Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (62)
Raspunsuri - Pagina 12
joy04 spune:
Saracuta...macar bine ca a cerut peridurala. Asa ca nu este chiar roza situatia intotdeauna...
Fetelor, pe voi va dor sanii? Ca ai mei au inceput sa prinda iar proportii, am mai zis ca am facut vergeturi(pe dedesubt) dar acum sut si pe sus si alea vechi au inceput sa prinda o culoare vinetie.
Si asa ma dor sfarcurile si ma ard....
joy
+ bocanila
35+
EU
mirabilis spune:

Bravo, Lavi!Numai bine si tie si baietelului!!!Sanatate pentru amandoi!
Si tinem pumnii pentru Bic!
Hildegard spune:
Salut gagici gravidoase
Maria Alexia, intai imi incearca inducerea, ma gandesc eu.
Eu ma simt bine deocamdata...dar fericire mare, de azi dimineata am contractii neregulate dar dureroase si abdomen beton de tare.
Oare ce o fi...sper sa nu fie iarasi false ca mor
.
eu tot notez orele...sunt cam la 15 min, 10 minute....dar eu sper sa se devina mai dese.
Si inca ceva...am stranutat si am simtit ca parca m-a taiat cu cutitul e putin spus..asa de tare ma doare jos. Ma doare si bazinul.
Vai fetelor nici nu stiti cat astept durerile odata sa merg la spital. Dar faca contractii regulate, sangerare sau apa rupta nu am ce cauta acolo.....
Niciodata nu m-am rugat lui D-zeu sa am dureri
, mai bine zis contractii regulate
Repet ma doare rau jos......suportabil inca. si spatele aoleu, ce ma doare
Va tuc
Hildi
41+3
http://community.webshots.com/user/hildegard122
joy04 spune:
LAVIIIII sa fii sanatoasa si cu mult laptic!!!!
Sa-ti traiasca flacaul

HILDI...hai ca mai ai putin si tu. Daca o fi sa nu fie acu' luni e sigur. Intr-un fel sau altul.
Soramii i=a provocat nasterea la sf celei de a 42-a saptamana. Adica acm ca tine. Ca de altfel, aia mica statea bine merci. Capu' sus si fii barbata.
PUPICI
joy
+ bocanila
35+
EU
Hildegard spune:
Joy 04
Cum a fost bebele sorei tale. A fost ok? Eu imi fac probleme sa nu fie ceva.
Si sora ta a fost ok la inducere?
Al meu cantarea miercurea trecuta la eko 3980 g...acum o mai fi pus pe el...
al meu misca, e ok, zice nea dr. Inimioara bate bine, eu sunt plina de energie si ce mai...nu vrea sa iasa puturosul. lasa ca-i dau eu cand vine...ii pap fundicul cel lenes.![]()
ce sa mai zic....am la contractii non stop...bine dar vreau regulate.
Ma doare tot ce inseamna partea de jos...ce mai sunt disperata

hildi
41+3
http://community.webshots.com/user/hildegard122
xandra28 spune:
laviiii, felicitari!!!!

bic, rezista, mai ai putin!
cred ca si irinuca a nascut deja pana la ora asta. n-are nimeni nr ei?
xandra
pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png
joy04 spune:
HILDE..a fost ok printesa mica, 3.800kg, 51-52cm(numai tin minte exact)doar ca se cunostea ca este un pic depasita sarcina -din punct de vedere medical nu-i depasita- dar piticutza avea pielea albicioasa si se curata...Pe cand am vazut bb-i la 38-39 saptamani care nu erau asa albiciosi la piele si nu prea se curatau, iar explicatia data a fost ca asa arata cei mai "tinerei" fata de cei nascuti dupa 40. Acu' ramane sa ne spui si tu cum este bb-ul.
Sa ne pui poze 
joy
+ bocanila
35+
EU
joy04 spune:
A...si ea a fost ok
Doar ca asa de mult vroia sa scape de "burtoi" ca se duse fata f fericita la spital
; doar ca dupa ce i-a indus nasterea si au inceput contractiile, vroia ACASA. Ca ce ea numai naste,
ca doare mult prea mult...sa nasca cine vrea ca ea GATA. Sa-i aduca mama hainele si cizmele ca ea pleaca chiar daca nu-i da voie.
Eu sunt mai putin rezistenta la durere decat ea. Si ca atare o consider un barometru al durerii si mereu imi zic: pai daca ei i se parea ca doare inseamna ca eu lesin!!!! si chiar nu vreau asa ceva.
joy
+ bocanila
35+
EU
Ina869 spune:
Oh, scuze, Ilenutzei ii spuneam ca si eu o sa chem preotul dar cind am scris m-am gindit la Felicia…
Ripley, eu m-am dus in pat si am stat cu ochii pe pereti. Ce noroc pe mine ca George are un somn adinc si nu ma simte, ca, asa cum am mai spus, eu una m-as arunca singura jos din pat, atita ma foiesc, ma invartesc, arunc pernele pe jos, le iau inapoi, imi fac cazemata din ele, apoi ma incalzesc si iar le arunc…am activitate frate, nu gluma! In viata mea nu am dormit mai prost! Si cind te gindesti ca aveam un somn beton inainte, taieai lemne pe mine si nu simteam ( a nu se interpreta ca eram nesimtita!
). Eh, asta este.
Da, tin minte ca pomeneai si tu de energia pe care o aveai si sincer, te invidiam, eu ma simteam ca o broasca testoata. Acum am revenit in forta.![]()
Da, Anda, parca am renascut, am atita energie si exces de zel de nu stiu unde sa ma mai impart, ca treburi sint multe, parca nu se termina niciodata…Asta-noapte am “dormit” daca se poate spune asa ( cateva ore batute cap la cap cu treziri la buda din juma ‘in juma’ de ora) m-am trezit dimineata si am inceput iar cu rufele lui bebe, apoi am inceput treaba ( dupa ce v-am citit!). Am facut si prostii – am mutat un dulapior cam greu, nu am mai avut rabdare pina vine George diseara- si desi avea rotile, a trebuit sa-l car pe scari, am facut niste acrobatii ca sa suport toata greutatea pe genunchi, am cazut si pe niste scari pe-afara...dar sint bine, doar mi-am julit genunchii si coatele, am reusit performatza sa cad pe ele, altfel aterizam drept pe burtica si m-am fi speriat cumplit.
Acum fac o pauza de o postare si pe urma imi voi ingadui un sfert de ora de odihna, nu vreau sa o ajun pe Bic din urma si sa nasc cu ea odata…![]()
Ancaloredana, Hildi, nasteri usoare!
Bic te asteptam cu vesti!
Lavi sa-ti traiasca baietelul roscatzel!!
Si eu ma intrebam ce-o fi cu Irinuca, cred ca a nascut deja…![]()
Alinaaaaaaaaaaa sper ca esti bine!
Pupicei tuturor,
Ina si bebelusha harnicutza 35+
Denisam spune:
Ina- iubita ma bcuur c aai scapat de soacra, da rnu mai fa prostii, cu mobila nu e de jucat, las-o incolo ca mai ai inca vreo 3-4 saptamini timp sa o rearanjezi.
F asi tu treburi mai usoare, un spalt, un calcat, o mincare si enjoy timpul.
Cu somnul eu te inteleg perfect, eu am stat treaza si de la 2.30 la 6 .30 am cand a trebuit sa ma pregatesc de job, iar cu energia la fel, la mine e nasol insa cu spatele, sa vad cat mai rezist pe aici ep la birou, poate ii cer sefului sa vin de la 8-3 de la sf. lunii asteia, ma gandesc serios, ca la fiecare ora treb sa ma ridic si sa fac msicare.
Felicitari noilor mamici 
si tinem pumnii lui Bic.
Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!