Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (62)
Raspunsuri - Pagina 11
ilenutza spune:
Si eu m-am gandit tot la 100 eur pt. dr.iar la asistente oi vedea pe loc.La anestezist ma gandeam un mil daca e sa fac epidurala!Oricum nu mi se pare ok sa dai 500.000 la fiecare consultatie, iar dl.dr. nici macar nu imi da sa fac o analiza gratuita.Si al vostru face la fel?
Ilenutza, 34?
cristinamh spune:
ilenutza, dar ce are a face ginecologul cu analizele gratuite??? trimiterea pt astea o da medicul de familie. mie gine imi spune ce vrea, iar io i le cer aleia...
Cristina
35+ si
Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
anda77 spune:
intrebare importanta: dati plicul inainte sau dupa?
http://community.webshots.com/user/anda1977
cristinamh spune:
anda, raspuns: DUPA, sa stiu clar cui am de dat.
fetele care ati nascut deja, ati primit vigantol la externare????
Cristina
35+ si
Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
ancaloredana spune:
cristinamh,multumesc 
vaii ce dulci sant bebelusii,asa ma luat cu emotii si incerc sa imi inchipui al meu cum va arata.Nu mai am rabdare ,vreau sa vina mai repede mai ales ca si mami meu ajunge maine seara din Ro si eu speram sa isi cunoasca deja nepotica.Cine stie pana maine mai e mult...
poate am o surpriza si vine
anamari spune:
Bice in spital - naste...
ancaloredana-succes...nastere rapida si daca vrei tu azi, poate azi...e inca dimineata
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-35 
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut
maria_alexia spune:
Mesaj nou de la Bic !!!
Am capitulat. Am luat epidurala acum 90 min. Urmeaza tot tacimul. Asta e. Bic
3 Nov 2005 07:35:41 -0500 (EST)
(oare cum se traduce ora asta ??)
anda77 spune:
biata bic...n-a mers repede..bine ca acum n-o mai doare macar...
lavi02, ce mai face ochisorul nataliei?
http://community.webshots.com/user/anda1977
lavi02 spune:
A nascut Lavi!!!

SMS: "3kg, e cu parul roscat, e al meu, sunt la reanimare si ma simt relativ bine, am trecut la mamica de 2...."
Felicitari Lavi, sa-ti traiasca iubirile cele mari, Eva si Theodor si sa creasca sanatosi si fericiti! sa fiti fericiti toti 4!
Bic, lasa, nu-i asa mare baiul cu epidurala, important e sa nasti! 

Catuta felicitari, sa-ti traiasca Bianca! Si tie sa te refaci repede si sa ai mult laptic.
---------
N-am apucat sa citesc din urma, intru eu mai incolo , citesc si raspund. Acum doar am vrut sa va dau vestea despre Lavi!
Anda, multam de intrebare, ochisorul pare mai bine, nu mai are asa secretie, se poate sa se fi desfundat de la sine. MAi studiez problema. Incerc sa ma programez la un dr bun.
Cristina, da, eu am primit Vigantol de la maternitate.
Va pup, ma grabesc sa ies cu Silvi la o plimbare pana se scoala Nati si va trebui iar sa prestez la "tatobar", vorba unei asistente din maternitate.
Lavi02