Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

inaaa, ce mai faci? (cred ca ina e beata de fericire ca a plecat soacra:))

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Buna burtici,
Se pare ca tot pe fuga o sa va citesc de acum incolo!

Noki si Catutza, Felicitari pt bebei!!!!!

Ina si tie felicitari...pt plecarea soacrei...cred ca esti super bucuroasa!

Noi azi am fost la control, iarasi totul e ok, bebele cica e pozitionat bine pt iesire insa...nu prea da semne. Urmatorul control va fi pe 14 nov - daca bebele nu vine pana atunci- si vom decide declansarea. Speram insa sa nu fie cazul.
Vad ca tot vorbiti de kk in timpul travaliului, mie chiar azi mi-a prescris doc gineco un laxativ supozitor( microlax se numeste) pe care sa il administrez cand vad ca am contractii regulate, inainte de a veni la spital. Efectul este in 5-10 minute. Si o data ajunsa la spital, nu o sa mai am voie nici sa beau nici sa mananc, ci mi se administreaza prin perfuzie calciu si nu mai stiu ce pt hidratare. Dar cred ca asta e procedura standard, nu?

Va las ca poate reusesc sa va citesc mai bine!


Alina si Bebitza Amalia 38+

Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ah, si sa nu uit, ca vad ca Fee nu a mai intrat sa va dea vesti, mi-a trimis un sms cum ca bebele e bine si s-a decis sa mai stea in burtica, deci ieri au iestit din spital! Sper ca sunt bine si ca nu au fost nevoiti intre timp sa se intoarca in urgenta!
Pupici,

Alina si Bebitza Amalia 38+

Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Catuta felicitari !!!

Irina curaj si nastere usoara !!

Ina Bucura-te muuult de tot!!! felicitari ca ai scapat de si sa te bucuri din plin de perioada asta!!



Diana
Poze cu mine :http://community.webshots.com/user/dordia2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

MONET superba povestea.. pare asa de usoara nasterea...sa fii sanatoasa si fericita impreuna cu printesele si tati al lor .
MIRABILIS "LA MULTI ANI" si tot ce-ti doresti sa se implineasca.
CATUTZA sa-ti traiasca Mariutza sa creasca mare!!!
NOKI LARA sa fii fericita alaturi de Sarah!!!
FELICITARI FETELOR.....MAMICILOR.......
EU am cam umblat brambura ieri si azi...de 2 nopti nu dorm deloc bine, parca ma rau imi fac cand ma asez in pat..toate oscioarele ma dor...soldurile, mainile..tot tot tot.
Si acu' mai citesc si de "piticu cu cutite" al lui Monet si-mi dau seama ca este cea mai buna descriere a durerii pe care o simt si eu..mai accentuata in ultimele zile.
Eu mi-am luat camasa de alaptat- cu fante laterale pt scos titzi- si sutien. Nu am gasit pe la mine pe aici joidon, am luat o marca de care nu am mai auzit dar pe acelasi principiu.
Si incep sa-mi fac bagajelul. Numai ca-s f suparata, de sambata a dat drumu' la caldura si din 4 calorifere pana ieri mergea doar unul(cel din dormitor) si de ieri nici asta numai merge cum trebuie .
Si nu stiu ce o sa fac la iarna, doar sa-mi iauun calorifer electric !!!
Va pupic

joy + bocanila35+
EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Fetelor, pe la voi sa vad cum e cu nasterile si mi-a placut atmosfera de la voi.
Monet frumoasa poveste.
Lavi e intr-adevar foarte educativ cum ai scris nasterea. Parca m-am mai linistit umpic.
Si ma gandeam, oare ce face Bic, la ora asta ? Sigur s-a dus la spital.
Un pupic tuturor gravidutelor si nastere usoara !

Ana 29+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

irinucaR - cred ca esti in al noualea cer ... sa intri repede si sa ne dai de veste ce si cum...
joy- mai, cam asa simt si eu cateodata ... tot in saptamana 36 sunt si eu ... o fi vreun semn ? oare ne apuca nascarile ?

am venit adineauri de la noki de la spital - era in verva, n-avea treaba - arata grozav si se simtea la fel; nu prea imi venea sa cred cand am intrat in rezerva - statea in pat turceste ...
fetita e foarte bine - e blonda si mananca foarte bine - dimineata a supt 10 ml si la pranz 20, ceea ce am inteles ca e foarte bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

noki lara si catutza, felicitari!!!
sa va traiasca bebicii si sa va bucurati de ei!
mirabilis, la multi ani!
ina, felicitari si tie .
fetelor, hai ca incep sa se urneasca lucrurile si la noi, fetele s-au pus pe nascut, treaba-i buna.
abia astept si eu, desi cred ca mai devreme de 39s nu o sa fiu programata la cezariana, nu de alta dar cred ca trebuie sa stea in burtik cat mai apropape de termen.
pupici,
xandra

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Maiculitza, ce de evenimente...nashte lumea-n draci p-aci. Gooood fetili', dati inainte ca-i bine.

Io am fost azi la eco si am aflat ca Dara mea are 2500 gr. (la 35+3 zile ale mele). Sper sa stea cumintica acolo pana depasheste binishor 3 kile. Tinând cont ca io n-am nici un fel de durere, e foarte posibil ca micutza sa stea cat mai aproape de termen.

Lavi 02, super prezentare de nashtere ai facut. Chiar mi-a placut cum ai descris totul . Cu ocazia asta ai lamurit-o si pe Anda, nu de alta, dar poate s-apuca sa-si prinda toate deshtele la usha, sa testeze zilnic suportabilitatea durerilor de la nascare.
Ando, te . Uite, curiozitatea ta a lamurit pe toata lumea cam cum sta treaba cu durerile facerii.

Irinuca si Lavi, bafta maine la cezariene. Hai ca sunteti pe ultimii 5 metri. O sa fie totul bine.

Ina, ia zi: nu te plictiseshti singura prin casa? Io zic sa-ti pui pe etajera din dormitor impletiturile colorate ale socrelei. Ca doar n-ai de gand sa stai linistita pana nashti. Nitzica adrenalina nu-ti strica

Ilenutza, sa stii ca exista o gramada de material pe net referitor atat la nashtere - tehnici de respiratzie -, cat si referitor la ingrijirea bebeului. Io mi-am scos cred ca vreo 200 de pagini, si asta in afara cartii Caprarilor. So, nu e musai sa scot 2 mil. din buzunar sa aud parerile subiective ale unei moase, sau ce o fi ea. Prefer sa studiez parerile cat mai multor specialishti si, din moment ce se poate face moca, gratzie internetului, nu vad de ce n-ash profita.
Deci, io una nu ma duc la cursuri din motive materiale, dar nu numai. Am banii extrem de dramuitzi si n-am chef sa-i dau pe astfel de servicii. Prefer sa-i investesc in fructe pt. mine si bebe.
In ce priveshte mersul la popa, eu una sunt atee convinsa, deci nimic nu ma poate face sa dau p-acolo. Si inca ceva: am oroare de tagma preotzeasca, in concluzie, nu i-ash spune seceretele mele unui popa, nici sa ma pishti cu ceara de la lumânare. Eu ma simt bine cu mine, asha cum sunt, asha incât n-am nevoie de iertari pe sub sutana. Daca e sa platesc pentru ceva rau, o sa platesc oricum, indiferent cate Tatal Nostru o sa rostesc eu la indicatzia preotului.
Restul lumii forumiste face cum crede de cuviintza. Insa, cre'ca-i bine sa lasam pe fiecare sa faca ce simte, fara sfaturi d-astea cu iz de ultimatum

Huuh....ce acida ma facushi. Cre'ca de la sucul asta de lamâie cu care ma tot lupt, sa nu cumva sa dea raceala peste mine.

Hai vorbim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Joy, incearca si tu un desfundat de calorifer, in caz ca ai d-ala antic si de demult. Io d-asta am si intotdeauna reusesc sa fac totzi elementzii sa se incalzeasca.
Daca ai d-ala mai nou si mai smecher, chiar nu stiu ce-i potzi face. Eventual sa-l implori in genunchi si sa il aratzi si pe bebe, poate il indupleci. Daca e milostiv, cedeaza....daca nu, ii tragi si tu un ciocan in elementzi, macar sa-l doara nesimtzirea-i.

Mergi la inceput