Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

INAAAAA pai asa te lauzi? ai scapat de soacra, dar acu vrei sa nasti, asa-i?
Cred ca daca as fii in locul lui George, te-as ciufuli nitelus !!!!!!!
Lasa naibii treaba cu mutatul I-AUZI!! si caratul pe scari.
asa ti-ar trebui.

joy + bocanila35+
EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Felicitari Laviniei, bebe mancacios si sanatos iar ea sa se refaca rapid!
Tin pumnii pt Bic si continui sa am emotii pentru ea. Nu va stresati, va fi bine cu ea, poate doar dureaza mai mult si nu suporta durerile mari .
Hildi, hai ca e pe vine si la tine, curaj ca mai ai putin si-ti tii in brate bebelica. Acuma trebuie sa fii atenta la contractii si dureri si incet sa-ti duci bagajul spre usa, zic eu .
Iar am dureri si eu, dar jur ca nu le mai dau importanta pana nu se intampla ceva mai deosebit, le iau ca atare si vad eu ce si cum.
De ciuda uite ca mergem acum pana in metro dupa diverse si luam si un film bun la video, program normal sa pacalim bebe . Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Lavi felicitari pentru bb si sa fiti sanatosi si abia astept sa ne povestesti!

Bic hai ca mai ai un pic!!!!Curaj!!!

Eu m-am intristat ca azi nu l-am simtit pe bb asa mult si mi-e teama sa nu aiba ceva! Cred totusi ca daca ar fi vreo problema as simti dar...ma simt ok numai ca nu vrea sa jucam fotbal si sunt trista. Oare sa se odihneasca inainte de marea iesire in lume?

38+1

Diana
Poze cu mine :http://community.webshots.com/user/dordia2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

nu stiu ce are forumul asta...vreau sa scriu si eu odata la 3 luni si nu pot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

a trecut legea noua cea cu 12 luni vechime....

joy + bocanila35+
EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

gata,legea lu'murphy...acum merge...
sa scriu repede,sa nu se razgandeasca...
am vrut sa va felicit pe toate,voi cele care ati nascut,aveti niste bebelini frumosi si scumpici,kiar ii spuneam acum dienutzei acum pe yahoo msg c-am plans cand i-am vazut...
vreau si eu...
dar mai avem si noi putin,nu?
silvia si stefanel-grasunel 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Bic, asteptam sa ne spui ca totul a fost ok. Nastere usoara!!!

Meems 33s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

felicitari lavi !!!!!!!!
bebe roscat, oau !
hai ca si bic mai are putin ...
si hildi la fel ... doamne, ce de bebei se nasc acum !!!
sper sa nu lenevim o perioada dupa aia ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

deci inca -- cateva fete mai parasesc grupul si se alatura !!! Sa fie intr-un ceas bun!!!

eu nu am mai scdis pe forum din cauza unei dureri de cap obtinuta in urma unei vizite la Carrefour Orhideea. Nesimtitii astia chiar au pus casele de prioritate, asa de ochii lumii. Chiar ma gandesc sa le dau un email, sa vedem daca raspund.

ina concediu prenatal placut!!! Cel putin ca al meu, ca e asa de bine, parca asa mai sta nu as naste chiar acum. Stau pe net, ma duc la gym, la cumparaturi. Pe de alta parte, ard de nerabdare s-o vad pe Ilincutza. E, sa fie cand vrea ea.

in ce priveste mesajul

Felicia si eu intentionez sa chem preotul sa-mi fac o sfestanie ptr.casa, nastere usoara, o bebelusha sanatoasa si sa-i sfinteasca camera. Eu una cred foarte mult in chestiile astea desi nu sint fanatica.
Mai cred ca ma confunzi, eu sunt mai aproape de . Doru imi tot spune sa ma mai duc la biserica daca tot mi-e frica de ce se poate intampla la nastere.
Cred in Dumnezeu - sunt sigura ca exista, in urma unor experientze personale - insa in privinta Bisericii Ortodoxe... ma mai gandesc
Un upgrade nu i-ar strica.

Felicia 34+ si bebe strumfitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

joy sa stii ca si eu am avut aceleasi simptome cum ai avut aseara, dar in weekend si cand am fost la eco luni - surpriza - bebelina
coborase putin si scurtase colul. Asa ca am inceput iar sa iau iar 3 No Spa pe zi si sa stau iar mai mult in pat. Acum ma simt mult mai bine.

dordia eu la Giulesti am de gand sa dau cam asa:
- doctor: 4 mil daca nasc ziua, 5 daca vine de acasa pentru mine (grija mea cea mare e sa vina, apoi ii dau cat vrea).
- anestezist peridurala: 3 milioane
- moasa: 500.000-un milion - depinde cum se poarta
- neonatolog: la fel ca moasa
- infirmiera: 100.000.

UNora s-ar putea sa li se para cam mult pentru o nastere normala, asa ca eu chiar astept parerile voastre.

Felicia 34+ si bebe strumfitza

Mergi la inceput