietena mea care a nascut vinerea trecuta a eliminat dopul in 3 zile si dupa aceea bondarelul a aparut.
Noki_Lara si Catutza sa va traiasca fetitzele, sa fie sanatoase!
Mirabilis”La Multi Ani” …sper ca cina cu socrii a mers foarte bine!
Irinuca iti tineam pumnii ptr. maine!
Anda da, intr-adevar, sint intr-o beatitudine totala de cind a plecat acrella!![]()
Alina cu ce bunatati te rasfata maama ta?
De cind am intrat in concediu am atitea de facut (mi-am facut o lista lungaaaaaaaaa din care sper sa bifez absolut tot) incat de abia am timp sa maninc. Tot dimineata ma trezesc si ma apuc de treburi ( intai va citesc, of course!!!)
Astazi am fost la masaj si apoi am avut drumuri de facut prin oras, am apucat sa mananc pe la ora 13 …ehe, cit am fost la serviciu aveam ore fixe de mic dejun, prinz, acum gata, s-au dus! Si parca nici pofta de mincare nu prea am, nu stiu ce-i cu mine ( dorul de soacra ??). Am o groza de lucru ptr. firma lui George si incerc sa fac mai multe treburi deodata (mincarea pe foc, rufele la spalat).Sincer, imi place ca nu am timp sa ma plictiessc –mi-era teama de asta!!!- . Poate mai tarziu ma aventurez sa matur si frunzele din fatza casei , avem doi copaci si cad zilnic mii de frunze care acopera masinile si aleea din fatza si nu-mi place.
Daca sint cuminte si avansez cu treburile din lisutza maine poate dau o fuga si pina la inot ca sa o balacesc pe bubulina micutza si cuminte.
Mi-este de voiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii si va pupicesc dulceeeeeeeeeeee.
Intru mai pe seara,![]()
Ina si bebelusha harnicutza 35+
Bic spune:
Trebuie sa va dezamagesc din nou. Am avut o nopate linistita si sint inca acasa. Eu nu-s impacientata, dar simt cum imi suflati in ceafa...
Ii multumesc mamei frumoasei Bibi de sfat, dar uite ca la mine nu s-a potrivit. Eu sint inca bine merci pe-aici. La 2 ma duc la un control la doctor si mai vedem.
Joy si dienuta, ha-ha pai eu cu contractiile astea dureroase sper ca-s aproape de nastere... Dar daca le aveti si voi, care sinteti mai departe, apai chiar ma bosumflu.
Ina, te-am visat azi-noapte foarte mult. Eram la tine acasa si-mi aduc aminte ca ma chiombeam cu mare admiratie la mocheta alba (asa se pare ca am retinut eu din pozele tale de la baby shower.) Erai foarte calda cu mine, cum esti tu tot timpul cu toata lumea. 
Felicitari catutzei

Ce misto de Noki_lara ca a nascut asa repede. Vreau si eu la feeeeel!
Cred ca-mi pun o noua semnatura: "va tin la curent."
DPN 2.11.05
mimi_dumy spune:
Felicitari 

Noki si Catutza sa va traisca fetitele, sa fie sanatoase si mancacioase.
Am intrat si eu sa va spun ca maine dimineata ma internez,nu sunt programata la cezariana, nasc natural dar cu epidurala.
Miercurea trecuta cand am fost la control dr mi-a spus de ca mai am intre 3 si 7 zile,a zis ca daca nu ma apuca pana miercuri seara sa ma prezint joi ca nasc sigur.
Contractiile au inceput sa fie mai dese de azi, goaga mea in seara asta a fost chiar foarte activa.
Am emotii cand ma gandesc ca maine e posibil sa-mi tin puita in brate, pe de o parte abia astept, pe de alta imi e un pic teama.
Am cateva nr de tel de ale voastre asa ca va tin la curent.
Nastere usoara si fetelor care sunt programate maine.
Va pup.
38sapt
xandra28 spune:
mimi dumy, lavi si irinuca, bafta maxima si asteptam bebelacii cu sufletul la gura!
xandra
pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png
Morgano spune:
Bic, te credeam deja cu puiul in brate.
Asa bine te inteleg cu "va tin la curent"
, pe cuvant dc nu la fel ma simt si eu. Noi doua suntem ceva de groaza, nasc.... ba stati ca nu inca, ne pacalesc bebeleii astia cum vor.
Ma scoate deja din sarite faptul ca la birou cum merg dincolo la notar sar fetele pe mine ca ce fac la birou, notarul ca de ce n-am nascut, mai suna unii-altii sa intrebe dc nu trebuia sa nasc..... fte neplacut, de parca n-as vrea sa nasc
.
Alina, inca putin si intri si tu in grupul Bic+Ripley, galeria ne-a parasit, copiii ne sunt asa cuminti incat nu vor sa iasa din casa nici la cerere
, suntem deja de tot rasul cu nascutul amanat de nu stiu cate ori.
Eu sunt atat de linistita de parca n-as naste curand, m-am resemnat in asteptare si imi vad de trebi, cand o fi o fi, ca in stres nu mai pot sta.
Mimi, bafta maine.... eu nu pricep de ce dc ai 38 sapt si nu te apuca nascutul te cheama la spital joia ca sigur nasti javascript
, se grabeste undeva dr tau?
Tin si eu pumnii pt fetele programate pe maine, si le rog sa ne tina la curent cu starea lor si a bebelusilor.
Ina, la tine s-au terminat 2 etape de munci, diferite dar tot munci: la job si acasa cu suportatu' soacrei, cred ca plutesti cand faci treburile alea din lista
.
Lorda, vad ca ti-a cazut bine sucul de lamaie si are efect
, de acord cu tine pana intr-un punct, insa subiectul religie e o optiune personala si cred ca nu trebuie sa il bagi in discutie, in general e fte sensibil, stiu din proprie experienta, ca si eu am cam plesnit-o aiurea si nu o data cu pareri de genul tau. Noroc ca pana acum nu s-a jignit nimeni rasunator.
Ripley, 38+5
Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003
corap spune:
Buna, buna, buna ![]()
Felicitari, noki, pt. Bbsarah! Eu abia acum am citit.
Si catutza!
Lavi02, ma bucur ca te aud din nou. Azi eram la cabinet si am vrut sa te sun sa te intreb dak sa te programez pt. Controlul de 6 saptamani. Da’ tocmai atunci ai sunat si tu, si mi-a zis mamaie ca te-ai programat deja
.
a... si la mine nu se intampla nik spectaculos. Bb a mai crescut un pic, dar nu mult (1mm la capsor si 2mm la femur). Eu una m-am mai linistit. Oricum, m-a chemat joia viitoare la eco la spital, sa evalueze situatia mai exact. In rest, colul este lung, inchis, alea-alea. Si l-a vazut la eco (colul), asa ca masa am sarit-o de data asta [ura]. Vestea buna e ca e fffffff putin probabil sa se nasca saptamana viitoare, adik il asteapta pe taica-su sa se intoarca din pandispania.
A... si ieri ne-a venit salteluta pt. patutul lu’ bb. Acu o pun pe mama sa coasa lenjerii pe masura ![]()
Ina, mare realizare chestia cu soacra. Adik cu lipsa ei din viata voastra. Acu’ poti sa te relaxezi si tu si sa-ti astepti bebele linistita. Si sa-ti rontai gheata. Eu n-am auzit sa faca rau. Poate sa fie o reactie inpotriva arsurilor. Ca si eu beau apa foarte rece. Si am observat ca altfel am arsuri.
Bic, tinem pumnii.
Mimi dumi – nastere usoara
Restul de viitoare mamici - multi pupici
De la c & bbandrei 
monet spune:
tinem pumnii, biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic!! hai-hai hop-hop-hop-hop-hophop, ca la schi, sa termini pirtia :) cu bine! am incredere ca ne tii la curent ![]()
mona,
lia (24.04.2004) si
maya (28.10.05)
www.seansimon.com/october2005.htm" target="_blank">OCTOMBRIE
www.seansimon.com/Maya.php" target="_blank">PRIMA POZUCA - MAYA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia