Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Alexandrina, ma declar depasita
Criteriile erau asa:
1. dulciuri -> fetita, acrituri -> baietel
2. burta tzuguiata -> baietel, burta rotunjoara (pui si pe sale) -> fetita
Acum sa vedem intuitia lui Corap ce spune, ca e mai sigura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Joymerci mult mi-am facut oarecum o idee si sper sa ma orientez bine sa nu cumva sa-i faca ceva rau lui bb ca mor cu ele de gat! Sper sa fie ok asa ca nu ma mai stresez ca nu imi face bine acum la final! mai am 1 sapt si 6 zile pana la termen si sper sa il depasesc. Tare as vrea sa nasc dupa 20-23 nov. cam pe 25 as dori sa nasc. Dar bineinteles ca nu e dupa mine si e dupa bb cum vrea el. Asa ca oricand doreste printisorul e ok!

Imi e un pic teama dar...nu foarte tare!

Hai ca am luat-o pe aratura!!!

Diana
Poze cu mine :http://community.webshots.com/user/dordia2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

joy - tot respectul pentru sora ta ...
dordia - eu nu am decat 100 de euro, si na belea, conjunctura face ca fara sa vreau am nimerit la seful spitatului - si sectiei ... na, acu ce sa fac, sa fac un credit, poate ?... nuuu, astia ii am, astia ii dau; din experienta ii zic ca nu vei fi tratat profesional vorbind mai bine; poate eventual sa iti vb mai frumos; eu nu cred ca e dracu asa de negru cu personalul asta medical cum apare in povesti ...
imi place faza aia in care una a dat la o asistenta in buzunar 50.000 si aia a iesit zambind, si pe urma intra inapoi si ii- da banii - "astia sa ii dati la o infirmiera"... stii ce face proasta ? se duce dupa asistenta si ii cere scuze, dupa care ii da 100 ... (nu mai stiu sumele exact, e mai veche povestea ...).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

cristina (buluci) e ok, a intrat ieri in conferinta pe messenger si a apucat sa schimbe cateva vorbe cu noi... s-a mutat, si e in "adaptare" la noua locuinta.

Cristina 35+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Buna fetelor!
In primul rand as vrea sa le felicit pe noile mamici, sa le doresc sa aiba mult laptic si bebelusi sanatosi, mancaciosi si norocosi. Celor care trebuie sa nasca recent la doresc nastere usoara si copilasi sanatosi si norocosi, iar celorlalte burtici le doresc sanatate multa si bebeii sa astepte cumintei pana la termen, sa ia suficient in greutate si deasemeni sa fie sanatosi si norocosi.
Eu nu am mai scris de foarte mult timp pentru ca nu am avut net acasa iar la servici nu prea am avut timp de calculator (sunt profesoara la un liceu si in 10 min. de pauza nu ai timp de net ).Acum sunt in prenatal si am timp mai mult sa va citesc , mai ales ca avem net acasa.
Sarcina mea merge bine, nu am prea avut contractii iar astazi o sa merg la control la gineco. O sa va dau vesti diseara.As vrea sa imi trimiteti si mie parola de yahoo pa adresa gabrielacosma2002@yahoo.com si sa imi spuneti ce trebuie sa fac.
gabita 36+ Ioana Mateea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaloredana spune:

Buna fetele !!!
Felicitari proaspetelor mamici si curaj celor care urmeaza
Ripley,sant bine ( inca),tot sper ca nu ma lasa papusa mea sa astept pana la termen si se gandeste sa vina si ea mai repejor dar se pare ca slabe sanse.
Noaptea nu prea am somn di merg des la pissss,si mereu am impresia ca mi sa rupt apa dar ciuciu..alarma falsa...beau eu prea mult lichid.
Burta mi se intareste regulat ,se face ca piatra si eu cred ca sant contractii nedureroase sau?
apropo la listuta aia de gravidute..eu am o fetita in burtica ( Vanessa) puteti trece si cum e cu adresa de e-mail si unde se pot vedea pozele alea?Cum e cu PM ala ca nu ma prea pricep,,,ce trebuie sa fac? Va multumesc
38+3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Felicitari Catutza! Sa-ti traiasca fetita ; sa fie sanatoasa si voioasa!
Mirabilis, LA MULTI ANI! Iti doresc multa sanatate si un copil frumos si sanatos!
Doamne, cat va invidiez pe cele care ati nascut deja si pe cele care mai aveti putin - putin! Mie mi se pare ca mai am o vesnicie! Insa mergem cu Dumnezeu inainte!

Pupici,
Camelia 32+

Varsta bebelacului:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20723;29/st/20051227/dt/7/k/91de/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna gagici,

aici sunt, inca nu am nascut.
Se pare case lasa asteptat.
Incercam a zis nea dr. fara probeleme pana luni...luni imi va face internarea si gata...afara cu el.
Eu as fi vrut si vreau in continuare natural dar daca ajung la cezariana asta e.
Contractii am avut azi noapte, ma lua cu tremuraturi, transpiratii si dura foarte mult....nu stiu ce ii lipseste sa iasa odata.
Ma rog la D-zeu sa se declanseze odata...
In schimb bebele s emisca in burta de zici ca face schi, aerobic nu stiu...e ok daca se misca.
asta e ....nu am decat sa astept.

cum e cu PM? Vreau si eu sa ma trec in listuta.

Hildi
41+3

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ankaloredana, scrie-mi la chornoiu@rdslink.ro pt cont si parola, + alte lamuriri....

Cristina 35+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Hilde, dar de ce neaparat cezariana? Nu incearca mai intai sa-ti declanseze contractiile, sa nasti natural ?

Mergi la inceput